Ποιος ήταν περσι ο προπονητής του άραγε?
Aλαφουζε για πες μας απο την στιγμη που τελειωσες τον Κατσουρανη γιατι δεν τελειωνεις και Βυντρα,Σπυροπουλο;;;
Επειδη σερνεται φταιει ο Φερεϊρα ; Ουτε με τον Νιοπλια επαιζε και ειχε θεμα και με Τεν Κατε. εχεις δικιο τελικα…
Όσα προβλήματα κι αν είχε με τον Τεν Κάτε, έπαιζε μια χαρά (από τους κορυφαίους της τότε ομάδας του Τεν Κάτε) και με τον Σάντος στο Euro τόσο ο Κατσουράνης όσο και ο Καραγκούνης ήταν επίσης μια χαρά. Και έφυγαν και οι 2 για να μην υπάρχει κανένας που να αμφισβητεί δημόσια τον Φερέιρα. Μιλάμε για αστεία πράγματα. Ο Αλαφούζος και ο Φερέιρα είναι μακράν του δεύτερου το χειρότερο δίδυμο διοίκησης-τεχνικού επιτελείου που θυμάμαι εγώ στον ΠΑΟ. Την μία φταίνε οι διαιτητές, η ΕΠΟ που δεν αναβάλλει παιχνίδια του ΠΑΟ παραμονές Ευρώπης, την άλλη το ΟΑΚΑ που δεν είναι “έδρα”, την επομένη ο Μαρινάκης, και τώρα ο Κατσουράνης (που έχει και τόσο καιρό να παίξει στην Ελλάδα εξαιτίας της κόκκινης).
Αφού εσείς είστε οκ με το να ξεπουλάτε τα assets σας, εγώ δεν έχω πρόβλημα. Ας νομίζετε πως ο Φερέιρα, ο Ζέκα και ο Μπουμσόνγκ -που ήρθαν για να φύγουν- ενδιαφέρονται για τον ΠΑΟ. Ας νομίζετε και πως ο Αλαφούζος, που δεν ξέρει τι σχήμα έχει η μπάλα, ήρθε στον ΠΑΟ για να τον σώσει.
αυτο ειναι οτι πιο γελοιο εχω ακουσει-διαβασει. Κανεις Παναθηναικος δεν πιστευει κατι τετοιο.
δε χρειάζεται να το πιστεύετε για να το χρησιμοποιήσει ο κάρβου σαν επιχείρημα, έχει διαβάσει σοπενχάουερ και ξέρει πως να χρησιμοποιεί αερολογίες για να δημιουργεί εντυπώσεις. Ότι ο παλαίμαχος κατσουράνης έκανε ένα καλό πρώτο γύρο πριν από 3 χρόνια και μας τον παρουσιάζει παιχταρά που πρέπει να βάλετε τα μάυρα που έφυγε. τέτοιες “σημαίες” να λείπουν από τις ομάδες. α, και η σύγκριση κατσουράνη-καραγκούνη (σαν περιπτώσεις) είναι σαν να συγκρίνεις το περγαμόντο με το κοκορέτσι.
Ο Κατσουράνης ποτέ δεν ήταν κάτω απ’το μέσο όρο απόδοσης της ομάδας.
Τη σεζόν 10-11 ήταν πρώτος σε ασίστ, και την 09-10 δεύτερος. Κάποιον χρειαζόταν κι ο Σισέ να του δίνει την μπάλα. Φέτος ήταν στους καλύτερους στα 2 ματς με την Μάλαγα.
Αγωνιστικά δεν υπάρχει λόγος να τον μειώνουμε, αν και γενικά έχει πολλές αντιπάθειες, αλλά δεν έμειναν και πολλοί με την ποιότητα του στην ομάδα ε, ένας Boumsong στην άμυνα…
Προφανώς ο λόγος που έφυγε σχετίζεται με τα αποδυτήρια κι εκεί το θέμα είναι μεγάλο.
Η αλήθεια πρέπει να είναι ότι ο Αλαφουζος δεν θέλει να πληρώσει την αποζημίωση του γέρου γι αυτό διώχνει όποιον του κάνει κριτική. Τώρα αν στους οπαδούς του παο αρέσει αυτό το πράγμα που βλέπουν ας το κρατήσουν τον Φουρέιρα να παίζουν για την σωτηρία τους.
Αφησα τον Καραγκουνη να φυγει, εδιωξα και Κατσουρανη, για να παιζω με Ζεκα και Μαρινο στα χαφ.
εγώ δεν καταλαβαίνω πως το ένα σώνει και ντε συνάδει με το άλλο. δλδ οι βάζελοι δεν γίνεται να θέλουν να πάρουν πούλο κάτι παλαίμαχα ρετάλια όπως ο κατσουράνης (που κοροιδεύουν τον κόσμο) ΚΑΙ ο παππούς άλφρεντ???δεν έχω δει κανέναν βάζελο να λέει “όχι να μείνει ο φερέρια να στρώσει η ομάδα”. μόνο γαύροι κάθεστε και λέτε “ε αφου έτσι θέλουν,να μείνει ο φερέιρα, ας τον κρατήσουν.αν νομίζουν ότι έτσι θα πάνε μπροστά.”. ντεμεκ θέλετε το καλό τους?? :lol:
εδιτ: για καραγκούνη μαζί με τον xemnas τον κατσουράνη όμως καλά έκανε και τον έστειλε. από το καλοκαίρι ήθελε πούλο ο περιπατητής.
Yπάρχουν και βάζελοι που δεν θέλουν τον γέρο, αλλά ρε συ έναν παίχτη έχεις που την ξέρει την μπάλα τον διώχνεις και αυτόν, τι σκατά? Όποιος βλέπει λίγη μπάλα καταλαβαίνει ότι ο Φερέιρα δεν κάνει τίποτα, αν είχες Καρα για παράδειγμα θα είχες χάσει τόσους βαθμούς? Θέλεις έναν δυο παίχτες να παίζουν και για την φανέλα. Για μένα ο Κατσουράνης είναι πρώην ποδοσφαιριστής αλλά για τα χάλια που έχει τώρα ο παο είναι παιχταράς.
Δεν ξερω τι λες εσυ Ελρικ, αλλα ο Κατσουρανης ειναι απο τους λιγους Ελληνες παικτες που βλεπουν γηπεδο και εχουν την ικανοτητα να βγαζουν καλες καθετες μπαλιες. Και στον βαζελο, παντα ηταν απο αυτους που φαινονταν στο γηπεδο και ειχε μια αξιοπρεπη παρουσια αν μη τι αλλο.
συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπες για τη φανέλα και θεωρώ ότι ο κατσουράνης δε παίζει για τη φανέλα. είναι κουράδας. γιαυτό είπα ότι άλλη περίπτωση ο καραγκούνης άλλη ο κατσουράνης. άσε που δημιουργούσε προφανώς προβλήματα στα αποδυτήρια, όλοι ξέρουμε τι μαλάκας είναι.
Aν έδινε 20 εκατομμύρια παραπάνω ο Κόκκαλης για να τον πάρει από την Παναχαϊκή όταν έπρεπε, θα έκλεινε δεκαπενταετία τίτλων στον θρύλο τώρα ο κατσουρ.
Εμένα μου φαινεται πως το σουτ στον Κατσουράνη ήταν από τις ελάχιστες σωστές κινήσεις που έχουν γίνει στον παο …
Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι που θα έχουν ακούσει πολλές φορές, πως έκανε ότι γούσταρε στα αποδυτήρια,στις προπονήσεις τον παίζει εδώ και χρόνια με τα δύο χέρια,τους προπονητές τους έγραφε όλους ανεξαιρέτως στα μαλακά του και όποιος τόλμησε να τα βάλει μαζί μετά μέτραγε μέρες (ο Νιόπλιας κάτι ξέρει παραπάνω επί του θέματος …)
Επίσης ο μύθος λέει πως ο Καραγκούνης έφυγε επειδή ήταν απαίτηση του Κατσουρ.Η αγαπημένη τους συνήθεια ήταν να πλακώνονται στα αποδυτήρια,οπότε ένας από τους δύο θα έμενε …
Άντε, να φύγουν και Βύντρα, Σπυρόπουλος οι οποίοι είναι οι μόνοι που διασώζονται κάπως από το φετινό ναυάγιο του βάζελου ώστε να γίνει ακόμα πιο εφικτή η β’ εθνική.
Να δω αν παει στον ΟΣΦΠ τι θα λετε μετα, ολοι.
Ασε που τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα, τον βλεπω σε καμμια Παρμα μαζι με τον Σωτηρη, ή καπου σε κανα μπουρδελακι του εξωτερικου.
δεν εχω δει τιποτα φετος απο ελλαδα.
αλλά πρέπει να ειναι πολυ κακός ο παναθηναικος για να συμβαίνει αυτό…
O Σπυροπουλος καλος; χα χα χα χα. Μονο στις μυτιες !
προφανως και ειναι αλλη μια χρονια οι χειροτεροι παιχτες.