και να παμε για 4ο προπονητη σε 3 μηνες?
αυτο θα ειναι ρεκορ
Μπορεί να θέλει να τα σπάσει όλα τα ρεκόρ ο Βαρδής και μετά να κάνει επιστροφή με Σκάζνι να μας ανεβάζει ξανά στη σούπερ λιγκ.
Εκτός κι αν έφεραν Φάμπρι γιατί είναι καλός να ανεβάζει κατηγορίες.
Θα δείξει.
Νομίζω ότι στα @@ του Βαρδή για ΠΑΟ.Δηλαδή τι κέρδος έχουν;Θα πέσει Β και θα χαμηλώσει σαν ομάδα και θα τη ξαναπάρουν φθηνά για να τα ξανακούνε;Πήραν το κολάι απο μνημονιακές πρακτικές δλδ;
Άσε που δε νομίζω να τους συμφέρει γιατί θέλουν να κάνουν το γήπεδο αλλά αν δεν έχει οπαδούς θα το κάνουν τσάμπα.
Δε ξέρω, απλά λέω.
Το εχω διαβασει απο χθες και πραγματικα πονεσε η ψυχη μου.Ντροπη και μονο σε αυτους που σφυριζουν αδιαφορα ενω θα μπορουσαν να βοηθησουν τον ερασιτεχνη
το “καμαρι του συλλογου” που ειχε και βελτειωμενα οικονομικα φετος γιατι δεν βοηθαει αυτα τα παιδια?Αλλη ομαδα ειναι αυτοι?
Για ποιον λέμε τώρα?
Ποιος είναι αυτός?
αυτος που χαριζει μηχανες στην αστυνομια.
στο μπασκετ κανουμε ακριβως το αντιθετο
Παιζουμε σημερα πολυ καλα.
Ειμαι στην δουλεια και απο οτι βλεπω απο το κινητο το σκορ ειμαστε σταθερα μπροστα.Για να δουμε
Σταθεροί και από το 34’ και μετά και έτσι αυτοκτονήσαμε.
Το καταλαβα οταν ειδα το τελικο σκορ!!Κριμα γιατι τους ειχαμε ρε γαμωτο.Ειχε χασει και η τσσκα πριν και αμα κερδιζαμε μπορει και να χτυπαγαμε δυαδα και πλεονεκτημα εδρας
κριμα που το χασαμε ετσι
καλη μπαλα ομως παιξανε
Α μπάλα παίζανε?
Γιατί μπάσκετ αυτό το πράγμα σίγουρα δεν ήταν.
Eιδα τα τελευταία δύο λεπτά και έχω να ζητήσω ένα μεγάλο σόρυ από τον κόουτς Μπαρτζωκα και τους παίκτες του…
Τα εχουμε πει για τον Πεδουλακη χιλιες φορες.Ο τυπος ειναι λιγος και δεν κανει για τον παναθηναικο
Και την άμυνα που κράτησε για δεύτερη φορά τη Ρεάλ κάτω από τους 70 πόντους, ποιος την σχεδίασε?
Ο ομπράντοβιτς και την έστειλε με μέηλ?
Σε τελετή που έγινε σήμερα στον όρχο της Άμεσης Δράσης ο αντιπρόεδρος και αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος δώρισε στην Ελληνική Αστυνομία 10 μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού. Οι οκτώ θα χρησιμοποιηθούν από την ομάδα ΔΙΑΣ και οι άλλες δύο από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Τον κ. Γιαννακόπουλο ευχαρίστησε και βράβευσε με τιμητική πλακέτα ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης.
=D>=D>=D>
Και την επιθεση που δεν μπορει να βγαλει ενα συστημα παρα μονο να βαραει τριποντα και αμα μπουνε μπηκανε ποιος την σχεδιασε;;;
Είχε και 30 προσπάθειες για δίποντο ο Παναθηναϊκός και έβαλε τις 14.
Ο Άρτζι φταίει και για τα χαμένα σουτ κάτω από το καλάθι?
Προφανώς το κοουτσάρισμά του ήταν κάκιστο στο 4ο δεκάλεπτο, αλλά το να χάνονται σωρηδόν ελεύθερα σουτ δεν είναι ακριβώς δικό του φταίξιμο.
Το μεγαλύτερο λάθος του στη σεζόν, είναι το ΟΚ για τη μεταγραφή Ούκιτς.