Παναθηναϊκός

Εφυγαν οι Σισε,Λετο,Ζιλμπερτο,Νινης,Σιμαο,Καραγκουνης,Κατσουρανης και δεν ακουστηκε τιποτα δεν ανοιξε ρουθουνι ρε παιδι μου μολις πηγανε να ακουμπησουν την ιερη αγελαδα που λεγεται Λουκας Βυντρα επεσε ολο το συστημα να μας πλακωσει

Δυστυχώς δεν είχαν την τιμή όλοι αυτοί να ακούνε γιούχες απ’το πέταλο για 90’.

Ακριβως γιατι αυτοι ηταν παιχταραδες και οχι στημενοι τσατσοι του σωφερ

εεεεε οχι οτι ο Κατσουρ εχει ακουσει και λιγα… Εδω ακουσε ο Ζιλμπερτο και ο Σιμαο …

Σωστο δεν ειναι την ωρα του αγωνα να γινονται τετοια αλλα αμεσως πεφτει μανδυας προστασιας μολις πει καποιος κατι για τον παιχταρα τον Λουκα ή το φοβερο αυτο αριστερο μπακ το 31 (ουτε το ονομα του δεν θελω να λεω)…

Και ενταξει λιγο μεγαλοποιουμε τα πραγματα για το τι ακριβως εχει γινει…

Ναι ενταξει ο κατσουρ εχει ακουσει αλλα δικαιολογημενα γιατι το τελευταιο διαστημα ηταν περιπατητης αλλα στημενος δεν ηταν σαν την ιερη αγελαδα και το 31

Ο Βύντρα στημένος τσάτσος του τζίγγερ --> ο Αλαφούζος που θέλει να καθαρίσει την ομάδα μας απ’το βαρδινογιαννισμό λέει ότι θα καθαρίσει Βύντρα --> ο Βύντρα βασικός στα επόμενα ματς --> ο Αλαφούζος τελικά δεν καθαρίζει την ομάδα μας απ’το βαρδινογιαννισμό --> συνεχίζουμε να στηρίζουμε αλαφούζο

Αντε και ο θεος βοηθος σε λιγο με τον πλατανια.Ελπιζω να προκριθουμε

Εεεεεεε ρε την ιερή αγελάδα ! Αξιος ! Οπως όλη η ομάδα δηλαδή.

Ετσι ο Λουκας την εκανε παλι καλα την δουλεια του οπως και οι υπολοιποι!!!Ντροπη και μονο

ενταξει ο τιτλος στο sport-fm ειναι ολα τα λεφτα…

Παλι οι παιχτες και ο προπονητης φταινε; Η (ανυπαρκτη) διοικηση δλδ, εχει το αλαθητο; Ο Μεσσιας-Παναθηναικαρα απο κουνια-δεν ξερω τι μου γινεται Αλαφουζος;

Αλλα ναι, ξεχασα…ο Τζιγγερ φταιει για ολα!

Βρε μαυροματη ελεος …

Γτ ελεος ρε φιλε;! Αδικο εχω; Νταξ, δε λεω…ορισμενοι εχουν περιορισμενες δυνατοτητες, δεν πρεπει να φορανε αυτη τη φανελα, μην τα τσουβαλιαζουμε ολα ομως!

Θα θελα να δω αυτους που ειναι με τον Αλαφουζο, οταν παιζουμε τοπικο ντερμπυ με Αεκ στη Β’…ω ρε κωλοτουμπες που εχουν να πεσουν! :lol:

Φιλε μου αυτο εννοω ελεος… Ποιος ειναι με τον Αλαφουζο ; Γενικα γιατι πρεπει να υπαρχουν στρατοπεδα ; Παναθηναικοι δεν μπορουν να ειναι ; Πρεπει να κοροιδευομαστε μεταξυ μας ;

φίλες μην το ψάχνεις…
[I]
Δε φταίει ούτε η προεδράρα ο Αλαφούζος ούτε ο προπονηταράς Φάμπρι
Η Παναγία ήθελε τον Πλατανιά στην επόμενη φάση[/I]

εκει ειναι η αλήθεια!!

Φιλε μου κανενας δεν ειναι με τον Αλαφουζο πλεον ο τυπος αλλα λεει και αλλα κανει και ναι φιλε ο τζιγγερ φταιει για την καταντια της ομαδας και τωρα καθεται αναπαυτικα και βλεπει με ευχαριστηση το εργο του σε καθε εντος στο γηπεδο ειναι

μάλλον του το είχε πει ο παπα-μάνατζερ του άγγελου να πάει στον πλατανιά μπας και κυνηγήσει κάνα τίτλο (κύπελλο), γιατί στην αεκ δεν έπαιζε.

χιώπα που δεν είναι κανείς με τον αλαφούζο
χιώπα που δεν είναι κανείς με τον αλαφούζο

Γελάμε τώρα? Σε λίγο? Τώρα? ok.

Όταν λες ότι είναι στημένος ο Βύντρα, ΠΡΕΠΕΙ να τον διώξεις. Να πληρώσεις την αποζημίωσή του και να τον διώξεις. Όχι βασικός, και μια εξέδρα σε δύο στρατόπεδα.
Ας πλήρωνε να είχαν φύγει τώρα Βύντρα Σπυρό κλπ εξώγαμα των βαρδινογιάννηδων.

Πότε θα δούμε το πρώτο πανό “Γιάννη πούλα”? Ίσως στο αεροδρόμιο το καλοκαίρι όταν θα υποδεχθούμε τον Τζιμπρίλ.

Βαλε να ακουσεις λιγο gate 13 radio και θα καταλαβεις πολλα

Πραγματικα δεν καταλαβαινω … ΜΕ ποιους εχουμε νευρα ; Με τον εκαστοτε επενδυτη ή προεδρο ; Με τον κοσμο που δεν γουσταρει Βυντρα ή 31 (αδικαιολογητο ειναι αυτο; ) ;

Με το καθε πικραμενο που το παιζει δημοσιογραφος μονο για τα συμφεροντα του αφεντικου του (συμβαινει σε ολα τα επιπεδα οχι μονο στα αθλητικα);

Με τον εαυτο μας ;
Που θελουμε να καταληξουμε ;

Και δεν γινεται να κραζουμε τον κοσμο που γιουχαρει ΚΑΚΩΣ στη διαρκεια του αγωνα καποιους παιχτες αλλα απο την αλλη να ειναι ο ιδιος κοσμος που εχει παει σε ολους τους αγωνες, εχει φαει κρυο. ζεστη , δακρυγονα κτλ και στηριζει ολα τα τμηματα με την παρουσια του…

ΒΑρεθηκα να ειμαστε σε στρατοπεδα χωρισμενοι. ΕΛΕΟΣ !

edit : Nαι ΚΕΝ φιλε μου αλλα και εκει θα βρει ο καθενας αφορμη να κραξει … ΜΑς αξιζει οτι γινεται γιατι ειμαστε εντελως σιχαμενοι.
Βαγγελα, σωφερ, ΠΑτεροΒγενο, Ποκεμον δωστε πονο . Το γουσταρουμε προφανως.