Παναθηναϊκός

Ο Καλαφατης αρχοντας και ιδρυτης σου η Λεωφορος μανα σου και η 13 γη σου.105 χρονια περηφανιας.Χρονια πολλα Παναθηναικε μου

Περί Σόφο επίσης, είναι μόνο δική μου ιδέα το ότι ξεκίνησε τη σεζόν σε αρκετά καλή κατάσταση κιλών (για τα δεδομένα του) αλλά τώρα έχει χοντρύνει ξανά?

Ο φλοϋντ έχει δίκιο πάντως, το θέμα είναι στο χαρακτήρα του, καθαρά τεχνικά όποτε βρέθηκε σε καλή φυσική κατάσταση ήταν ανίκητος, τουλάχιστον επιθετικά.

Δόξα και τιμή και χρόνια πολλά και σε όλα μέσα. Αλλά, ειλικρινά τώρα, χωρίς τον Παναθηναϊκό δε θα είχε νόημα η ζωή μας; Ούτε στα μέτρα της ποδοσφαιρικής υπερβολής δεν μπορώ να το προσυπογράψω

http://www.leoforos.gr/article/51562/koda-se-korbo Τι ανεκδοτο ειναι παλι αυτο;;;Ρε Αλαφουζε ειλικρινα αμα ειναι να κανεις τετοιες μεταγγραφες μην παρεις κανεναν

Τον έχεις παρακολουθήσει τον παίκτη και δεν κάνει?

Εχω δει μερικα παιχνιδια του Λεβαδειακου και γνωμη μου ειναι οτι δεν κανει.Ο Παναθηναικος αυτην την στιγμη εχει αναγκη απο μεταγγραφες ουσιας οπως επιθετικος μεχρι και ο Φαμπρι το ειπε χθες αλλα να μου πεις αμα δεν υπαρχει σαλιο θα περιμενεις μπας και μεινει ελευθερος ο Μποιντ μπας και τον παρεις

Κι εμένα έτσι μου φάνηκε προχθές. Αλλά υπέθεσα οτι τον αδικούσε η άμεση σύγκριση με τον Λάσμε που φαινόταν μπροστά του σαν παιδί της Αιθιοπίας.

Πάντως η καλή φυσική κατάσταση του μπιγκ Σόφο είναι μια ιδεατή πραγματικότητα, ίσως λιγότερη εφικτή κι από τον “ανθρώπινο καπιταλισμό”.

οι κινησεις για παιχτες ειναι για γελια
Βασικα δεν ξερω τι στοχο εχουν στην διοικηση για φετος.
Να μας ριξουν?Να παλεψουμε για σωτηρια η για τα πλει οφ?
Για το τελευταιο δεν νομιζω οτι θελουν.

Για δώσε ρε μαν μια λίστα με παιχτάκια που θα μπορούσαμε να πάρουμε με τα συγκεκριμένα χρήματα ας πούμε.

αυτο γινεται τα τελευταια 7-8 χρονια…:wink:

Kυκλοφορει ελευθερος και ο Louis Saha για οποιον ενδιαφερεται.

Η μόνη κίνηση της όποιας διοίκησης υπάρχει/δεν υπάρχει θα πρέπει να είναι η απεμπλοκή της παέ από τη γηπέλ. Ας πέσουμε μετά, δεν με νοιάζει πραγματικά, μονάχα αυτό να γίνει και γαμώ το 4-4-2.

γιατι βαζουνε χρηματα?
εδω περιμενουν να μεινουν ελευθεροι μπας και κατσει.
Και αν θες μπορεις να βρεις αρκετους που μπορουν να κανουν κατι καλο.Δεν ειναι ολοι αχρηστοι για την ομαδα μας.

Σε αυτο το ποστ ειναι ολο το νοημα.Αμα δεν απεμπλακει η παε απο την γηπελ κανενας δεν προκειτε να μπει και να βαλει φραγκα στην ομαδα

Έτσι είναι.

Απεμπλοκή από την γηπέλ, τον ζαρντέλ, τους ελ και τον ΜΠΟΥΝΙΟΥΕΛ.

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ για την τριφυλλάρα.

ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΠΡΟΧΩΡΑ!

Για να δουμε τι θα γινει σημερα στο μπασκετακι.Ελπιζω να μην παιξουν οπως την Παρασκευη.Αρχηγος αποστολης θα ειναι ο Τρακης

ευχομαι να παιξουμε πολυ καλα σημερα

Την Ζιζελ ξεχασες !

Κανείς δεν είπε τίποτε για αλαφούζο. Επίσης κάποια πράγματα είτε επειδή δεν τα ξέρεις είτε δεν σε νοιάζει να τα μάθεις είτε τα ξέρεις αλλά δεν σε ενδιαφέρει, λογικό, σε παρακαλώ να κόψεις την ειρωνεία.

• 5 στο ημιχρονο.Δεν το βλεπω επειδη ειμαι στην δουλεια αλλα απο οτι ακουω ειμαστε καλοι αμυντικα αλλα επιθετικα δεν τραβαμε