θύρα 29 με 10άρι \m/
παιζει ο βαζελος σε δυο ματς μεχρι στιγμης, με δυναμο τιφλιδας και σπαρτα πραγας να βγαλει οσαο δεν εβγαλε περισυ σε μια σαιζον ολοκληρη…:lol::lol::lol:
Φαγωθήκαν να τον διώξουν τον Μάλαρτζ.
Είδατε όμως πως πονάει το χιλιάρικο πρόστιμο?
Κάθε εφημερίδα και κάθε site έχει διαφορετική ενδεκάδα.
22 με 10αρι!!για να γουσταρουμε ολοι!!
outshined καλα κανει ο χενκ και κραταει κλειστα χαρτια!
Το παρακανατε με τον Ζιβε, πως την ειδε δηλαδη?? 1,6 ακατεβαστα ο παγκιτης της Μαρσεϊγ??? Και πολυ αξια του δωσατε και ευτυχως εν τελη δεν ηρθε. Σκεφτητε ποσο δηλαδη θα με τσατιζε το θεμα αν ημουν βαζελος.
χααχαχ!ντα3ει ηταν αρχηγος ομως.απλα φετος δεν υπολογιζοταν.οποτε τωρα σεντερ μπακ τον γεναρη παλι…καλο μελισση!
ήμουν σίγουρος πως ο Κάτε θα στράβωνε γρήγορα με τον Μάντζιο.
Όλοι οι προπονητές τον θεωρούσαν μεγάλο ταλέντο, αλλά κάπου στην πορεία δεν την πάλευαν μαζί του.
Έχει πολύ υφάκι και δεν δουλεύει πολύ στις προπονήσεις. Όλοι του το χρεώνουν αυτό. Ειδικά, όταν βλέπει ότι δεν υπολογίζεται για βασικός.
Κάνει 2-3 φοβερά παιχνίδια και εξαφανίζεται.
Για σήμερα χαίρομαι που δεν έχω ιδέα πως θα παίξουμε μπροστά (στα χαφ).
ΟΑΚΑ σήμερα να γίνει χαμούλις και με το καλό να γιορτάσουμε την επιστροφή στο τσου λου,εκεί που όταν κλήθηκε μετά από 10 χρόνια ο ευρωγαύρος να δώσει προκριματικούς αγώνες τα έκανε κυπριακήν σαλάτα…
σημερα επιστρεφουμε εκει που πρεπει.και η τραγικη ειρωνια ειναι οτι για να παιζει τοσα χρονια ο γαυρος χωρις προκρηματικους καποιος αλλους εδινε βαθμους στην ελλαδα!
Ρε ας μην ήταν χασογκόλιδες οι άλλοι… :lol:
… αν και ο βάζελος στο ψιλορελαντί έπαιξε, όσο είδα.
Ρε ας μην ήταν ο ΔΕΚΑ ΓΑΤΕΣ και σας έλεγα εγώ
Καλά θα μας τρελλάνει ο τσιγγάνος
επαιξε στο ρελαντί και πήρε αυτό που ήθελε
Heng we love you for ever
Δες πμ
κάκιστο ματς, οι άλλοι δεν υπήρχαν κ ο ΠΑΟ ήταν μέτριος προς κακός…
ο σκόρερ (χοχο) Σόουζα γιατί άφησε την κηπουρική να γίνει ο βασικός φορ του ΠΑΟ δεν το κατάλαβα… είδαμε το ματς με μάνο κ κάρβου κ όταν σκόραρε με τρελή τύχη, γέλαγαν ακόμα κ οι βάζελοι…
το ματς δε βλεποταν…σκυλοβαρεθηκα, ενα συναισθημα που τα τελευταια χρονια το παθαινεις συχνα με τον Παναθηναικο. Ο Σοουζα μου αρεσε, βασικα δειχνει να το κατεχει το αντικειμενο αλλα απλα θελει λιγο καιρο να μπει στο κλιμα της ομαδας…
Κρατάμε αποκλειστικά και μόνο την πρόκριση από αυτό το (ελεεινό) ματς.
Ελπίζω να βάλουν μυαλό μέχρι την Κυριακή.
την κυριακή θα παιχτεί μεγάλη μπάλα και απ τις 2 πλεύρες σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα :lol:
πολύ μέτρια πράγματα αν και νομίζω πως έχει να κάνει με την κατάσταση που βρέθηκαν ορισμένοι παίκτες.
Ο Γκαλίνοβιτς ήταν ασταθής
Βύντρα - Σαριέγκι δεν πάταγαν καλά. Καλύτερος ο Λουκάς.
Ο Σπυρόπουλος δημιουργικά ήταν καλός, αλλά πίσω έκανε αρκετά λάθη. Ειδικά στο κέντρο.
Ο Νίλσον στους χειρότερους.
Ζιλμπέρτο πολύ μέτριος και ο Σιμάο μάλλον αρνητικός.
Ως συνήθως διακριθέντας ο Κάρα με το πάθος του.
Μάλλον ο χειρότερος ο Κλεϊτον.
Σαλπι μέτριος για τα δεδομένα του.
Σόουζα άνετα ο καλύτερος. Ξέρει μπάλα, είναι φορ. Με προβληματίζει λίγο το τελείωμα στις φάσεις. Μάγκας.
Πάντως στο σύνολο του αγώνα και οι δύο ομάδες έπαιξαν βαρετά και με κακή ανάπτυξη, ενώ οι φάσεις μάλλον μοιρασμένες ήταν.
Εμεις επικεντρωνόμαστε στην Κυριακή γιατί είναι υποχρέωση να κερδίσουμε αυτή την ΑΕΚ.
Λογικά, θα παίξει ο Γκάμπριελ αντί του Νιλσον, ίσως ο Ματος αντί του Σιμάο και κάποιος (Νίνης, Ιβανσιτς) αντί του Κλεϊτον.
Αν και από τον Κάτε όλα να τα περιμένεις.
Πάντως αγώνες σαν τον χθεσινό δείχνουν την διαοφορά νοοτροπίας των οπαδών:
Πέρυσι στο Καραϊσκάκη στα 0-0 με Ρεάλ και Τσέλσι άκουγες μουρμούρα γιατί παίξαμε τόσο κλειστά και “τους φοβηθήκαμε υπερβολικά” και δεν ξέρω τι άλλο.
Χθες, ο βάζελος πέρα από το κακό θέαμα έβαλε την Σπάρτα Πλάκας στο παιχνίδι της πρόκρισης με τον τρόπο που έπαιξε και οι οπαδοί του τον αποθέωσαν για την “ουσία” και την πρόκριση, οι εφημερίδες σήμερα γράφουν για “επαγγελματική νίκη” κλπ.
Ο ΠΑΟ πέρασε με δύο νίκες την Σπάρτακ Πράγας και ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να αποκλειστεί έχοντας φάει 3 από την Ανόρθωση.
Οι οπαδοί του ΠΑΟ δεν περιμένουν σταθερότητα στην απόδοση στις 26 Αυγούστου.
Αν ψάχνεις για διαφορά νοοτροπίας κοίτα τους χτεσινούς τραμπουκισμούς.
Δεν μιλάω για σταθερότητα στην απόδοση αλλά για αγωνιστικό προσανατολισμό: Δεν είναι πως δεν έτυχε να πιάσετε απόδοση, από το απόγευμα άκουγα τον Νικολογιάννη στο ραδιόφωνο να λέει πως ο Δεν Πάτε θα στήσει την ομάδα για την “ουσία”, ο κόσμος να “μην περιμένει θέαμα” και τέτοια.
Λόγω αυτού του στησίματος κινδυνέψατε να βάλετε την Σπάρτα στο παιχνίδι…
Μιλάω για διαφορά νοοτροπίας του κύριου όγκου φιλάθλων κάθε ομάδας, δεν μας αντιπροσωπεύουν οι τραμπούκοι. Εσένα σε αντιπροσωπεύουν οι τραμπούκοι που έσφαξαν τον οπαδό του Ολυμπιακού στην Λούτσα πέρυσι; Θέλω να πιστέυω πως όχι.
με συγχωρείς ούτε καν ξέρω αν και ποιόν έσφαξαν. ξέρω πως η βλακεία έχει αχρωματοψία πάντως.
αν θέλουμε να γενικεύσουμε τη νοοτροπία σε κάποια πράγματα ισχύουν τα εξής.
-
ναι, η νοοτροπία είναι διαφορετική στο τι απαιτούμε από την ομάδα μας. Δεν τρέφω αυταπάτες ότι μπορώ να ρίξω 3 γκολ στην Τσέλσι π.χ. αλλά και αν γίνει γνωρίζω πως είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Έτσι αναγνωρίζω τι μπορεί να κάνει η ομάδα μου και με ποιον τρόπο. Δεν μου άρεσε σε καμια περίπτωση το χτεσινό θέαμα αλλά εν τέλει αναγνωρίζω ότι περάσαμε αρκετά εύκολα. Και αν μου πεις ότι δεν είναι καμια σοβαρή ομάδα δε θα διαφωνήσω αλλά κοίτα τι κάζα έχουν φάει άλλοι από χειρότερες ομάδες (όπως εσείς), αυτή την εποχή.
-
επίσης, εσύ, ο κολλητός μου και πολλοί άλλοι γαύροι μπορεί να μην είστε τραμπούκοι αλλά με την ανοχή σας και τη συγκατάθεσή σας αφήνετε τους τραμπούκους να κάνουν ότι κάνουν και στο τέλος όταν αυτοί επιτύχουν το σκοπό, το πανυγηρίζετε κιόλας. Το έχετε κάνει πάρα πολλές φορές. Δε μιλάμε για διαφορές που λύνουν μεταξύ τους ζώα συνδεσμίτες. Μιλάμε για τη νοοτροπία του τραμπούκου που έχετε απέναντι στις αντίπαλες ομάδες. Και εν τέλει, αυτή είναι η νοοτροπία σας. Ας νικάω εγώ, αξίζω δεν αξίζω, και μετά με τη λογική είμαι ο πρώτος, άρα και ο καλύτερος θα επιβάλλομαι. Και δυτυχώς στην Ελλάδα ο τραμπουκισμός περνάει σε όλα τα επίπεδα.