Παναθηναϊκός

'Εχω να δω τόσο άψυχο ΟΣΦΠ σε ντέρμπυ εδώ και πολλά χρόνια. Από αυτό και μόνο ξεκινώντας, η ισοπαλία ειναι αποτυχία. Γενικά ήμασταν αρκετά καλύτεροι, φάνηκε ότι δεν έχουμε την ποιότητα να κάνουμε τις περισσότερες ευκαιρίες γκολ, σε αντίθεση με τον ΟΣΦΠ που έχει έναν - δύο παίχτες ικανούς σε αυτό ακριβώς το κομμάτι. Μαυρίας σιγά σιγά αναδεικνύεται σε φοβερό παικτάκι.

Πολύ καλό και το κοουτσάρισμα Ρότσα. Η έμπνευση να βάλει κρυφό επιθετικό το Ζέκα του βγήκε 100% (κι ας μην το έχει και πολύ το σκοράρισμα). Με ρίσκο αλλά δικαιώθηκε και στο να παίξει ουσιαστικά με φουλ-μπακ στα άκρα. Από την άλλη Ζαρντίμ μάλλον εξασφάλισε ότι ο ΟΣΦΠ δε θα ξανασκόραρε από τη στιγμή που έβγαλε Ιμπαγάσα.

Διαιτησία καλή, αν εξαιρέσουμε ότι ο Τοροσίδης απαγορεύεται να πάρει κάρτα.

^ Η στιγμή που ο Μαυρίας μ’ εκείνο το τάκλιν της απελπισίας καταφέρνει να σώσει εκείνη τη χαμένη μπαλιά είναι από τα στοιχεία που με κάνουν να μη χάνω την πίστη μου σ’ αυτή την ομάδα, παρ’ όλες τις πίκρες και παρ’ όλη την απαξίωση.

Όσο υπάρχουν παίκτες με ψυχή…

Οπως τα λες

η τραγικη αμυνα και η χασογκολια δινουν στον ανυπαρκτο το χ… το πρωτο 20λεπτο ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει φετος και αν ημασταν λιγο πιο σοβαροι θα βαζαμε και δευτερο ρε γαμωτο, αυτο που χανει ο ζεκα δε χανεται αλλα τον τελευταιο χρονο εχουμε συνηθησει να σπαταλαμε τεραστιες ευκαιριες…ολες οι φασεις που εβγαλαν οι γαυροι ξεκινανε με μαλακισμενες πασες αμυντικων μας, ισως ο ροτσα να πρεπει να επαναφερει βελασκες… στο 1ο γκολ του γαυρου φταιει ο καρνεζης, στο δευτερο δεν ειδα ποιος τον μαρκαρει ημουν απεναντι… τεραστιος μαυριας, πρεπει να ξεκιναει παντα (η φαση που αναφερει ο γρακχος δειχνει ποιος ξεχωριζει και παιζει για τη φανελα)… πολυ καλος ο σισοκο, εκοβε και εραβε στο κεντρο αλλα επεσε μετα το 80’, λογικο με τοσο τρεξιμο… καλο και το γατακι, εβγαλε 2-3 καλες σεντρες, οι αλλοι παιξανε οσο μπορουσαν… καλη προσπαθεια γενικα αλλα οταν τον πετυχαινεις ετσι το γαυρο πρεπει να τον κερδιζεις…

ωραια ατμοσφαιρα στο γηπεδο, ειχε παλμο… ο καιρος μας τα χαλασε λιγακι και δεν ανεβηκαν περισσοτεροι,

εδιτ:γαμιεται ο μανταλος ο χεστης και το αφεντικο του…

Και γιατί φταίει ο Καρνέζης για το πρώτο γκολ;

ειναι τραγικο το ελευθερο του…

Έλα ρε Δόκτωρα μη λες μαλακίες τώρα όμως…

δεν εχω δει τις φασεις ακομα, απο οτι εχω δει στο γηπεδο γραφω… μου φανηκε τραγικοτατο, δε σημαδευεις ποτε εκει οταν το αμυντικο σου χαφ ειναι 1,10 με τα χερια στη αναταση…
θα το ξαναδω αλλα νομιζω οτι καλα το ειδα

Ναι όντως στο 1ο γκολ έχει ευθύνη με το ελεύθερο του ο Καρνέζης, και στην ασίστ ο Βύντρα ήταν σαν μπαγκ του φίφα.

Πουτανα μπαλα!!!Παιξαμε επιτελους με ψυχη και ημασταν πολυ καλυτεροι απο τον Ολυμπιακο και ειδικα στο δευτερο ημιχρονο που αμα δεν χαναμε τα αχαστα θα το ειχαμε γυρισει το παιχνιδι(εναν γαμημενο επιθετικο ρε γαμωτο :frowning: ) Οπως και να εχει μπραβο για την εμφανιση και μακαρι να συνεχισετε να παιζετε με το ιδιο παθος μεχρι το τελος της χρονιας.Edit:Επισης ξεχασα να αναφερω οτι ο Μαυριας εκανε το παιχνιδι της ζωης του σημερα.Ακομα τον ψαχνει ο Χολεμπας!!!Μπραβο ρε πιτσιρικα

δεν θα ελεγα τποτα διαφορετικο απο αυτα που ειπες

Παλι μας αγοραζουν οι πριγκιπες !!!

:lol::p#-o

Παλι καλα που πλεον τους εχουν παρει γραμμη ολοι και δεν ασχολειτε κανενας στα σοβαρα

Ευτυχως που ειναι ο Τσακας διπλα του, που ειναι σοβαρος ανθρωπος, αλλιως θα εβαζα στοιχημα οτι ειναι ο τυπακος που μου καθαριζει τα τζαμια στην Αλιμου…

Από την ώρα που δεν είναι ο Πρόδρομος, ο Τσάκας είναι ορφανός…τι να του κάνει το πριγκηπόπουλο…

Μεσα στα αλλα καραγκιοζιλικια εχουμε και αυτα εδω…

Αλαφούζος για Λέτο: “Θα πρέπει να γίνει μια δραστική μείωση των αποδοχών του, αν δεν τη δεχθεί, θα χωρίσουν οι δρόμοι μας”.

Μπα εμενα πιο πολυ για κανα πακιστανο που βολταρει στο Μοναστηρακι μου κανει

Μάγκες, για να σοβαρευτούμε και λίγο, δε νομίζω ότι ο λόγος που δε μας πείθει ο πρίγκηψ είναι το γεγονός ότι δε φέρνει, λόγου χάρη, σ’ αυτόν:

Η αξιοπιστία δεν έχει να κάνει με λουκ.

Ναι ρε αυτο εννοειτε αλλα αμα υπηρχε οντως πριγκηπας θα ειχε κανει κινηση απο μονος του απο την αρχη και θα ειχε παρει την ομαδα και δεν θα εστελνε τον Τσακα με ταξι και για να κανει προσφορα για την Παε και ολα τα υπολοιπα που ακολουθησαν και κατεληξαν σε φαρσοκωμωδια τοσο καιρο

Γκραχε προφανως και δεν μας ενδιαφερει το φυζικ του και τα σχολια ειναι ειρωνια απο την γενικοτερη ασοβαρη αντιμετωπιση απεναντι στο συλλογο.

Τιποτα απο ολα αυτα δεν χρειαζεται απο αυτα που λεει ο ΚΕΝ. Ας εκαναν μια ερευνα οι Βαρδινογιαννηδες (ααα ναι ξεχασα αυτοι δεν ειναι πια στην ομαδα :lol: ), οι Βγενοπουλοι και οι Πατερες που εχουν τα παρε δωσε με τις Ανατολικες χωρες και θα μαθαιναμε σε 2 μερες τι και πως.

Ειναι βαρετο ολο αυτο. Θελουν να κανουν το Παναθηναικο πολυ μικρο και το εχουν σχεδον καταφερει…

Δεν πειραζει. Και παλι ΠΑΟ θα ειμαστε…