Παναθηναϊκός

Και σεις ρε βαζέλες ελεος. ΜΑς κλεινετε το σπιτι αποψε.

επρεπε να χαναμε με αλλα 3 γκολ ακομα

μπορει να εγινε για ακριβως αυτον τον λογο…

Και εγω το χασα και το σκεφτηκα αλλα γιατι να το στησει 3-0 και κινδυψε με 5 και 6-0?:-k

ξερω και εγω ; Για το Over ; και παλι εικασιες κανουμε… πολυ χάλι ρε παιδακι μου ομως.

E ναι ρε. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ποτέ δεν έχει εξηγηθεί αλλιώς άλλωστε.

πως δεν εξηγειται αλλιως. Εχουμε τα μαυρα μας τα χαλια και ειναι και απληρωτοι απο οτι ακουγεται.

Αλλα ολα παιζουν. Και σερνονται και βαριουνται και δεν μπορουν και το εστησαν και οσο παει γινεται και μεγαλυτερη η ξεφτιλα.

Πολυ περιεργη και στημενη η χθεσινη εμφανιση.Οι ιδιοι επαιζαν με τον Ολυμπιακο οι ιδιοι επαιζαν και χθες και δεν γινεται στο ενα παιχνιδι να πετανε και στο αλλο να σερνονται.Μιλαμε για εμφανιση ντροπη για την ιστορια του συλλογου και μπορει να ειναι απληρωτοι αλλα πιο τιμιο θα ηταν να κανουν οτι τα παιδια στο πολο που ειπαν δεν πληρωνομαστε και δεν παιζουμε και να κατεβαιναμε με το εφηβικο παρα αυτη η ξεφτιλα γι αυτο διακοπη συμβολαιου απο δω και περα σε οποιον δεν σεβεται την φανελα,τον κοσμο και την ιστορια του παναθηναικου

Επίτηδες έγινε για να ρθει ο Αραβας.

τι στημενα και μαλακιες ρε… με το γαυρο υπηρχε ενα α’ κινητρο και εδειξαν οτι μπορουν, ποιος παιζει πλεον για τη φανελα? απληρωτοι απ’το μαρτη ειναι, και 6 να τρωγανε λετε να τους κοβοταν ο υπνος?

http://www.leoforos.gr/article/49741/gia-autous-htupaei-e-kabana Επιτελους διωξτε την σαπιλα απο τον παναθηναικο

:bye: στο καλο…

Μακαρι να ειναι αληθεια και να μην μεινουν μονο στα λογια

μονο 6?
μπορω να σκεφτω αλλους τοσους και…

βυντα σπυροπουλος χριστοδουλοπολος και ειμαστε οκ για την ωρα

Ο νιβεας οσο πιο γρηγορα γινεται

στην αεκ ο πετροπουλος…

Ανταλλαγή με Κατσικοκέρη ή Φουρτάδο?

Πάντω ο βάζελος βρήκε τρόπο να βγει δεύτερος. Πάει να μας φορτώσει Βύντρα, Σπυρόπουλο…

Γελαει ο κοσμος.Το παιχνιδι με την Προοδευτικη ειναι στο 18 και μεχρι τωρα η προοδευτικη εχει χασει πεναλτι στο 2 λεπτο και εβαλε γκολ στο 6!!!Α ρε κλωτσιες που θελετε μαλακισμενα