Μπούκαρα στην ΑΣΟΕΕ με 200 μπάτσους μέσα.
Επίσης δεν κυνήγησα κάποιον συμπολίτη μου επειδή χειροκρότησε τον Χολέμπας.
Μπούκαρα στην ΑΣΟΕΕ με 200 μπάτσους μέσα.
Επίσης δεν κυνήγησα κάποιον συμπολίτη μου επειδή χειροκρότησε τον Χολέμπας.
Μπράβο σου τότε.
Κλαπ. Κλαπ.
Σ’ ευχαριστώ.
Όταν ξανανέβεις αθήνα, φέρε καλό πράμα από τα ζωνιανά αν γίνεται.
Δεν ασχολούμαι με αυτά. Αν το θέλεις πραγματικά μπορείς να πεταχτείς μέχρι το Άμστερνταμ που υπάρχει με ISO & POP
Έλα τώρα, μην τα μπερδεύεις, εδώ δεν ασχολήθηκαν άλλοι κι άλλοι με το ντου στη ΑΣΟΕΕ.
Καλά κάνει και κατεβάζει ένα πανό ο κάθε σύνδεσμος.
Απ’την άλλη, αν κάποιος θεωρεί τον παναθηναϊκό ότι είναι η ζωή του, ας αλλάξει ζωή, ας βρει ζωή, και να σταματήσει να γιουχάρει 3 παίκτες για τους γνωστούς (?) λόγους.
Και ακόμη χειρότερα να κάνει ντου σε όσους διαφωνούν.
Θα ακούσουμε και καμιά είδηση για γκαζάκια στο σπίτι του Βύντρα και θα γελάμε δηλαδή.
Θα βάλω να δω fringe τώρα, αν δε μ’αρέσει το φινάλε θα γιουχάρω τον abrams.
Κι αν αρέσει σε κανένα πούστη, θα τονε βαρέσω.
Συμφωνώ ChrisP με το γενικότερο σκεπτικό σου, αλλά όπως και να έχει για εμένα είναι ένα ελπιδοφόρο βήμα μπροστά όταν λαμβάνονται τέτοιες θέσεις είτε με πανό στο γήπεδο, είτε στους δρόμους κλπ, γι αυτό και αναφέρθηκα και στο σημερινό.
Στα πέταλα καλώς ή κακώς η βασική ιδέα είναι να φωνάξεις για τον πράσινο-κόκκινο-ροζ θεό και να κοπανήσεις τον κάθε γαύρο-βάζελο στο δρόμο επειδή έτυχε στα 10 του να πανηγυρίζει με τα γκολ του τζόλε. Αυτό δε βλέπω να αλλάζει ποτέ.
Όμως ότι μπορείς να “κερδίσεις” από το χώρο αυτό καλό είναι. Πόσο μάλλον από το να συσπειρώνονται και να βγαίνουν μπροστά οι φασίστες που ανέκαθεν εύρησκαν πρόσφορο έδαφος στα γήπεδα.
Man για να μην παρεξηγούμαι, πολύ καλά έκανε η ομάδα από τη 13 και μπράβο της που κατέβασε πανό και εννοείται ότι σε σχέση με τους δικούς μας που είναι τίγκα στο 88 είστε μπροστά.
Αλλά όταν το ίδιο απόγευμα, μια άλλη ομάδα από τη 13 κινήθηκε εναντίον ανθρώπων επειδή χειροκροτούσαν τον λάθος παίκτη, όταν άλλες ομάδες από τη 13 πλακώνονται με ομάδες από την 21 και κλείνουν οι δρόμοι και όταν μπουκάρουν και κυνηγάνε παίκτες και προπονητές, τότε κάθε πανό συμπαράστασης στη Βίλα αυτομάτως ακυρώνεται.
Έως ότου οι ομάδες που κατεβαίνουν στις πορείες διώξουν τις ομάδες που κάνουν τις παραπάνω μαλακίες, ο οπαδικός χώρος θα συνεχίζει να ζει εις βάρος της κοινωνίας.
Στα πατατακια …
ρε μπας και τους προτεινει ο Τσακας που ξερει καλα τους αραβες :lol:
Πεφτω απο τα συννεφα…
αυτο κανει εδω και καιρο φιλε μου …
θα πεσει και ξυλικι???
To κλεινουν το μαγαζι …
Μπουρδελο καταντησαμε ρε σιχαματα
…μεταξυ μας… Χρονια τωρα ειμαστε μπουρδελο.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τα βλέπετε όλα μαύρα, εγώ είμαι αισιόδοξος απ’τη στιγμή που πήρε πούλο ο Γόντικας.
Βύντρα και Σπυρό οι επόμενοι και είμαστε γαμώ.
Ουτε για καζουρα δεν αξιζει πια …