Παναθηναϊκός

πολυ καλη η συνεργασια και ωραιο γκολ επιτελους

Και ξαφνικα αυτο το εκτρωμα που βλεπαμε τοσο καιρο μεταμορφωθηκε σε ομαδα!!!Πολυ υποπτα πραγματα ρε παιδι μου :-k

λες και δεν το περιμεναμε στο τι θα κανουν
μακαρι να υπαρχει και συνεχεια

Mα γιατί το λες… :roll:

Πες πες πες, τουήτ με το τουήτ, μια χαρά τα χει καταφέρει ο αλαφουζάκος, ήδη ο βάζελος μετράει 3-4 πέτσινα υπέρ του. :smiley:

Σήμερα πιο πολύ ευνοήθηκε ο γαύρος από τις αποφάσεις του διαιτητή παρά ο Παναθηναϊκός.

Και δεν έχουμε κερδίσει 4 πέναλτυ.

Ατρόμητος, Ξάνθη, Άρης, ΠΑΟΚ.

Τουλάχιστον με τα τρία από αυτά γελάνε οι πέτρες.

και γιατι το σημερινο να μην ηταν για να σιγουρευτει η νικη του βαζελου και να παει στο +8 ο γαυρος;

Δεν τα ξέρεις καλά, το σημερνό ήταν για να δικαιωθούν οι αρδ που ήθελαν να διώξουν τον δάσκαλο Φερέιρα και παίζουν το παιχνίδι του τζίγγερ. :wink:

Καλα να λετε για αλλα πεναλτυ που εχουμε παρει φετος.Να μιλαγατε αν εδινε πεναλτυ στη φαση με τον Τοτσε.Αλλα τωρα δεν νομιζω να με πεισετε οτι στο ριπλευ ο παικτης του ΠΑΟΚ δεν τραβαει κλωτσιδι με το δεξι του ποδι στο αριστερο ποδι του Κουινσι.

Σε πάω γιατί τρολάρεις δυνατά. :thumbup:

ο διαιτητης ειναι πολυ κοντα παντως. εγω δεν λεω οτι δεν ηταν. την συνομωσια πηγα να περιγραψω αλλα μπορει να εχει δικιο και ο chrisp.

[I]Έγινε ένα κλειστό παιχνίδι,[/I]

:–:papas:#-o:sleep:[-o<

Για να δουμε τι θα κανουμε σημερα.Εγω βλεπω νικη με 1-0

Θα τους παίξει κιθάρα άραγε ο Χουάν στα αποδυτήρια όπως πριν τον μπάοκ να βγουν μερακλωμένοι για τη νίκη?

δωσε setlist or didn’t happened…:stuck_out_tongue:

Εννοειτε ρε θα κατεβασουν και καμια τεκιλα και θα μασανε σιδερα!!!

ισχυει οτι θα ξεκινησει με πετρο(no)goal?

Οχι με Τοτσε ξεκιναει.Μολις τωρα διαβασα την εντεκαδα

“το παιχνιδι ειναι αναγνωστικο στα πρωτα λεπτα”… ταδε εφη γιαννογκουμας…