Παναθηναϊκός

Λες μεγαλα λογια ε…

Ε ρε ανεχομαστε ανθρωπο που χει στησει παιχνιδι εναντιον της ομαδας…

Έτσι, παίξτε το παιχνίδι του τράκη, βρίστε το “πουσταρά” το Διαμαντίδη, τόσα φράγκα παίρνει και μένει άποντος? Πως θα καταφέρουν να εμπνευστούν οι Ούκιτς και Πάνκο με αυτό τον άχρηστο δίπλα τους, ούτε ένα πικ ‘εν’ ρολ δεν μπορεί να κάνει ο άσχετος.

Ρε θέλετε και τα λέτε αυτά ή σας ξεφεύγουν, είστε τόσο βλάκες τελικά. Αν δεν είχε συμβόλαιο ο άνθρωπος θα την είχε κάνει κι αυτός. Είναι ξενερωμένος σε βαθμό αηδίας και είναι εμφανές αυτό. Όταν λέμε μια κουβέντα, ξέρουμε γιατί τι λέμε. Ο μόνος που έμεινε να θυμίζει ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ εκεί μέσα είναι ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ.

Δεν γνωρίζω και δεν ξέρω για τα κωλοστοιχήματα και τι κάνει ο αρχίδας ο τράκης, αλλά ότι προσπαθεί να τελειώσει ότι θυμίζει εποχή Ομπραντοβιτς το προσπαθεί. Μόνο ο Διαμαντίδης του έμεινε και όταν φύγει θα λένε τα μαλακισμένα του 4-4-2 ότι καλά έκανε και τον έδιωξε. Λοβοτομή μιλάμε. Πήγε και κατέστρεψε όλο το αρχείο που διατηρούσε ο Ζοτς στο ΟΑΚΑ με τα dvd των αγώνων, σημειώσεις προπονήσεων, στατιστικά στοιχεία, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Για ποιο λόγο να ήθελε ο Άρτζι τα dvd club ανοιχτά χθες, με το κουτάλι τα θέλετε όλα ρε πούστη μου, με το κουτάλι.

Ο Διαμαντιδης με τοσα που εχει προσφερει εχει το δικαιωμα να ξυνει τα αρχιδια του μεχρι το τελος της καριερας του αλλου ειναι το προβλημα ξυπνατε!!!

Η άνωθεν λίστα μοιράστηκε απ’ τον Τράκη στους συντάκτες του ομίλου του. Λίγο πριν τις δεύτερες εκλογές τον Ιούνιο βγήκε στη δημοσιότητα αν θυμάμαι καλά. Την έβγαλε ο αρχίδας ο Μάκης γιατί ήταν στους άμεσα θιγόμενους, αλλιώς ίσως να μην είχε μαθευτεί ποτέ η ύπαρξη της. Όποιος έχει σταχυολογήσει τα γραφόμενα στα media του ομίλου του τόσο καιρό, αλλά και πριν από αυτό, καταλαβαίνει ότι τηρείται με χριστιανική ευλάβεια. Το όνομα Μαρινάκης, δεν έχει αναφερθεί ΠΟΥΘΕΝΑ και ΠΟΤΕ ούτε από αυτόν ούτε και από τη βρωμερή φυλλάδα του υπαλλήλου του πλέον. Υπήρχε και μια τρίτη κατηγορία στη συγκεκριμένη λίστα, η οποία δε φαίνεται εδώ, και γραφόταν ένα και μόνο όνομα κάτω από επικεφαλίδα [U][I]Δεν αγαπάμε ασύστολα[/I][/U], κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Αυτό του Βγενόπουλου.

Στους [I]δεν αγαπάμε[/I], γίνεται αναφορά στο εβραϊκό λόμπι, αν το συνδέσουμε με τις φήμες που κυκλοφορούν ότι ο Τράκης όπως και ο Μαρινάκης είναι από τους βασικούς χρηματοδότες της χρυσής αυγής, αποκτά νόημα. Επίσης το ν.14 των [I]δεν αγαπάμε[/I] εξηγεί μετά και την πόρτα που έφαγε το καλοκαίρι από τους οπαδούς σε αυτό που ζήτησε την κατάσταση σε όλο το τμήμα. Κάτι παραπάνω γνωρίζουμε και όταν λέμε ότι ο Ομπράντοβιτς δεν έφυγε για χρηματικά κριτήρια και ότι το θέμα με το ύψος του μπάτζετ ήταν απλά μια μπαρούφα, να βάζετε το μυαλό σας να δουλεύει λίγο. Νέρωνες στην εξουσία.

Αυτο το τόπικ,σε συνδυασμό με κάτι επικά ποστ στο πόντιουμ οπου,συμφωνα με τα οποια,μας κυβερνάνε ακόμα Βενιζελικοί και αρχηγος του ΚΚ ειναι ο Μίκης,μου προσφέρει δωρέαν ψυχοθεραπεία.

Δωσε κανα στανταράκι ρε Μητσο

Τα dvd λεει ο θεουλης:lol::lol::lol::lol:

Πολύ γέλιο όμως.

Παρ’ όλα αυτά, give me posts από “γραφικούς” οπαδούς αντί για “υπεράνω” μπασκετικούς, any-fuckin’-day.

Ωωωωωω τριφυλλάρα
Είχα δέντρα
Στα ζωνιανααααά :!:

Γράκχε,προβλημα σου.

Μην τα ξαναλέμε,αιντε να μπει κανας Νεημλεςς να ανταλλάξουμε καμιά σοβαρη κουβέντα στο θεμα.

Λέγεται πάντως πως έγινε πρόταση στον Πιετρούς αλλά χαλασε για εναν ορο που ηθελε στο συμβόλαιο για ΝΒΑ

Γενικα η ΚΑΕ έχει πάρει σβάρνα ελεύθερους ΝΒΑερς.Ακόμα και για Καπονο ακούγεται.Τωρα κατι τετοια περισσότερο αρπα κόλλα ειναι συνήθως,αλλα τελος παντων
Αν και θελει 4 οπωσδήποτε

Μητσο εσυ που κατεχεις περισσοτερο αυτος ο Καπονο τι λεει,εχεις ιδεα;;;

Από τα καλύτερα σουτ στην ιστορία του ΝΒΑ, αλλά από εκεί και πέρα το χάος. Κακός αμυντικός, δεν μπορεί να.δημιουργήσει το δικό του σουτ. Δεν έχει ανάγκη τον Kapono ο Παναθηναϊκός

Kοίτα ο τύπος απο τα 6,75 θα οχι φονιάς αλλά Ραμπο που θα καθαρίζει Βιετκόνγκ.Μιλάμε για τρελο σουτ

Παρόλα αυτα στο ΝΒΑ ειναι αρκετά μονοδιάστατος παίκτης αυτό ομως δεν σημαίνει και τπτ εδω μιας και στην Ευρωπη το μπασκετ απο μόνο του ειναι καπως πιο “μονοδιάστατο”,άρα μπορεί να λειτουργήσει και σε άλλους τομείς.Θα παίρνει πολυ περισσότερες προσπάθειες απο οτι στην Αμερικη και και και

Πάντως σοβαρά,εχει απίστευτη εκτέλεση και σουτ.Ειναι στανταρ καλη κινηση αμα γίνει,ομως
α)φοβαμαι λίγο τον Πεδουλακη(αν και μεταξυ μας ο ανθρωπος δεν εχει μιλήσει καθολου απο την αρχη της σεζόν,ουτε α και ου)
β)μονο αυτος,σαν ονομα και ετσι,δεν φτάνει.Θελει 4αρι καλο για μενα.
Αμα εχει σουτερ+δυνατο φοργουορντ θα μπορέσει να κανει πολλα παραπανω,αρκει μην χαθει το τρενο στην Ευρωλίγκα

*Αα στο θεμα της μετάβασης και το τι μπορει να κανει στην Ευρώπη μαλλον διαφωνω λίγο με τον Γιαννη :stuck_out_tongue:

Ο Καπόνο είναι παικτάρα και μόνο απ’ το όνομά του αν κρίνεις, καθώς βγαίνει προφανώς από το καπόνι, ένα από τα 2 είδη χελιδονόψαρων που ζουν στις ελληνικές θάλασσες. Άρα λογικά θα πετάει πάνω από τους αντιπάλους του και θα καρφώνει με λύσσα.

[SPOILER][/SPOILER]

ΥΓ. Για την λατρεία μου, τον Γράκχο :razz:

Ευχαριστω μαγκες για την ενημερωση.Αυτο για το σουτ το διαβασα και εγω και νομιζω οτι η ομαδα εχει αναγκη απο εναν καλο σουτερ οπως ειδατε και με την Κιμκι ειχανε σπασει τα ταμπλο μιλαμε τωρα αν θα ειναι ο καπονο η καποιος αλλος καλυτερος δεν ξερω παντως πρεπει να ενισχυθει η ομαδα.Το θετικο ειναι οτι φευγει αυτο το κριαρι ο Αμστρονγκ :slight_smile:

Τι να γίνει, γύρισε ο τροχός. Τώρα θα τα υποστούμε όλα.

Έτσι μπράβο, submissive σε θέλω.

Αφού δε γνωρίζεις και δεν ξέρεις, επειδή εγώ έμαθα, θα σου πρότεινα να ψαχτείς λιγάκι να μάθεις κι εσύ, για να συμπληρώσεις τις γνώσεις σου για τον τράκη.

ρε σεις τι λεει η πρασινη για Ρασουλ Μπατλερ???

Εγω αυτην την σιχαμερη φυλλαδα δεν την διαβαζω αλλα απο οτι διαβασα στο ιντερνετ λενε για διπλη μεταγγραφη Μπατλερ και Μπανκς.Τωρα αν ειναι αληθεια το μελλον θα δειξει

Σε συμφωνία με τον Αμερικανό πλέι μέικερ Μάρκους Μπανκς ήρθε ο Παναθηναϊκός.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&pubid=129209262

Ωραια τον εναν τον πηραμε.Για να δουμε τι θα γινει με τον Μπατλερ τωρα :slight_smile: