Κατ’αρχάς χαλαρώστε.Με τον Πλατανιά έπαιζαν δεν ήταν κανένα εύκολο ματς.
Μετά να ρωτήσω πάλι πια είναι η καλύτερη λύση;
Να ξέρω τι να υποστηρίζω.
ΕΠΟΣ !
Επος κατάντιας.
Βλέπεις γιατρειά ;
Μπα.
Πάντως διάβασα ότι έκανε ένταση ο ΠΑΟ να πέσουν λέει 3 ομάδες και έλεγα, φαντάσου να βγει 3ος απο το τέλος και να πέσει με την ένταση.
Mε την ένταση καραβιών που χτυπάνε απάνω σε βράχο.
Οποτε Σωτήρας ή απλα ηλίθιος ;
Απο ενα σημειο και μετα δεν μπορει να μην σκεφτεται ο καθενας μας οτι ολα αυτα γινονται επιτηδες… αρρωστη κατασταση .
Ένσταση, τι έγραψα;Χαχα.
Ναι ωραία άρα πια είναι η λύση, ρωτάω 2 μέρες τώρα.
Η λυση ειναι απλη να βρεθει καποιος που αγαπαει την ομαδα να χωσει χρημα και να ξανακανει αυτο το πραμα παναθηναικο μεχρι τοτε η ομαδα θα ειναι ομηρος του βαρδινογιαννη και μονο χειροτερα θα πανε τα πραγματα.Αν δεν γινει κατι συντομα μεχρι και β εθνικη μας βλεπω
Αν υπάρχει ειλημμένη απόφαση του Βαρδή να πέσει ο Παναθηναϊκός β΄εθνική, τότε ο Παναθηναϊκός θα πέσει β’ εθνική και ΚΑΝΕΙΣ και ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να τον αποτρέψει.±
Αλλά ο ίδιος δεν μπορούσε να διαλύσει την μαφία ή την παράγκα όταν του ζήτησε να τα βρει μαζί της για να πάρει πρωταθλημα και αυτός απλά αρνήθηκε … Σ’ωραιος σωφερ !
Άρα και με τις ευλογίες του Αλαφούζου.
Ή ο Βαρδής θα ρίξει την ομάδα με Βύντρα, Σπυρό και διαιτησία?
Εξήγησε μας γιατί ζούμε στο σκοτάδι.
Ακόμα ο βάρδ. μας φταίει; Τις μαλακιες του αλαφούζου σε έναν χρόνο δεν τις έκανε ο άλλος σε τριάντα.
Ότι 'ναι ‘ναι. Ναι ο Αλαφούζος έκανε απίστευτες μαλακίες. Ναι, όλοι κάναμε σταση αναμονής και απλά περιμέναμε και ελπίζαμε μπας και πατήσει τελικά στη μια βάρκα και τα δυο πόδια και αυτή δεν είναι των βαρδ. Ναι, τον Αλαφούζο ο Βαρδής τον έβαλε όπως έχω γράψει και παλιότερα για να σταματήσει να βρίζετε η αγία οικογένεια. Ναι, τον Αλαφούζο ο Βαρδής τον πήρε και του είπε να μην τολμήσει και διώξει τον προστατευόμενο της οικογένειας το κούΛουκα. Τι δεν καταλαβαίνετε πλέον; Αυτό που φοβάμαι είναι τις μας έχουν ετοιμάσει για κερασάκι στην τούρτα. Μονάχα αήττητο για το γαύρο, το οποίο μάλλον το έχει ήδη καταφέρει, σκορ στο τηγάνι μεγαλύτερο της πιο βαριάς ήττας του γαύρου από μας, τότε με το Μεσσάρη, υποβιβασμό στη β’, μίξη δύο εκ των άνωθεν περιπτώσεων, ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ; Δεν ξέρω, η ομάδα πάντως είναι στο έλεος τους, όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό ας κοιταχτεί στον καθρέπτη.
ποτε θα φυγει αυτος καθυστερημενος που μας καταστρεφει?
Δεν αντεχω αλλο να βλεπω την ομαδα να παιζει τοσο χαλια.
Πότε θα βεβαιωθούμε ότι ο Αλαφούζος πατάει σε ποια βάρκα?
Επίσης, πραγματικά πιστεύεις ότι ο Βαρδής έχει στο μυαλό του όλα αυτά?
Μετά τη Βέροια ήταν να φύγει ο Βύντρα. Έφυγε;
Ήρθε ο Καζιγιάμα. Πάτησε πρώτη φορά το πόδι του ευρώπη και η πρώτη του κουβέντα ήταν [I]για το πόσο αθληταράς είναι ο Λουκάς.[/I]
Έρχεται ο Φάμπρι, μια βδομάδα μετά, βγάζει από τον πάγο το χαϊδεμένο παιδί και απορούσε γιατί δεν τον βάζανε.
Μη θυμίσω δηλώσεις Ρότσα μετά τη Βέροια για Βύντρα.
Να πιάσουμε τους παλαιμάχους. Από αγαπημένα παιδιά έως αποπαίδια (παπαδόπουλος) όλοι γλείφουν οικογένεια. Ξαφνικά ξετρυπώσανε όλοι αυτοί.
Έλεγε πριν χρόνια ο τζίγγερ ότι [I]δε χρωστάμε και δεν πέσαμε στη β’[/I] και επειδή το κάναμε σημαία για κοροϊδία προς το μέρος τους, έγινε το ένα για το άλλο δεν θέλω να το σκέφτομαι καν.
Μείωση αποδοχών στο πουτανόπαιδο αφού δεν έφυγε, ούτε έγινε τουλάχιστον.
Ο Γκόντζος αγόρασε Lexus 80 χιλιάρικα εν μέσω κρίσης. Ανάθεμα και πουλάει 500 φύλλα πανελλαδικά. Που τα βρήκε; Τη φυλλάδα πως τη συντηρεί;
Πίσω από το τσάκα και το πακιστανό πρίγκηπα τελικά ποιος κρυβόταν;
Για το Βαρδή, υποθέσεις απλά κάνω, αλλά με αυτούς όλα να τα περιμένεις.
Έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα πιστεύω θα σωθούμε τελευταία αγωνιστική με γκολ του Λουκά.
Ας ελπισουμε να εχει παρει πουλο μεχρι τοτε ο στημενος
Κι εγώ αυτό ελπίζω ρε μαν.
Έλεγαν μετράει μέρες και ο Φάμπρις. Άντε να δούμε.