Παναθηναϊκός

Παρα το 3-1 παρα πολυ καλη εμφανιση.Οταν καναμε το 1-1 το πιστεψα αλλα η πορνη η μπαλα μας γαμησε δυο φορες μια στην ευκαιρια του Τοτσε και μια στο γκολ αλλα Τακιναρντι του Ντεμσει

Και η προβολή του Τοτσέ που έφυγε έξω όπως τότε με τον Βλάοβιτς στο Καμπ Νου. Μα τη μπαναγία σχεδόν το πανηγύρισα.

Πάντως ρε σεις μόνο το ματς με την Λάτσιο εντός έχω δει φέτος από Παναθηναϊκό και μιλάμε για τρομακτική διαφορά σε σχέση με τη μπάλα που έπαιξε στο 2ο ημίχρονο.

Να τα λέμε και όλα όμως. Ο λόγος που μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα και φάνηκε για κάμποσα λεπτά ότι ίσως θα μπορούσε ακόμα και την πρόκριση, ήταν ότι μας το επέτρεψε η Τότεναμ. Όταν σοβαρεύτηκαν μας τέλειωσαν χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
Δεν υπάρχει λόγος για δυσαρέσκεια ή απογοήτευση, επαναλαμβάνω, αυτές είναι οι δυνατότητες της ομάδας φέτος. Έχουμε πέσει επίπεδο στην Ευρώπη αλλά ίσως καμιά φορά το ξεχνάμε (έντιτ: όπως φαίνεται και από το κάτω ποστ…). Απόψε πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Η ομάδα έδειξε μεγάλο πάθος μέσα στο γήπεδο.

περα απο τα 2 εκτος με μαριμπορ και λατσιο δειξαμε οτι μπορουσαμε κατι παραπανω… μπαλα ειναι, με λιγη τυχη κατι θα γινοταν… ας συνεχισουν ετσι μεχρι το τελος της σεζον και βλεπουμε, το θεμα ειναι να κερδισουμε παιχτες για του χρονου… ο σο δειχνει καλα στοιχεια…

Αυτο!!!Πολυ καλος σημερα.Ελπιζω να μην εχει τραυματιστει παλι ρε γαμωτο

Εχουμε πεσει γενικα επιπεδο αλλα αυτο το σημερινο ματσακι μπορουσαμε να το παρουμε.Και διαφωνω οτι μας τελειωσαν μολις σοβαρευτηκαν.Μολις ισοφαρισαμε και ειχαμε τη ψυχολογια(και το παθος) τους ειχαμε σκορπισει.Δεν μπορουσαν κι ας προσπαθουσαν.Νταξι μετα το δευτερο γκολ λογικο να πεσει η ομαδα και να τα παρατησει.

Η Τοτεναμ οπως και το Σαββατο με τη Φουλαμ ξεκωλιαστηκε.Απορω πως ειναι 4η.

Αυτή η Τοτεναμ ήταν για Χ τουλάχιστον.
Πάλεψε η ομάδα, απογοητεύτηκε μετά και έπεσε. Ας κάνουνε αξιοπρεπή εμφάνιση στο πρωτάθλημα από δω και πέρα και στο κύπελλο. Εχει αλλάξει η ψυχολογία και φαίνεται.
Στόχος μόνο η νίκη με τον Ολυμπιακό.

8O8O8O8O8O8O

Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο Τζιγγερ !

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

η επιθυμια πολλων true οπαδων, δηλαδη να παιζουμε στον ταφο χωρις ομαδα αλλα ευτυχως και χωρις “τρακη” θα γινει πραγματικοτητα.
κριμα γιατι μου αρεσε η φετινη ομαδα και μαλλον φετος ειναι η τελευταια χρονια που θα ειμαστε ανταγωνιστικοι!

Αυτά που λέει ο Τράκης στη συνέντευξη, αλήθειες ή όχι, κουμπώνουν καλά στο παζλ.
Τα περί σεβασμού που έλεγε ο ζοτς, προέκυψαν απ’το 2011, άρα καμία σχέση δεν μπορούσαν να έχουν με τον τράκη.
Να θυμίσω επίσης την απουσία του Θανάση στα καλοκαιρινά ραντεβού με τον ζοτς.
Η συνέχεια θα έχει ενδιαφέρον.

Την ίδια σκέψη έκανα κι εγώ. Ενοχλητική φιγούρα, αλλά είναι πολύ πιθανό να είναι το θύμα της υπόθεσης με όλα αυτά. Περιμένουμε απάντηση των αδερφών.

:lol::lol::lol::lol::lol:

Μετά την αποχώρηση του Ζ.Ο. και το ξεκλήρισμα της περσινής ομάδας έπαψα να παρακολουθώ το μπάσκετ του ΠΑΟ μετά από 20 ολόκληρα χρόνια. 20 χρόνια γεμάτα από πολλές χαρές, πολλά νεύρα μέσα στο γήπεδο, ανατροπές, πίκρες, συγκινήσεις μεγάλες. Έχω κάνει άπειρά χιλιόμετρα με το 140 μέχρι τη Γλυφάδα, τη χρονιά του Παρισιού (την πρώτη στο ΟΑΚΑ) είχα διαρκείας.

Σπάω τη σιωπή μου μετά από τις δηλώσεις Δ.Γ. που μόλις διάβασα. Τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής; Τελικά ισχύει ότι από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια; Αν αληθεύουν αυτά που λέει για Ομπράντοβιτς και παίκτες, ΓΙΑΤΙ κανένας τους δεν βγήκε να παραπονεθεί; Τόσο αγαπήσανε όλοι την Ομάδα;
Και κάτι άλλο: δε μου αρέσει καθόλου να καταφέρεται κάποιος εναντίον ενός τόσο στενού συγγενούς του. Αδερφός του πατέρα του είναι. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να τα λύσεις. Χωρίς να το μάθει όλη η Ελλάδα…:-k

Απλα θλιψη!!!

Ωπ ο Θανασαρας,ο εξιγαμιάς θα βγει και λαμόγιο σε λίγο.

Κατσε να πέσω από το σύννεφο μου.Χοπ,έπεσα

Εχει παραγίνει σήριαλ η ιστορία και το κακό είναι οτι θα κολλήσουν πάλι στο λάθος θεμα.Τωρα το οτι δεν ήξερε για τα οικονομικά,γελάει το σύμπαν.Οι Αγγελοπουλαίοι έβγαιναν τον Σεπτέμβρη και τα λεγαν,σιγα μη δεν το πήρε πρέφα ο ίδιος.

Κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξει ολη η ιστορία,και δυστυχώς θα σπάσουν μύθοι.

Αυτό είναι αλήθεια. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τα είπε όλα αυτά μέσες-άκρες σε συνέντευξη τύπου και ο Δημητράκης δεν το ήξερε;;;

Ή μήπως δεν ήταν γνωστή η τακτική των φαρμακεμπόρων στους παροικούντας την Ιερουσαλήμ τόσα χρόνια;;;

Προφανώς δεν έχει να κάνει με αγάπη για την ομάδα, αλλά με τον τρόπο που λειτουργούσε γενικότερα η ομάδα τα τελευταία χρόνια, χωρίς τίποτα δηλαδή να βγαίνεις προς τα έξω. Και έτσι πρέπει δηλαδή.
Ο Ομπράντοβιτς μίλησε για σεβασμό. Και μετά σιωπή. Αν δεν το είχε πει ούτε αυτό, θα υπήρχε το δίπολο “δεν γουστάρει τον τράκη/δεν τα βρήκαν στο μπάτζετ”.

Γενικώς σε τέτοια θέματα να αναρωτιόμαστε γιατί δεν τα μάθαμε, το βρίσκω αφελές.

Ένα καλό παράδειγμα σχετικά με τις οφειλές, είναι και το χθεσινό περιστατικό με τον Μπατίστ.
Και προφανώς και είχε πλήρη εικόνα ο τράκης, άσχετα αν το παίζει ανήλικο που το κοροϊδέψανε.
Μάλλον περίμενε τον θείο του να τακτοποιήσει τις όποιες εκκρεμότητες, κάτι που τελικά δεν έγινε? Ίσως.

Όσο για συγγένειες και οικογένειες, εδώ έβγαιναν και έλεγαν διαφορετικά πράγματα την ίδια μέρα Παύλος και Θανάσης και ακύρωνε ο ένας τον άλλον.

Επίσης πολύ άκυρο το timing, σε περίπτωση αποτυχίας δηλαδή, να πεις ότι ψάχνει να βρει δικαιολογίες για να την κάνει.

και 2ο έντιτ, λεφτά στον παο δεν έπαιρνε κανείς στην ώρα του, αλλά λειτουργούσε έτσι η ομάδα συν ότι ήξεραν πως θα τα πάρουν αργά ή γρήγορα, που κανείς δε μιλούσε.

Τι [I]ακριβώς [/I]εννοείς;