Οποιος σου ειπε οτι ειστε καλοι αμυντικα βλεπει αλλον αγωνα.
Καταλαβα!!!
Πάλι καλά που μας κρατάει ο Ολυμπιακός μέσα στο ματς. Γενικά κακή εμφάνιση και από τους δύο νομίζω, βαρετό ματς.
Διαγωνισμός λαθών γενικότερα. όντως βαρετο ματς
…και πολύ είδα.
Νομίζω ότι δεν άντεξα και έκλεισα την τηλεόραση γύρω στο 100ό επιθετικό ριμπάουντ του Ολυμπιακού. Κάπου εκεί γύρω τέλος πάντων.
Δεν υπαρχει ελπιδα φετος να σηκωσουμε κουπα μαγκες
Από πού προκύπτει το συμπέρασμα σου?
Ντάξει η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. =Ρ
Παίζει να τη βγάλουμε με το κύπελλο. Κυρίως επειδή είναι ένα ματς.
Τώρα στους τελικούς, επειδή μιλάμε για σειρά πέντε παιχνιδιών, ο Ολυμπιακός μας έχει ξεκάθαρα φέτος.
Για την Ευρώπη άστο καλύτερα.
Στο οτι ο ολυμπιακος κρατησε το ροστερ του ως εχει και εμεις εχουμε μονο ηγετη τον Μητσο να παλευει.Πες μου ειλικρινα με αυτην την ομαδα και τον Αρτζι στον παγκο πιστευεις οτι μπορουμε να κανουμε break στο Φαληρο;;;Μακαρι να βγω ψευτης αλλα ουτε την κυριακη νομιζω οτι εχουμε ελπιδα στο Ελληνικο
ο ολυμπιακος ,σημερα τουλαχιστον, δεν μας νικησε επειδη ειναι καλυτερη ομαδα, αλλα λογω εμπειριας σε ντερμπι και τετοιες καταστασεις. το ματς τελειωσε με τα 2 σκοτωμενα τριποντα απο λο και δεν θυμαμαι απο ποιον αλλον που μπηκαν στο τελος του χρονου. μετα απλα δεν μπορουσαμε να αντιδρασουμε.
το αστειο ειναι οτι αν νικαγαμε σημερα θα πηγαιναμε για πρωταθλημα, ευρωπαικο, nba κλπ κλπ συμφωνα με πολλους.
αλλα συνεχιζουμε στο “ο πεδουλακης ειναι επικινδυνος”
φαινεται αλλωστε κι απ’τα λαθη μας
Ναι, το πιστεύω.
Άρα το συμπέρασμα σου προκύπτει με δεδομένα που δεν έχουν σχέση με το ματς, αλλά είπες να το γράψεις μετά το ματς.
Επίσης πες μου έναν κόουτς που θα ήθελες αντί του Πεδουλάκη.
Σου λεω και παλι μακαρι να βγω ψευτης.Για κοουτς εγω τον μονο που θελω ειναι ο Ζοτς και κανενας αλλος
Ευτυχώς που μας έμαθε μπασκετάκι ο ζοτς τόσα χρόνια και μπορούμε να λέμε 2 κουβέντες παραπάνω τώρα.
Να αναλάβει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Ο ΜΟΝΟΣ που είχε αρχίδια να εξηγήσει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο έχασε σήμερα ο Παναθηναϊκός.
Nαι ενταξει … τραγικες δηλωσεις . Ζητω η Πρεζα !
Την αλητεια την εχω εφευρει εγω ειπε;;;Ενταξει καποιος να τον μαζεψει.Ελεος!!!
υπερβολικο αυτο που λες
δεν το δειχνει αυτο η σημερινη εμφανιση
μ’αυτα τα χαλια μονο για το κυπελο εχουμε ελπιδα… οχι οτι θα χασουμε ευκολα το πρωταθλημα γιατι ερχονται και ψιλοχεσμενοι στο οακα αλλα νικη στο σεφ δεν κανουμε για κανενα λογο…
για ευρωπη, απο την αρχη της χρονιας ειπα οτι θα ειμαι ευχαριστημενος αν παμε στους 8… κι αυτο δυσκολο μου φαινεται…