1707 σελιδες για ομαδα. Αρχοντες της μαλακιας
Ο Ολυμπιακός έχει 3008!
Του ξέφυγε ένα “γι αυτήν την”.
gay.
ο τρόπος που μπλέχτηκε με το ποδόσφαιρο δεν με μοιάζει.απλά δεν γουστάρω να βλέπω μέτριους να το παίζουν μαγκες
βέβαια αυτό είναι πολύ συχνό στη χώρα μας
Φίλε δεν κολλάω στο ότι είναι γαύρος προσωπικά.Έτσι κι αλλιώς και το ελληνικό ποδόσφαιρο το έκοψα.
Δεν ξέρω αν πέρα από την ΝΕΤ στο Champions League έκανε και αλλού αναλύσεις.Εγώ εκεί τον άκουγα. Μου φαίνεται πως έχει τρελά κολλήματα και μου κάνει εντύπωση που λες το αντίθετο.Δηλαδή πάντα θα έλεγε για την Μπαρτσελόνα, τα σύγχρονα αμυντικά χαφ, είχε αντιπάθειες (βλ. Καν), γενικά άκουγα περιμένοντας πάντα τα ίδια για να γελάσω.
αυτα που ελεγε για τη μπαρτσελονα σωστα ηταν. τωρα αν ειχε κολλημα με τον καν στο τελος της καριερας του μπορει δεν το προσεξα. παντως ξερει μπαλα γενικα ελεγε πραγματα σωστα και επειδη ειχε παιξει σε νευραλγικη θεση ηξερε πολλα περι τακτικης
Ίσως,δεν ξέρω.Εγώ πάντως γέλαγα.
Κατά τ’άλλα,τι βλάκας είναι ο Αλαφούζος ρε!Λέει για τον Σαρρή τώρα.Αν έβγαινε ο Γκαγκάτσης τι θα έλεγε?Πάλι τα ίδια και χειρότερα.Γελοίο σκουπίδι.
O Αλαφούζος είναι χρυσαυγίτης!
[SPOILER][/SPOILER]
Απο το twitter Αλαφουζε δεν γινεται δουλεια
Δεν ξέρω τι να πω.ας κάνουμε πρώτα σοβαρή ομάδα κάτι μετά μιλάμε για παράγκες.έλεος
δημοτικο εχει βγαλει ο αλαφουζος? :lol: το ψ το φαγε η μαρμαγκα!
Το ρουφηξαμε γρηγορα πηραμε και ενα πεναλτυ ,τωρα κατα ποσο ητα
ν ειναι συζητησιμο, το χασαμε κιολας , εχουμε τα χαλια μας και ο Φερεϊρα πινει κατι περιεργο και εχει τρελες εμπνευσεις για την 11αδα… Μα Βυντρα στο κεντρο ; και Ζεκα μπροστα ; Α! Και θαυμασαμε και τον καλυτερο παιχτη του ΠΑΟ παλι με το νουμερο 31…
Τα ειπες ολα!!!Πραγματικα απιστευτα πραγματα
δωστε κανα link
Εγω απο nova το βλεπω ρε
εγω ειμαι σε ιντερνετ καφε
και ενα λινκ που ειχα αντι να δειξει τον ΠΑΟ
δειχνει Αρη
Machine head σε λιγακι θα σου στειλω εγω…
Γκοολλλ!!!Αντε ρε Λαζαρε παμε ρε πουστη μου τους εχουμε
εβαλε και δευτερο !! και ηταν και ωραιο γκολ.