Στους προηγουμενους 2 με ειχε παρει ο υπνος παντως…
Φοβερή ασίστ στο 2ο γκολ.
μια τα βαζουμε μονοι μας, μια τους δινουμε πασες στο πιατο… Παντως κριμα και αδικο ειναι να το καψουμε ετσι το παιδακι.
Ενταξει μιλαμε για τραγωδια ρε πουστη μου παμε να βγαλουμε την μπαλα απο την περιοχη και δεν υπαρχει παιχτης μπροστα απο την σεντρα ο κουινσι κανει τακουνακια,ο βυντρα μαρκαρει με τα ματια κανει και το λαθος ο πιτσιρικας και γαμηθηκε το συμπαν
Sent from my iPhone using Tapatalk
τζίγγερ θεέ πάρε την παέ
Λάζαρε Χριστοδουλόπουλε, είσαι ο χειρότερος ποδοσφαιριστής που έχω δει ποτέ μου.
Χειρότερος από Αλέκο Τάτση, Αμπντεσαλάμ Ουαντού, Χόρχε Μπερμούδες, Φρανκ Στράντλι, Ζιζι Ρόμπερτς, Νιρέν Ντεμπά, Χέλγκι Σίγκουρντσον, Νίκο Γεωργέα, Γιάννη Κοντοέ, Όλεγκ Βενγκλίνσκι.
Χειρότερος.
Ασε το Γεωργεα ησυχο :lightsabre:
Eδώ μας έβγαλε άχρηστο τον αρχηγό της ομάδας του Ντιέγο ρε . :lightsabre:
Πραγματικα η ομαδα ειναι για λυπηση!!!Ποσο σε μικρυνανε Παναθηναικε μου
έλα μου ντε, πότε άρχισε να μικραίνει η ομάδα, με αντίκτυπο σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
We’ll rise from the ashes of stagnation… πού θα πάει…
Μονο αυτα τα αλανια θυμιζαν παναθηναικο για ακομα μια φορα.Post digital τα ειπες ολα με αυτην την φωτο
τραγικοι πολυ εχθες
κανεις δεν ειχε διαθεση να παιξει μπαλα.
Και ο Φερειρα ουτε μια φωνη σε ολο τον αγωνα
εκανε κρυο και ηταν στα ζεστα… που να ξυπνησει …
Ντερμπι με την Κιμκι μεχρι στιγμης με ακομα μια τραγικη εμφανιση.Βλεπω Ουκιτς,Πανκο και Μασιουλις και με πιανει θλιψη
αυτο που γινεται στο μπασκετ πραγματικα δεν περιγραφεται… και εχουμε και τον Συριγο να περναει κλιμακτηριο …
Απλα θλιψη.Γι αυτο ακριβως το πραγμα φωναζαμε το καλοκαιρι. Αυτοι οι παικτες και αυτος ο προπονητης δεν κανουν για τον παναθηναικο.Στην αρχη καναμε καποια καλα παιχνιδια με το βαρος της φανελας αλλα φαινεται ξεκαθαρα οτι το πραγμα ξεφουσκωνει.Τι να πεις μεγαλη πικρα
Ο Πεδουλάκης πληρώνει το οτι ακόμα νομίζει πως είναι 10 χρονια πριν.Ειναι γνωστο πως ειναι λιγο βλακας,ειδικα με κατι δηλωσεις του περι γουστου και ΝΒΑ αλλα οκ
Έχει κάνει μια τραγικη μεταγραφή,που ευτυχώς θα φύγει
Ομως,ειναι τουλάχιστον αστείο,πως δεν μπορει να στήσει μια παγίδα στα 4/4 με full court press.Μιλαμε απο το σπάσιμο της συγκεκριμένης “αμυνας” πρεπει να βγήκαν απίστευτοι πόντοι.
Επίσης ομως θα πρέπει και κάποιοι παίκτες να ξυπνήσουν τελείως.Το οτι κάθονται και μαρκάρουν λες και ο ψηλος θα βγει off-side δεν τους το είπε κανένας.Κοιμόντουσαν όρθιοι
Διαμαντίδης άποντος.
Ελπίζω να πρόλαβε ο Άρτζι χθες τα dvd club ανοιχτά.
Ξέρει κανείς πόσο πλήρωνε το χτεσινό διπλό? Ο άσος του Ίκαρου πάντως έδωσε 7.5 στον ΟΠΑΠ. Από έγκυρη πηγή έμαθα πως παίχτηκαν ποσά τύπου 300.000 σε διάφορα πρακτορεία σ’αυτό το ματς. Όποιος πιστεύει πως αυτά είναι υπερβολές ας θυμηθεί τον Μόρις, το Ξάνθη-Πάο 3-2 και τα 13 μύρια στη Μαλαισία. Τα χα πει πριν λίγες μέρες για την απόδοση Διαμαντίδη, αλλά αν συνεχίσει έτσι βάζει υποψηφιότητα για αγαστή συνέργεια με το Δημητράκη Γιαννακόπουλο.