Παναθηναϊκός

Δάκρυσαν τα πλήθη όταν έφυγε ο γκαλέτο, και ζιλμπέρτο μπασινάς ήταν απ’τα αγαπημένα παιδιά της πράσινης εξέδρας.

το οτι η εκαστοτε εξεδρα αποτελειτε απο ανθρωπους που αν τους δωσεις μια μπαλα θα την πανε στην αστυνομια για βομβα δεν ειναι κατι που δεν το ξερεις. αλλα αυτο μας τρωει, οχι να εχουμε καλους παιχτες και ο μαδα να παιζει καλα αλλα παναθηναικαρες. με τις υγειες μας

Ναι βρε rudolf εισαι εντελως αφοριστικος.

Ο Ζεκα ειναι για τα μπαζα.Σπυροπουλος με το ζορι 2 ματς καλα να εχει κανει φετος αλλα οπως ειπαν και αλλοι πριν οι υπολοιποι δε βλεπονται.Βυντρα ο καλυτερος παιχτης και γελαει ο κοσμος.Ζεκα για τα μπαζα.2 χρονια δεν εχω καταλαβει ακομα ποια ειναι η κανονικη του θεση.Βιτολο κακος.Δεν κανει κατι ιδιαιτερο στην αμυνα,δεν κανει κατι ιδιαιτερο στο δημιουργικο κομματι σαν να μην υπαρχει.Βελασκες=Σαριεγκι 2.0.Του φευγουν οι παικτες και ψαχνεται και μαρκαρισμα με τα ματια στα σουτ.Η μονη διαφορα με τον οριτζιναλ ειναι οτι ειναι καλυτερος στο ψηλο παιχνιδι.Μπουμσονγκ ενω στην αρχη πιστευα οτι ειναι η “δυνατη κολωνα” της αμυνας,στο ματς με τη Μαριμπορ μου ηρθε να βαλω τα κλαμματα.Μοιαζει να ειναι εκτος τοπου και χρονου,καμια σχεση με περισυ.Σισοκο προσπαθει και ειναι καλος παικτης αλλα αμα δε τσουλαει η ομαδα δεν μπορει να κανει κατι καλυτερο.Mαρινος αμυντικα ισως να ειναι το καλυτερο χαφ αλλα δημιουργικα δεν.Ο Κουινσι μπορει να διασχισει το μισο γηπεδο με τη μπαλα και μας βγαζει μπροστα πολλες φορες αλλα συνηθως φτανει εξω απο την περιοχη με τη μπαλα και δε ξερει τι να κανει,ενω καμια φορα υπερβαλει και κραταει παραπανω απ’οτι χρειαζεται.Τον Τοτσε αν τον ειχαμε μαζι οταν πηγαιναμε για 5χ5 θα τον ειχα να φυλαει τα νερα.Πετροδουλοπουλος(Χριστοδουλοπουλος+Πετροπουλος) πουθεναδες.Ο Λαζαρος δεν ειναι η θεση του Σεντερ φορ μπλα μπλα μπλα πουλο τοτε.Του φευγουν οι μπαλες απο τα ποδια και μες στο γηπεδο μοιαζει με παιδακι που χαθηκε σε εμπορικο κεντρο και ψαχνεται.Ο Πετροπουλος κανει τον Τοτσε να μοιαζει Ποντολσκι.Ουτε καν προσπαθει να παιξει.
Γενικα η ελλειψη σεντερ φορ και ενος χαφ στυλ κατσουρανη δημιουργουν εμμεσα προβληματα και στην αμυνα.Ανεβαινουν οι επιθετικοι,δεν εχουν τι να κανουν τη μπαλα ανεβαινουν μετα ολοι πανω και γυριζουν τη μπαλα γυρω γυρω εξω απο τη μεγαλη περιοχη και μολις τη χασουν(που τη χανουν παντα) μενουν πισω κατι τεραστια κενα και μεχρι να γυρισει ολος ο κοσμος πισω εχεις φαει 3 γκολ.Το πιο εκνευριστικο ομως ειναι αυτο το μαρκαρισμα με τα ματια.Παιρνει ο αλλος τη μπαλα σε σημειο που μπορει να κανει σουτ και αντι να πεσουν πανω του τον κοιτανε.Στο δευτερο γκολ της Μαριμπορ ο τυπος ειχε αρκετο χρονο να στριψει τσιγαρο και να φτιαξει φραπε.

+Αυτος ο πιτσιρικας που επεξε στο προηγουμενο ματς σεντερ μπακ μου φανηκε οτι εχει δυνατοτητες.

Τον οποίο μάρκαρε ο καλύτερος παίχτης μέχρι τώρα της ομάδας σύμφωνα με τα γραφόμενά σου.

To ιδιο εγινε και σε αλλες φασεις στο ιδιο ματς και σε φασεις με τον Αστερα.Μην κολλας σε αυτο.Συγκριτικα παντα ειναι καλυτερος.Εκανε το λαθος να τον αφησει αμαρκαριστο και στην συνεχεια ουτε αυτος ουτε κανενας εκανα την πιο μικρη κινηση να το σταματησουν.

Αντε αρχιζει και ο θεος βοηθος!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

σαν βασανιστήριο είναι το ματς…ατελείωτο κιόλας!

Έχει σούπερ ανάλυση όμως από σπίκερ και Αποστολάκη :!:

Η Τότεναμ δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά, αν δεν το ξέρατε…

Γκοολλλ!!!Και με Τοτσε μαλιστα.Κριμα που ειμαι δουλεια και το χανω ρε πουστη.Τελικα ειχε δικιο ο Αποστολακης

Sent from my iPhone using Tapatalk

μιλάμε ο τσιαρτας εχει συναγωνισμό πλέον!

Γιούρκας ρε νούμερα.

Ειχα μαθημα και δεν ειδα λεπτο αλλα ειχα προετοιμαστει για τα χειροτερα.Η ισοπαλια μου κανει.

Edit:Στο φαουλ οι οδηγιες του Ομπραντοβιτς ηταν να παιξουν αμυνα ζωνης

νταξει την παλεψαμε ρε…οοοο χοσεεεεε τοτσεεεεέ…

στη φαση που ο γιουρκας περναει τον μπειλ σα σταματημενο και κερδιζει την καρτα δακρυσα…

λιγη κωλοφαρδια στο σουτ του μαυρια στο τελος ρε γαμωτο να εχουμε να μιλαμε για τεραστιο επος… κουινσι απαραδεκτος και προκλητικοτατος, ανεβηκε στο δευτερο μαλλον απο το κραξιμο που εφαγε στο πρωτο…

Μολις γυρισα σπιτι απο την δουλεια και δεν εχω δει τιποτα αλλα αυτο που εχω να πω ειναι οτι η φανελα παραμενει βαρια και μπραβο στην ομαδα που με εβγαλε ψευτη.Εχοντας δει την Τοτεναμ στο τραφορντ και την κατασταση που ειμασταν εμεις ετρεμα για τα χειροτερα αλλα επιτελους βγαλαμε ψυχη στο γηπεδο και εγινε οτι εγινε.Παμε τωρα για το διπλο στην Ξανθη

Δευτερόλεπτα ΠΡΙΝ αρχίσει την κούρσα ο γιούρκας, ατάκα δύο τυπάδων από πίσω μου στο γήπεδο: “Μαλάκα, να δεις που θα τον περάσει σαν σταματημένο τον Μπέιλ”. Ατάκα μετά το τέλος της φάσης: “Εντάξει, σαν να κερδίσαμε είναι!” :lol: Απίστευτο γέλιο, επικές στιγμές.

για τη δεδομενη συγκυρια μια χαρα ηταν χτες και ιδαιτερα στο δευτερο που πραγματικα προσπαθησαμε. προβληματικη αναπτυξη γιατι δεν υπαρχουν κινησεις ουτε αυτοματισμοι οποτε οποιος παει τη μπαλα μπροστα δεν ξερει τι να την κανει.

το μπασκετ μια χαρα χτες. νεα ομαδα με καλο και πολυ αθλητικο υλικο αν και ελειπαν 2 βασικοτατοι παιχτες. ακομα δεν βγαινουν συστηματα παρα μονο χαμηλα ποσταρισματα. θελει χρονο. καλη συγκεντρωση στην αμυνα. αναγεννημενος τσαρτσαρης. κατι καλο θα γινει σθγουρα εκει

Στα χάλια που ήταν ο Παναθηναϊκός η χθεσινή εμφάνιση μοιάζει όαση. Όχι τόσο για την απόδοση, θα έλεγα εγώ, όσο για το ότι δεν καταρρεύσανε όταν βρέθηκαν στο 0-1. Επίσης πιστεύω ότι αν είχαμε χθες ένα αριστεροπόδαρο αριστερό μπακ, οποιονδήποτε, ίσως να είχαμε κερδίσει και το παιχνίδι. Ο Βύντρα από αριστερά δεν μπορεί να αναπτυχθεί καθόλου και τον είχαν καταλάβει κιόλας, του έκλειναν το δεξί, οπότε αντίο. Από αυτή την άποψη είναι κάπως δικαιολογημένος και ο Κουίνσι που δεν είχε ανεβάσματα από αριστερά.

Κατά τα άλλα λίγα πράγματα για να αισιοδοξούμε. Ο Γιούρκας προφανώς, ακόμα κι αν είναι μάλλον ουτοπικό να περιμένουμε ότι θα είναι μόνιμα τόσο καλός, δείχνει να αποτελεί μία καλή λύση πλέον για δεξί μπακ. Το κακό είναι ότι με την ανυπαρξία που έχουμε (ειδικά μετά τη φυγή Κατσουράνη) σε παίκτες που να μπορούν να βγάλουν καμιά κάθετη μπαλιά, τον βλέπω να παίζει και δεκάρι στα γεράματα.

Γενικά έχουμε μία ομάδα χωρίς δημιουργικό κέντρο και χωρίς σέντερ-φορ. Στο πρώτο ημίχρονο για να αλλάξουμε πλευρά επίθεσης η μπάλα έπρεπε να φτάσει μέχρι τον Καρνέζη… Επιπλέον δεν έχουμε εκτελεστή για στημένα (χρόνια τώρα). Ο συνδυασμός σημαίνει ότι θα σκοράρουμε μόνο με αίτηση.

καρπετ σε ένα πολύ σωστό κείμενο για κατσουρ

http://www.sday.gr/Articles/Antonis-Karpetopoulos/VOLIKOTEROS.aspx

Στο μισο κειμενο εχει δικιο (σε αυτα που γραφει για τους αλλους) . Στα υπολοιπα κλασσικος Καρπετ “βλεπει” οτι γουσταρει και δεν βλεπει πολλα και απο τα αυτονοητα.