Δεν μαθαίνουμε ό,τι ακριβώς γίνεται.
Επειδή ρώτησες γιατί δεν είπε κανείς τίποτα αν υπήρχαν οφειλές.
Γενικότερα σε εταιρείες,ομάδες κλπ, πόσο μάλλον στον μπασκετικό παο της τελευταίας δεκαετίας που δεν έβγαινε τίποτα προς τα έξω.
Eφοσον ο Τρακης αρχισε να βγαζει στην φορα πραγματα πρεπει να βγει και να τοποθετηθει και ο Θανασης αμεσα για να μαθει και ο κοσμος τι στον πουτσο συμβαινει επιτελους
Κυρίως τον Ομπράντοβιτς θα ήθελα να ακούσω (χλωμό βέβαια) και εκείνο το “περί σεβασμού”. Είμαι σίγουρος ότι δεν αναφέρεται στον τράκη.
Όπως επίσης έχω την αίσθηση πως έχουν δίκιο όσοι έλεγαν ότι οι σχέσεις τράκη και ζοτς ήταν καλές, τουλάχιστον το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Noμιζω ηταν ξεκαθαρο απο το καλοκαιρι οτι τη μεγαλυτερη ευθυνη την εχει ο Θανασης
Mods καντε μας τη χαρη και ξεμπαναρετε τον Post Digital:!: seriously… εστω για αποψε=P~
Συμφερόντων της οικογένειας Βαρδινογιάννη το rocking!
derby και πρασινη μαζι ; αλλα ναι πρεπει να γραψει ο post digital. ελα φιλε στη χειροτερη μπες με αλλο nickname
“Kαυτοι” οι παιχτες της Φενερ,μονο διχτακι :lol::lol:
Μπραβο στην ομαδα που παρα τα οσα εγιναν σημερα πηρε το παιχνιδι με σχετικα καλη εμφανιση.Στην βραβευση του Μαικ με πηραν τα ζουμια ρε πουστη.Μαικ ψυχαρα για παντα τριφυλλαρα
Μεγαλύτερο κόλπο αποσυντόνισης παίκτη από την βράβευση του Μπατιστ δεν έχω ξαναδεί.
:lol::lol::lol:
ισχύει!!! ο άλλος έχασε τα αυγα και τα καλάθια.!. αλλά ήταν όντως συγκινητικό…
Τι ξενέρωμα ήταν αυτό. Περίμενα στο ημίχρονο τράκη και θανασάρα με 2 πλακέτες και τον Μπατίστ να πρέπει να διαλέξει, περίμενα τον θανασάρα τον τυφώνα να ανέβει στην πίσω σειρά στα επίσημα να δαγκώσει τον τράκη, περίμενα να κάνει ντου ο κόσμος στο εύστοχο (!) τρίποντο του Σάτο, @@.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=26781&subid=2&pubid=129234864#forumtop
το πιο κατατοπιστικο αρθρο που εχω διαβασει επι του θεματος.
Σημερα τα αφηνουμε ολα στην ακρη και παμε να παρουμε το παιχνιδι για το γοητρο,για την φανελα και την ιστορια μας.Παμε γερα ρε τριφυλλαρα!!!
Η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια και φαίνεται. Υπάρχει όμως μια πιθανότητα να αντισταθμιστεί από την υπεροψία των παικτών του Ολυμπιακού, οι οποίοι δείχνουν σαν να παίζουν ένα οποιοδήποτε παιχνίδι κι όχι ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό…
εχουμε ΤΡΑΓΙΚΗ αμυνα.
Προφανώς.
Και εκτός αυτού, μάλλον ήταν μαλακία να βάλουμε γκολ νωρίς… Άστους εκεί πέρα ρε να είναι ψιλοσταρχίδια τους για κάμποση ώρα παραπάνω και τότε προσπάθησε να τους χτυπήσεις…
Τέλος πάντων, όπως έχει πάει το παιχνίδι δε βλέπω να τη γλιτώνουμε, αλλά εγώ τουλάχιστον θα περάσω καλά, γιατί έχω βρει ένα λινκ με περιγραφή στ’ αγγλικά και το παλικάρι είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Πρέπει να τον ακούσετε να προσπαθεί να προφέρει τα ελληνικά ονόματα και ώρες-ώρες να λέει κάτι “oh what’s the point”, να σχολιάζει τα πουλήματα της μπάλας από τους δικούς μας σε στυλ “oh he completely wasted that ball there what was he thinking” κτλ. κτλ. :lol:
παντως και το χερακι του Τορο πολυ καλο…
…όπως και έγινε τελικά. Βέβαια για το σημερινό Ολυμπιακό η ισοπαλία, ειδικά από τη στιγμή που δεν τον πονάει ούτε βαθμολογικά, ούτε ψυχολογικά, είναι μάλλον η μικρότερη τιμωρία για την ύβρη που επέδειξε αντιμετωπίζοντας τον αιώνιο αντίπαλό του περίπου σαν τον Πανθρακικό ή κάτι τέτοιο (ας όψεται βέβαια και η τραγική ανικανότητα κάποιων δικών μας να βάλουν τη μπάλα μέσα…). Αν αναλογιστεί όμως κανείς το ότι πολλοί δίπλα περίμεναν περίπατο, νέες τεσσάρες και τέτοια, κάτι είναι κι αυτό. Για το τελικό αποτέλεσμα σε συνάρτηση με την εικόνα του αγώνα, αν μία ομάδα πρέπει να είναι δυσαρεστημένη και να θεωρεί ότι άξιζε κάτι παραπάνω βάσει ευκαιριών, αυτή ήμασταν εμείς. Αν το τελικό αποτέλεσμα όμως το κρίνουμε με βάση τη δυναμικότητα των δύο ομάδων, εμείς πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, ενώ το ποστ του ΚρισΠ πριν από λίγο τα λέει όλα για τους γαύρους.