Παναθηναϊκός

Παιδιά τι τζιγγερικός και τζιγγεροσαρμάς, ο τύπος μετά τη χρονιά του νταμπλ είναι παλαίμαχος. Στα τσακίδια, σε ταΐζαμε κιόλας όρνιο

Ναι, κάποιο άλλο παιδί, πιο ενημερωμένο, δηλαδή που συχνάζει στην Παιανία.

Πολλά ακούγονται για τον Κατσουράνη για τα αποδυτήρια (κι ο Τεν Κάτε νομίζω είχε θέμα) αλλά αυτό ήταν γνωστό πριν του ανανεώσουν το καλοκαίρι,ας έφευγε τότε να παίρναμε και κάποιον στη θέση του, πάμε με Χαμπίπ Πάπε Σο τώρα να ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.

Χωρις διαθεση για κοντρες κτλ νομιζω οτι εισαι λιγο φαουλ εδω…

οτι ηθελε να ειναι ο νταβας των αποδυτηριων το ξερουμε, λογικα εγινε μηπως χεστουν οι υπολοιποι που θελουν να διωξουν το φερειρα και παιξουν μπαλα… γλυτωνει και ενα μεγαλο συμβολαιο…

Για ποιο απ’όλα? (drenie)

Ναι καταλαβα οτι ρωτας εμενα… :wink:

Οτι θα μπορουσε να μας πει καποιος που συχναζει στην Παιανια.

Υπαρχουν και παιδια που ειναι πιο μεσα στην ομαδα και μπορει να εχουν και μια πιο ολοκληρωμενη αποψη.

Τωρα οτι θα γαμησουμε με τον Παπι Σο… δεν γαμουσαμε ουτε με τον Κατσουρ, οποτε περιμενουμε και βλεπουμε τον παιχτη. (αν και ουτε και εγω εχω πολλες ελπιδες για κανα παιχταρα αλλα ποτε δεν ξερεις).

Συμφωνω με Dr. Love οτι εγινε για αυτον ακριβως τον λογω. Αντε να παιρνει σειρα και το νουμερο (απο ολες τις αποψεις) 31.

Κάτι μου λέει πως η φυγή του Κωστάκη θα σημάνει την επιστροφή του Γιωργάκη. :roll:

Το λέω γιατί όσο μέσα κι αν είναι κάποιος, φήμες θα αναπαράγει, ή έστω μια άποψη που επικρατεί.
Όχι, είναι γνωστό ότι δημιουργεί ένα θέμα με τα αποδυτήρια, δε θα είχα κανένα θέμα να έφευγε το καλοκαίρι (όπως και ο Σπυρόπουλος), αλλά τώρα αγωνιστικά τι γίνεται? Δε συμφωνώ ότι σέρνεται ο Κατσουράνης, απλά πρέπει να παίζει εκεί που τον είχε ο Τεν Κάτε κι έσταζε τα γκολ και τις ασίστ.
Τον Χαμπίπ θα τον δούμε, είναι φοβερό πάντως καινούριος παίκτης που δεν έχει κάνει καν προετοιμασία.

μην σου πω και του Γιαννακη.

Ναι επαιζε πισω απο τους επιθετικους και εβγαζε ευκολα γκολακια αλλα τοτε ειχες Σισε να γεμιζει την περιοχη και Σιλβα να κρατει το κεντρο… τωρα…

Ο Κατσουράνης ποτέ σ’εμάς δεν κατάφερε να κάνει τις δουλειές που έκανε παλιότερα στο γήπεδο, και κακώς καλείται να τις κάνει όλες τώρα (και κόφτης και δημιουργός) γιατί δεν μπορεί. Οπότε θα έπρεπε να παίζει πιο μπροστά με αποκλειστική ευθύνη να δημιουργεί παιχνίδι.

Αν παρόμοιο ρόλο σε αποδυτήρια και νοοτροπία έχουν Σπυρόπουλος και Βύντρα,ας τελειώσουν κι αυτοί, το θέμα είναι να φανεί αποτέλεσμα.

Να φυγουν αλλα μην βιαζεσαι για να δεις-δουμε αποτελεσμα.

Ε προς θεού, μπαλάρα όχι, αλλά η διαφορά (εφ’όσον το πρόβλημα το δημιουργούν αυτοί) θα πρέπει να φανεί κάπως τόσο δα.

Τι να σου πω… Ελπιζω μονο να μην ηταν κινηση για τα λεφτα. Δεν ξερω τι αποζημιωση θα παρει κτλ αλλα αν ειναι θεμα χρηματων ειναι ακομα πιο τραγικο.

Ευτυχώς που τον διωξατε τον Κατσουρ, γιατι τωρα θα αρχισει ο Φορναρολι να τα καρφωνει και ο Φερειρα θα γινει ο νεος Βαλβερδε!!! Αυτο χρειαζοταν ο Παο. Να διωξει ολους τους Ελληνες διεθνείς. Τι να τους κανει μια ομαδα τους γηγενείς με άποψη? Βυντρα και Σπυροπουλος ειναι οι επομενοι.

ΥΓ. Μπορει ο Κατσουρ να υπογραψει σε αλλη ομαδα? Π.χ. Ολυμπιακό?~#

μάλιστα. ο περιπατητής κατσουράνης έγινε αποψάτος διεθνής τώρα.
όχι ρε ,δεν είμαι κολλημένος λέμε, βλέπω και μπάλα!

τρολάρει ρε ,δεν παίζει .

[SPOILER]ετσι δεν είναι ? :-s[/SPOILER]

μπα δε νομίζω να τρολάρει.

Δεν τον εχω δει φετος, αλλά αν περπατάει πιο πιθανό είναι να είναι αγύμναστος παρά κατι αλλο. Ο ΠΑΟ συνεχιζει να κανει τα ιδια λαθη. Εδω και 10 χρονια. Σε 2 μηνες θα εχει φυγει και το ανεκδοτο ο Φερειρα και τοτε να δουμε ποιος θα συμμαζεψει τα ασυμμαζευτα σας. Διωχθηκε ο Καρα, ο Κατσουρανης, ο Νινης, θα διωξετε και Βυντρα, Σπυρόπουλο και τοτε ολοι οι μισθοφοροι θα φερουν ψηλα τον Παο!!!

Μολις ξυπνησες και ακομα λιγο ζαλισμενος, ε ; :stuck_out_tongue:
Ενω περυσι ας πουμε εβγαζε ματια.

Ειπε και το Θεϊκο θα τριβεται τα ματια σας με τον Παναθηναϊκο… Ε! ακριβως αυτο ! Τα τριβουμε για να πιστεψουμε το χαλι μας.

Φυγει δεν φυγει ο φερεϊρα ο Κατσουρ προφανως δεν εκανε καλο στην ομαδα. Μπορει απο μια μερια να ειναι λαθος timing να φυγει τωρα αλλα το κανουν για να ταρακουνηθουν και οι υπολοιποι.

Αντε μηπως παει προπονητης στην ΑΕΚ!