Πάρα πολύ σωστή κουβέντα και γενικά αυτό είναι το ζήτημα.Οι προσδοκίες για βελτίωση…
Άσε που δεν ήταν και τόσο χειρότερος ο περσινός Ολυμπιακός από τον φετινό.Έχουν διαφορετικές αδυναμίες αλλά τα ίδια χάλια συμπερασματικά.
Η διαφορά τους είναι πως ο φετινός Ολυμπιακός ξέρει πως μπορεί να πάρει την Ευρωλίγκα(γιατί το έκανε πέρσι), ενώ ο περσινός ούτε το σκεφτόταν.Και αυτό μαλλον μειονέκτημα είναι …
Επίσης δεν μου λέει τίποτα η νίκη στο ΟΑΚΑ σε κανονική περίοδο,πέρα από το ότι έχουν αλλάξει οι δυναμικές των δυο ομάδων και οι συσχετισμοί τους. Αλλά αν στο τέλος πάρουμε το πρωτάθλημα και έχουν και οι ΔΥΟ αποκλειστεί πριν τα πλει οφ της Ευρωλίγκας,δεν θα είναι λόγος να χαρείς,το αντίθετο θα έλεγα…Το πρώτος στο χωριό αλλά σφαλιάρες στην πόλη το ζήσαμε στο ποδόσφαιρο και δεν έχει ενδιαφέρον .
Εδω μιλάμε οτι ο Ολυμπιακός πέρσι ηταν ενα πράγμα οτι να ναι.
Πλεον εχεις εναν Παπανικολαου που δεν θα τρεμει οταν θα παρει το σουτ κοκ.
Δεν λεμε οτι παίζει αρκετα καλυτερα αλλα πλεον υπάρχει μια αλφα χημεία.Βασικα πράγματα
Επίσης η Ευρωπη ειναι αλλο θεμα,για το μεταξυ τους ματς λεμε
Για να καταλάβουμε και μεις οι άσχετοι με το άθλημα, η κουβέντα γίνεται περί του τι θα έκανε ο Ζοτς με το ίδιο ρόστερ ή τι ρόστερ θα έκανε με το ίδιο μπάτζετ?
Εκτός κι αν τελικά η κουβέντα είναι γιατί μειώθηκε εν τέλει το μπάτζετ και δεν συνέχισαν να σκορπάνε λεφτά στον αέρα οι Γιαννακόπουλοι.
Η μόνη διαφορά σε ποιότητα ρόστερ αν έμενε ο Ομπράντοβιτς θα ήταν ότι ίσως έμεναν και 1-2 παίκτες από όσους έφυγαν αν και σχεδόν όλοι υπέγραψαν συμβόλαια με λεφτά που ούτε κατά διάνοια δεν θα έβρισκαν στον ΠΑΟ.
Ο Ομπράντοβιτς ιδίως μετά την κούπα με την Μπανταλόνα δούλευε πάντα, έχοντας κορμό από παίκτες από το πάνω ράφι. Μπορεί μαζί του να απογειώνονταν αλλά ήταν ανέκαθεν καλοί ή/και έμπειροι παίκτες.
Γι αυτό την καλύτερη απάντηση για το τί θα έκανε ο Ζοτς αν έμενε την έδωσε ο ίδιος φεύγοντας, ακριβώς γιατί καμία όρεξη δεν είχε να διαχειρίζεται ήττες σαν την χτεσινή ή ακόμα και από τον Ολυμπιακό εντός, οι οποίες θα έρχονταν έτσι κι αλλιώς όταν έχεις μια ομάδα με 8-10 νέους παίκτες που κανείς τους δεν είναι αυτό που λέμε “και γαμώ τους μπασκετμπολίστες αδερφέ!”.
μετρια παιξαμε εχθες
ωραιο το γκολ του Τοτσε αλλα μεχρι εκει
απο φασεις τιποτα.
Ευτυχως που ο Καρνεζης για αλλη μια φορα εσωσε με τις αποκρουσεις την ισοφαριση
σε ενα φαουλ του Λαγου και στο τελος.
Οι ομάδες δε χτίζονται από μέρα σε μέρα. Να μιλήσουμε για την αξία του Πεδουλάκη νομίζω πως δεν έχει νόημα, έχει δείξει πως μπορεί να χτίσει ομάδες. Για το αν έχει το ειδικό βάρος να αντέξει στον Παναθηναϊκό, έχει νόημα να συζητήσεις. Η ομάδα είναι εντελώς ανέτοιμη, αλλά θεωρώ πως έχει δώσει σημάδια πως μπορεί να παίξει ωραίο μπάσκετ όταν δέσει. Πάντως η άποψή μου είναι πως έγινε λάθος σχέδιο.
Θα κάνω μια προχωρημένη σκέψη με αφετηρία την περίπτωση Διαμαντίδη. Το χα πει πέρσι αμέσως μετά τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ πως αυτός ο παίχτης έφτασε τα όριά του. Δε σημαίνει πως δεν έχει να προσφέρει ακόμα, ίσα ίσα μόνο αυτό κάνει φέτος, αλλά από δω και πέρα όσοι θυμούνται την καλή εκδοχή του θα βλέπουν πως ο παίχτης τα έχει δώσει όλα, και όσα και να δίνει, δε θα μπορεί να καλύψει τις απουσίες άλλων παιχτών. Εγώ θα προτιμούσα να μείνει ένας κορμός παιχτών τύπου Καιμακόγλου-Περπέρογλου-Καλάθη, παρά μόνος και έρμος ο Μήτσος. Μπορεί κάποιοι να αναθεματίσουν, θα φέρω όμως παράδειγμα το τελευταίο πρωτάθλημα που πήραμε, που στον τελευταίο τελικό είδαμε μια συγκλονιστική εμφάνιση όλων των άλλων χωρίς αυτόν. Ή ακόμα περισσότερο τον περσινό ολυμπιακό, που έφτιαξε ένα καλοκουρδισμένο σύνολο, χωρίς να έχει τον παίχτη που χωρίς αυτόν δε ζει η ομάδα.
Βρε λακαμά σε τοίχο μιλάω τόσο καιρό. Πιστεύω ότι έχω διατυπώσει το θέμα που κολλάω με την όλη φάση που δημιουργήθηκε φέτος με το μπάσκετ. Περισσότερο απ’ τη φυγή Ζοτσ με πειράζει το γεγονός που επέλεξε ο Τράκης να προσεγγίσει αυτή τη νέα εποχή, με τους πηχυαίους τίτλους στα εξώφυλλα, την προσπάθεια απαξίωσης των όσων είχαν προσφέρει έως τώρα οι πρώην πλέον παίκτες και ο προπονητής. Ναι, ήταν απ’ το πάνω ράφι παίκτες, ναι παίρνανε πολλά, αλλά φέρανε και αμέτρητους τίτλους και χαρές. Υπήρχε μια σοβαρότητα και η ομάδα δε θύμιζε το ρεμπέτ ασκέρ που θυμίζει τώρα και δε μιλάω για τα αγωνιστικά. Πριν την εποχή Ζοτσ χώνανε πάλι χρήμα οι κοντοί, ψωνίζανε παίκτες απ’ το πάνω ράφι και τότε αλλά μια τρύπα στο νερό κάνανε συνήθως. Αλλάζανε προπονητές σαν τα πουκάμισα.
Κοιτα,ο Διαμαντίδης εχει σκασει τελειως ηδη απο την χρονια με το 6ο ευρωπαϊκο.Για οποιον θυμαται ειχε κανει μια συγκινητική χρονιά,παντα τον εβλεπες να κατεβαζει τους σφυγμούς του τελευταίος.Και μεχρι την Μπαρτσελόνα σκοραρε,γενικα τα εκανε ολα.
Εχει φτάσει όντως στα όρια του,και εχεις δικιο σε αυτο που λες με τον κορμο.Ούτως ή άλλως ο άνθρωπος ειναι Playmaker,εχει να κανει και αλλα στο μυαλό του.
Εγω αυτο που ζητάω,δλδ να παιρνει μπαλα και αλλο,ξερω πως ειναι κατι το απιστευτα δύσκολο ομως επισης ξερω πως λίγοι μπορουν να αντεπεξέλθουν,και σιγουρα ειναι ενας απο αυτους.
Δεν μπορει να γίνει και αλλιως αυτην την στιγμή.Πρεπει η ομαδα μεχρι να στρωσει λιγο να τραβηξει κουπι.Και πνευματικα.
Οποιος θυμαται τις εκφράσεις του στο ματς με τον Ολυμπιακο σιγουρα θα κατάλαβε
(ειδικα η σκηνη που κρατα τα γονατα και ερχεται ο Ουκιτς και του δινει οδηγιες και αυτος συνεχίζει να κοιτα το παρκε τα λεει ολα:lol:)
Γενικα παιζει με τα όρια του,και λίγοι καταλαβαίνουν το τι δύσκολη δουλεια κανει αυτα τα χρονια.Και παλι ομως ο τροπος που βλεπει γήπεδο ειναι ρε πουστη μου αδιανόητος
(επισης ο περσινός Ολυμπιακος μεχρι τον Φλεβαρη ηταν ΜΟΝΟ Σπανούλης-αυτο παει και στους αλλους που λεγανε οτι φετος ειναι χειρότερος σε σχεση με πέρσι τετοια εποχη και λοιπα)
Α ρε Σαριέγκι, πάντα εκεί να δίνει τον καλύτερό του εαυτό και να σκυλιάζει.
3 Βελάσκες για πρωινό θέλει ο Γιόσου.
Καλά, πιο αργός κι απ’τον ίσκιο του,προφανώς.
Τον εχουμε κράξει,εχει κανει μαλακιες,ειναι μετριος παικτης αλλα ειμαι κι εγω της αποψης οτι εδωσε ο,τι μπορουσε στον Παναθηναικο.Πολυ φιλοτιμος και σεβαστηκε τη φανελα που φοραγε περισσοτερο απο αλλους “παικταραδες” που το επαιζαν βεντετες.Το γκολ του στην Ιντερ παντως θα τον αφησει στην ιστορια του Παναθηναικου :lol:
oπως καθε αλλος του παο φετος στην ευρωπη… αλλα νταξει, τι να κανει ο ανθρωπος,να παιξει απολυτο ποδοσφαιρο με Φορναρολι? Να το κλεψει παει και ξεθαψε τα κιταπια με το Κατενατσιο…