Συμφωνω.Καλος ο Γκιστ αλλα ας κραταγε και τον Πανκο
δεν γινοταν αυτο. κατα πρωτον δεν θα τον αφηνε ελευθερο η μαλαγα η δεν θα του εδινε δικαιωμα συμμετοχης στην euroleague και κατα 2ον θα ειχαμε 7 ξενου. ο 7ος ξενος πολυ δυσκολα βρισκει ρυθμο.
εγω συμφωνω παντως. ο πανκο οσο φιλοτιμος και να φανηκε δεν ταιριαζει στην ομαδα. θα ταιριαζε αν δεν μετραγε σαν ξενος και τον ειχαμε στη θεση του τσαρτσαρη για παραδειγμα (10-15 λεπτα σε καθε αγωνα για να προσφερει μερικα σουτ και να δωσει ανασες στο βασικο μας 4αρι).
το να βγαλει η ομαδα τη σαιζον με 4αρια τον πανκο( που ειναι τριαρι αλλα ειναι πλεον αργος για 3αρι και αδυναμος για 4αρι) και τον τσαρτσαρη σε αυτη τη κατασταση, θα ηταν θαυμα. τον ρολο του πανκο (δηλαδη 4 με σουτ που κινειται περιφεριακα) θα τον αναλαβει λογικα ο maciulis.
Έχω την εντύπωση πως δεν έχεις ιδέα τι είδους παίκτης είναι ο Γκιστ.
Kαι γτ διαφωνεις για ανταλλαγη Πανκο-Γκιστ?
Γιατί είναι λάθος να διώχνεις έναν παίκτη πληθωρικό που γνωρίζει το άθλημα για να φέρεις ένα αθλητικό αμερικάνικο τεσσάρι που θα βάλει 8-10 πόντους και θα μαζέψει 4-5 ριμπάουντ, αλλά όλα αυτά ποτέ όταν η μπάλα καίει και το ματς χρειάζεται κοφτερό, μπασκετικό μυαλό.
Ο πιο πάνω σωστά τα γράφει για τα μειονεκτήματα του Πάνκο, όμως τη στιγμή που η ομάδα σου δείχνει ότι έχει ρολάρει, αν είναι να κάνεις αλλαγή παίκτη φέρνεις έναν καλύτερο αλλά με παραπλήσια στοιχεία.
Ιστορικά, καμιά ομάδα δεν έχει κάνει τίποτα σπουδαίο στην Ευρωλίγκα με Γκιστς, αντιθέτως Πάνκο είχαν σχεδόν όλες και αναφέρομαι στην συνολική αντίληψη του παιχνιδιού κυρίως.
Μπορεί να κάνω και μεγάλο λάθος βέβαια, αλλά θα φανεί.
Για Κίτσεν, Άρμστρονγκ μια φορά δικαιώθηκα όταν άλλοι μου λέγαν ότι στο γήπεδο θα τους δούμε.
OK, ουτε εγω διαφωνω για τον Γκιστ, αλλα η ζυγαρια για τον Πανκο γερνει προς τα αρνητικα. Κι ουτε ο Πανκο ειναι ο παικτης που θα παρει τη μπαλα οταν καιει. Εδω δε παιρνει προσπαθειες στην Α1. Οπως και να χει ναι ενας παικτης με τα χαρακτηριστικα του Πανκο χρειαζοταν περισσοτερο ισως πιο νεος και αθλητικος. Αλλα ολα αυτα το καλοκαιρι, τωρα…
ο Σπυροπουλος τελικα μενει και μπορει να ανανεωσει
Και για Βυντρα ακουστηκε οτι αντι να παρει τον πουλο του ειπε για ψαλιδι 70%.Μαλακιες Αλαφουζε [-X
Ούτε τον ΚΑΟΔ δεν αφήνουν ν’ αγιάσει οι αθεόφοβοι. :lol:
Ρε μαλακες τι εβαλε ο Μητσος;;;:eek: (Και ας μην μετρησε)
κανονικα επρεπε να το μετρησουν επειδη δεν υπαρχει πιθανοτητα να ξαναμπει κατι τετοιο
Θριλερ το ματς με την Ζαλγκιρις και τελικα το πηραμε στον ποντο Παλι καλα που δεν πληρωσαμε την μαλακια του Μπανκς στην τελευταια επιθεση με το επιθετικο φαουλ
Ρε κουφαλες βαζελες, τζιχαντ ετοιμαζετε?:lol:
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!Ελεος ρε.Ποσες ακομα μαλακιες θα διαβασουμε αραγε;;;
Τεράστια αγάπη η Ελεύθερη ώρα, δεν νομίζω να υπάρχει άλλη εφημερίδα σαν και αυτή παγκοσμίως.
ειδα μονο το πρωτο ημιχρονο και ο Καπονο ειναι απιστευτος σουτερ
πολυ καλα πεξανε οσο ειδα
Δεν μπορω να πω για το δευτερο ημιχρονο σχολιο αλλα εμαθα οτι δεν ειχαμε την αναλογη αποδοση.
http://www.leoforos.gr/article/50172/neo-sok-me-diamadide Αλλες 10 μερες εξω ο Διαμαντιδης ρε πουστη μου.Χανει το ματς στην πολη
Αντε να βαλει και αυριο ο Πριγκηπας τα λεφτα να ησυχασουμε !
Αντε να μην βαλει φραγκο αυριο ο πακιστανος απο το Μοναστηρακι για να τελειωνει μια και καλη αυτη η ιστορια