http://www.leoforos.gr/article/48418/adio-tou-phereira Ακομα και στο τελευταιο αντιο ησουν κυριος και μεγαλος ρε μαγκα πορτογαλε
Ο χθεσινός ήταν ο πρώτος αγώνας φέτος που ο ΠΑΟ έπαιξε σοβαρό μπάσκετ κυρίως στην άμυνα. Αν ήταν πιο εύστοχος στην αρχή, το ματς θα είχε οδηγηθεί σε διασυρμό. Πάντως και η Ρεάλ ήταν σε κακή βραδιά, αλλά είναι υπεύθυνος και ο ΠΑΟ γι’ αυτό.
Λάσμε καταπληκτικός, Πάνκο, Μασιούλις εξαιρετικοί, θετικός (όπως σχεδόν πάντα) ο Μπράμος. Ο Ούκιτς είναι ακόμα εκτός και ο Σόφο περνάει φάση μάλλον (τι μου θυμίζει…). Αν ολόκληρο το ρόστερ της ομάδας είχε ρόλο δε θα υπήρχε αυτός ο αρνητισμός. 5-6 παίκτες δεν υπάρχουν στην ομάδα. Τον Άρμστρονγκ τον περίμενα να αποδειχθεί ακατάλληλος, αλλά αυτός το παρακάνει.
Αυτά πάνω κάτω.
Ο Πάνκο αξίζει τον κόπο να παίρνει περισσότερες προσπάθειες, όποτε το κάνει έχει αποτέλεσμα.
Ο Λάσμε αμυντικά αλλάζει όλη την ομάδα. Ο Μασιούλις πολύτιμος και σε άμυνα, και επιθετικά, παίζοντας με πλάτη και παίρνοντας ατομικές προσπάθειες.
Ο Μπράμος ενέργεια. Και όντως ο Ούκιτς παίζει σαν γκεστ, δεν κολλάει με το υπόλοιπο σύνολο και απλά προσθέτει σε κάθε ματς 10 πόντους, σπαταλώντας αρκετές επιθέσεις όμως.
Δυνατό σημείο τα ρημπάουντ φέτος.
Ο Άρμοστρονγκ σου λέει είναι εξαιρετικό παιδί που δεν σου πάει η καρδιά να τον διώξεις.
Επίσης, κάτι που φάνηκε στον Κίτσεν αλλά και γενικότερα στην ομάδα, στο θέμα της αυτοπεποίθηση, χρειάζονται τέτοια ματς, στήριξη, νίκες για να αποκτήσουν και μια σχετική σιγουριά στις κινήσεις τους. Κρίμα που δεν είχε περισσότερο κόσμο χθες στο γήπεδο.
Πανκο μακαρι να συνεχισεις να κανεις παιχνιδια σαν το χθεσινο και να με κανεις να αναθεωρησω αυτο που ειχα γραψει μερικα ποστο πιο πανω.Ο Λασμε ειναι εξαιρετικος και ειναι ο μονος απο αυτους που φεραμε που θα ειχε θεση στην ομαδα του Ομπραντοβιτς κατα την γνωμη μου
Aυτό το τελευταίο μην το λες έτσι εύκολα. Αν ήταν ο Ομπράντοβιτς δε θα έπαιζαν έτσι πολλοί παίκτες του τωρινού ρόστερ. Αυτό δεν αφορά απλά μπασκετική γνώση, αλλά και ψυχολογία, που μετά από πολλά χρόνια την κυνηγάει ο ΠΑΟ, αντί να είναι το όπλο του από την αρχή. Φυσικά αυτός που εμπνέει κάτι τέτοιο οφείλει να είναι ο προπονητής. Ο Πεδουλάκης φαίνεται να μην το έχει αυτό, αλλά είναι πάρα πολύ νωρίς για να κριθεί (και) σε αυτόν τον τομέα.
Ο Ούκιτς βέβαια είναι ο πιο αδύναμος κρίκος. Μου θυμίζει το πόσο τουρίστας φαίνονταν ο Τσίλντρες στη δικιά μας ομάδα την 1η χρονιά. Η διαφορά είναι βέβαια ότι εδώ φταίει πολύ περισσότερο ο Ούκιτς και ο Πεδουλάκης. Ξέρω, κωλοτούμπα για Αργύρη, αλλά εδώ είναι υπεύθυνος και ξέρει τη θέση αυτή πάρα πολύ καλά. Όταν ταλαντούχος και έμπειρος παίχτης δε βρίσκεται με τον Διαμαντίδη…φταίει κάτι.
O Oυκιτς ειναι ο Ουκιτς. Δεν καταλαβαινω τι περιμενατε?
Οπως επισης αυτο που λεει ο DeKay, τι θα πει ο Λασμε η ο ενας η ο αλλος εκανε για ομαδα του Ζοτς. Δεν παει ετσι παιδες, ειναι περα λογικης η προταση αυτη.
Καλα σε αυτο που λες εχεις απολυτο δικιο αν και σε περιπτωση που ειχε μεινει ο Ομπραντοβιτς θα ειχε κανει εντελως διαφορετικες επιλογες παιχτων
Τρελο πιστολι αλλά πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις μην περιμένετε τπτ 30αρες και τετοια.
Που ετσι και του βγουν σουτ θα κανει και τετοια αλλα πρωτος στοχος ειναι να δώσει ανασα στην περιφέρεια.
Θα πρεπει να παιξει και αμυνα εδω ομως
Αυτο ερχομουν να ποσταρω!!! Με προλαβες ρε μαγκα…
Για να έχει νόημα το πανό θα έπρεπε να γράφει “Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ '74” που είναι και το σωστό. Άμα όμως έχεις να κάνεις με λουμπεναρία του κερατά τι περιμένεις; Ακριβολογία στην ιστορική λεπτομέρεια;
Άμα δεν πετάξεις τι μαλακία σου δεν μπορείς… γράψτο εσύ καλύτερα
Ας δούμε μερικά ακόμα αμόρφωτα λουμπενάρια με οπορτουνιστικές απόψεις περί κοινωνίας.
Ανιστόρητοι κερατάδες το 74 τελείωσε η χούντα. απαπα
Καλη αρχη ρε μαγκα χουαν ησουν και θα εισαι παντα πιστος στρατιωτης της τριφυλλαρας
πονάν τα μάτια μου με το μπάσκετ (?) που βλέπω.
Έχει σασπένς όμως.
Απιστευτα συμπαθητικη μορφη. Ειχα παει 2 χρονια στις ακαδημιες του πριν απο ποοολααα χρονια και μου ειχε κανει εντυπωση η αυρα που βγαζει σαν ανθρωπος. Γενικα περα απο εμενα που ετυχε να τον γνωρισω απο κοντα και να τον ζω σχεδον καθε εβδομαδα, εχω την εντυπωση πως εχει αρκετες συμπαθειες στον κοσμο του Ολυμπιακου.
Πολύ ευχάριστο νέο η επιστροφή του Ρότσα. Και αρχίζω να θυμάμαι εκείνη τη φοβερή πορεία στους 4 της Ευρώπης και το γκολ του Βαζέχα εκτός έδρας με τον Άγιαξ. Είχα πεθάνει από πόρωση! Δε μ’ενδιαφέρει καν άν θα τα πάει καλά ή όχι, θέλω απλά ένα λόγο να ξαναρχίσω να πορώνομαι με την ομάδα μου
Γενικά είναι συμπαθής στον αθλητικό κόσμο της ελλάδας… ειδικά σε μας μετά την μεγάλη χρονιά του 97 που βοήθησε στην κάθαρση της πόλης… Πάντα στις καρδιές μας Χουάν…