Παναθηναϊκός

o Mπραμος σε μεγαλη ρεντα σημερα

Ναι αλλα μεχρι τωρα μονο αυτος.Δυσκολα τα πραγματα

Λείπει ο Διαμαντίδης και ο ΠΑΟ παίζει τυχαίο μπάσκετ.

σημερα δεν βλεπομαστε

οντως πολυ χαλια σημερα

Τραγωδια ρε πουστη μου!!!Οποιος παιρνει την μπαλα σουταρει. Ουτε συστηματα υπαρχουν ουτε τιποτα

ξεκινησε ο Καπονο :slight_smile:

Η λεξη “συστημα” πρεπει να ειναι αγνωστη για τον Πεδουλακη… #-o

Για τον Ούκιτς και τον Μπανκς είναι άγνωστη.

περα απο την αμυνα που ειναι τραγικη,μεγαλη ευθυνη για την ανοργανωσια την ομαδας εχει ο ουκιτς…ειναι τραγικος δεν μου εχει κατσει καθολου καλα!

Τετοιο εκτρωμα απο τον παναθηναικο δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει. :?

Ζητησε λεει παραταση ο πριγκηπας :lol3::lol3::lol3: και το δουλεμα καλα κρατει.Η μονη λυση ειναι να φανε τιποτα κλωτσιες για να τελειωνει αυτη η γαμημενη η ιστορια μια και καλη

…εγώ είδα ένα τύπο στην ουρά, και ήθελε να κάνει κατάθεση, ζητούσε ταμείο μεγάλων καταθετών, και δεν είχαν…γαμώτο#-o :stuck_out_tongue: :slight_smile: :!:

καλα ξεκινησαμε

Τι κανεις ρε μαλακα Μπουμσονγκ;;;#-oΕλεος ρε πουστη μου

Repeat

Οποίος σκεφτεί διάφορες ιστορίες περί στοιχήματος μετά το σημερινό είναι απλά κακεντρεχης …

Και η κατρακυλα τελειωμο δεν εχει.Μπουμσονγκ μας γαμησε με τις 2 μαλακιες που εκανε εκει που πιεζαμε για το 2-0 κανει την γκελα και μας ισοφαριζουν απο το πουθενα με την πρωτη τους ευκαιρια και μετα πανω που πιεζαμε για να προηγηθουμε κανει και την δευτερη και αντιο ζωη!!!Τι να πω ρε πουστη μου εχω παθει ανοσια πια.

καπως επρεπε να παρει χρηματα ο ανθρωπος…:lol:

Δε μπορώ να πώ,κάνει σοβαρές προσπάθειες πάντως ο παο να φτάσει στα χάλια της αεκ.