Παναθηναϊκός

να δουμε τι αλλο θα γινει στο σιριαλ… 20 του μηνα λεει η αμκ…

γελαει ο κοσμος

Ενταξει γελαω δυνατα με την διαιτησια στο μπασκετ!!!Καθαρη αλλοιωση αποτελεσματος και αντι για πρωτη βγηκαμε τριτη με τους μπασταρδους τους κορακες

Ειδα το τελευταιο 1.5 λεπτο και γελασα ολοψυχα. Σφαξιμο στο γονατο, τι αντιαθλητικο εδωσε ο ανθρωπος!

Ελάτε τώρα, οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν και τους διαιτητές.

πηραμε ρεαλ στον ομιλο αντι για φενερ… τωρα ξεκιναει η πραγματικη μαχη, ματς φωτια νον-στοπ… μακαρι να τους πετυχουμε στην 8αδα τους ρωσσους, για πλακα τους εχουμε σε σειρα…

Αν μας αφησουν τα κορακια συμφωνω γιατι απο την Τουρκια και μετα πεφτει πολυ σπρωξιμο.

Εμ, αντι να κάνει δακρύβρεχτες δηλώσεις ο Τράκης, δε στέλνει κάνα Ζαβλανό στην fiba europe?

Τον ΚρισΠ μπορούμε να τον αφήσουμε να τρολάρει όσο θέλει, αλλά η αλήθεια είναι ότι πέρα από τα όργια της διαιτησίας, δε γίνεται να μην μπορείς να σταυρώσεις αμυντικό ριμπάουντ στα τελευταία δυο λεπτά όταν το ματς είναι στην κόψη του ξυραφιού.

Ισχύει κι αυτό που λέει ο Γράκχος, ισχύει κι η γελοιωδέστατη διαιτησία.

Στα γρήγορα επειδή είδα μπασκετικό ΠΑΟ για πρώτη φορά εδώ και πάνω από ένα μήνα: Μου άρεσε αυτό που είδα εν γένει. Banks μου φαίνεται καλός διάβολος στην επίθεση και αρκετά τίμιος στην άμυνα - αν και στο πρώτο ημίχρονο ο Planinic έκανε όργια, δε φταίει προσωπικά θεωρώ. Επιτέλους έχουμε έναν guard που δε φοβάται τη μπούκα και έχει ΣΟΒΑΡΑ τελειώματα (ακόμα και με χαλασμένο τον ένα ώμο, δηλαδή ουσιαστικά τελειώνει μόνο με το δεξί). Και αξιοπρεπές σουτάκι. Τώρα οργανωτικά… μένει να δούμε. Γενικά στο β’ ημίχρονο που σοβαρευτήκαμε στην άμυνα ήμασταν πολύ καλοί. Και μείον τον βασικό ψηλό μας - κάτσε βέβαια να δούμε μήπως θεωρούμε τον Lasme βασικό σε λίγο καιρό. Γιατί αν δεν κάνω λάθος ο τύπος ότι μπάλα πήρε, είτε μετά από pick δικό του, είτε από back screen + backdoor, την έκανε ή καλάθι, ή φάουλ ή και τα δύο. Παλίκαρος λέμε. Οι βολές φτιάχνονται.

Έχω μεγάλη περιέργεια να δω Kapono στην ομάδα. Στο ΝΒΑ ήταν ο κλασσικός spot up shooter και απολύτως τίποτα άλλο. Ακόμα κι αυτό βέβαια, αν αναλογιστούμε το τι πιπέρι έσταζε ο τύπος από τα 7.25, είναι μεγάλη προσθήκη στην επιθετική φαρέτρα. Δεν έχω καθόλου αίσθηση τι κάνει ο τύπος στην άμυνα, γιατί είναι 2.03. Θα παίζει στο 2 ή στο 3; Δεν έχω καταλάβει, έλειπα κιόλας και δεν έχω διαβάσει ρεπορτάζ.

Τιποτα. Το μονο οφελος που μπορει να παρει ο Παναθηναικος απο αυτον τον παικτη ειναι να δουλεψει συστηματα που θα τον βγαζουν ξεμαρκαριστο οπου οντας ενας εκ των κορυφαιων σουτερ ever θα εχει το 1/2 για πλακα.

Παρτε και μια γνωμη απο fan portal των Lakers οταν ανακοινωθηκε η μεταγραφη του τον Δεκεμβρη του 2011

Of course, there are questions about his defense. I get it; [B]Kapono probably can?t even guard a chair to save his life[/B]. But in this squad filled with tenacious perimeter defenders like Matt Barnes and Ron Artest (Metta World Peace), the Lakers can afford to hide him in their defensive schemes. So, again, as long as he buries the open looks the defense gives him, Jason Kapono should be just fine.

H τελευταια του χρονια στο ΝΒΑ ηταν τραγικη καθως ακομη και το υπεροπλο του τα τριποντα ηταν στο 30% περιπου σε 27 αγωνες (με μ.ο. 10 λεπτα ανα ματς)

Αρχισε της αναβολες ο πριγκηπας θα απαντησει την Δευτερα λεει τελικα :lol::lol::lol:

ελα ρε κεν τωρα, εδω μιλαμε για 170 μυρια, κανε λιγο υπομονη…:stuck_out_tongue:

Κατσε μεχρι να φτασει το Γ9 απο κεντρο μενιδι, κανει ωρα, εχουνε κοψει και δρομολογια… Αρρωστακι λεμε!

http://www.gazzetta.gr/a1-andron/article/352641-sok-me-sofo Σχορτσιανιτης εξω για τουλαχιστον 2 μηνες!!!Πρεπει να παρουμε ψηλο οπωσδηποτε

πολυ γκαντεμια φετος για τον Σοφο

τι γκαντεμια ειναι αυτη ρε πουστη… αντε τωρα βρες αρπα-κολλα 5αρι για τοσο καιρο…

τραγικοι [-X

Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα που βλεπουμε σημερα γαμω την πουτανα μου.Αμυνα τραγελαφος,μεσαια γραμμη δεν υπαρχει ο βιτολο εχει σκασει δεν μπορει αλλο.Αυτος ο γαμημενος ο niveas απορω γιατι παιζει ακομα.Συνελθετε ρε μαλακισμενα

Καλά τα πάμε σήμερα. Λες και ήταν άλλη ομάδα με τον Ολυμπιακό.