Δηλαδη εσυ εμεινες ικανοποιημενος απο την σημερινη εμφανιση;;;Πλην Μητσου και Σοφο που τον ξεχασε στον παγκο για 1,5 περιοδο ο Αρτζι πες μου αλλον που σταθηκε οπως επρεπε.Μπανκς,Ουκιτς,Μασιουλις,Μπραμος και Καπονο αφαντοι
δεν καταλαβες τι εννοω
Δεν παιξαμε καλα σημερα αλλα δεν σημαινει οτι χαθηκε και ο τιτλος.Αυτο λεω.
Παντως εγω δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος με αυτα που βλεπω
να πω παντως οτι πιστευα οτι λογω της κυριαρχιας που ειχαμε θα ειχαμε μαθει 2 πραγματα σαν φιλαθλοι για το πως χτιζονται οι ομαδες στο μπασκετ. δηλαδη βλεπω τους μισους παναθηναικους να περιμενουν με μειωμενο μπατζετ και με ομαδα 6 μηνων να περιμενουν να τα σηκωσουμε ολα.
Εδώ ρε συ ακόμα και σε ένα ματς όπως στο χτεσινό, απέναντι σ’ έναν εμφανώς ανώτερο αντίπαλο, με συντριπτική υπεροχή και στη ρακέτα και στην περιφέρεια, πάλι ο Πεδουλάκης φταίει σε κάποιους. Ξέχασε λέει το Σόφο στον πάγκο. Μα ρε ΚΕΝ δεν πρόσεξες ότι όποτε έμπαινε μέσα ο Σόφο όλως τυχαίως έπεφτε με όλη του τη χάρη σε κάποιο παίκτη του Ολυμπιακού (και συνήθως πάνω στο Σπανούλη) και χρεωνόταν και μ’ ένα φάουλ έτσι για το καλό; Αν θυμάμαι καλά ήδη από το ημίχρονο είχε χρεωθεί με τρία. Δε σου πέρασε απ’ το μυαλό ότι ο Πεδουλάκης τον κράτησε πολλή ώρα στον πάγκο για να τον προστατέψει, μπας και μπορούσε στο τέλος να βάλει δυο-τρία καλάθια και να κρίνει το ματς; Δηλαδή όταν πλην Διαμαντίδη οι υπόλοιποι δεν μπορούν να οργανώσουν μια επίθεση της προκοπής, όταν τέσσερις-πέντε φορές ο Μέγας Σουτέρ Καπόνο μένει ελεύθερος για τρίποντο και βαράει σίδερο, και, και, και, τί θες να σου κάνει ο Άρτζι; Να μπει μέσα να κάνει αυτός τον πλεημέηκερ ή να τη βάλει ο ίδιος στο γαμημένο το πλεχτό;
Γενικά ήταν το πιο κακό ντέρμπι.
Η εμφάνισή μας ήταν η πιο κακή που θυμάμαι, αλλά μην ξεχνάμε ότι:
α) μόνος υπήρχε όπως σχεδόν πάντα ο Μητσάρας με περιστασιακές βοήθειες του Λάσμε και φυσικά του Σοφο όσο μπόρεσε να παίξει ήταν πολύ καλός.
Μπράμος, Ούκιτς, Καπόνο κλπ ήταν αρνητικότατοι. Αυτός ο Ξανθόπουλος έβαλε ένα καλάθι και έκανε λάθη, έφαγε ταπίδια κλπ
β)Η εντυπωσιακή αστοχία στα τρίποντα είναι πρωτοφανής σε τόσο χαμηλό ποσοστό. Δεν θυμίζει εκείνο το 0/26 του γαύρου επί Γιαννάκη αλλά…
γ) ενώ ο ΟΣΦΠ πήρε πολλούς πόντους από τα τρίποντα.
Φαβορί ο γαύρος για το Κύπελλο αλλά είμαι βέβαιος ότι θα μαστε καλύτεροι.
Περα απο τα σουτ που ειναι και θεμα ημερας , τυχης αλλα και συστηματος ωστε να αξιοιποιησεις τα μακρυνα και ισως και ελευθερα σουτ ο τωρινος Παναθηναικος εχει προβλημα στο οτι δεν παιιρνει ενεργειες - διεισδησεις απο τους παιχτες του. Αυτος ο Ουκιτς νομιζω ειναι το μεγαλο λαθος και ειναι αδυνατον να περιμενεις τα παντα απο τον Μητσο (που εχει μεγαλωσει σχετικα και ειχε και 2 τραυματισμους ηδη μεσα στη χρονια).
Ο Καπονο στην μερα του μπορει να παρει ενα παιχνιδι μονος του αλλα δεν γινεται να περιμενεις να κερδισεις ετσι ενα παιχνιδι. Παιζουμε σχετικα καλη αμυνα για 3 10λεπτα αλλα επιθετικα ειμαστε πολυ προβλεψιμοι χωρις εναλλακτικες.
Θελει δουλεια ακομα η ομαδα και υπομονη…
Παντως αν θεωρησουμε οτι Ζοτς δεν θα ξαναερθει και τα μπατζετ εχουν πεσει αρκετα, η ομαδα ειναι σχετικα στο σωστο δρομο και θα εχει μελλον με καλυτερες μεταγραφικες και πιο ουσιαστικες κινησεις.
Γκρακχε το εγραψα και πιο πριν οτι παιχτες κλειδια οπως Μασιουλις,Καπονο,Μπραμος δεν τραβηξαν καθολου και ενταξει ο Σοφο ειχε φορτωθει με 3 φαουλ νωρις και ηθελε να τον προφυλαξει αλλα κατα την γνωμη μου οταν βλεπεις οτι οι αλλοι κανουν παρτυ κατω απο το καλαθι ρισκαρεις και τον βαζεις μεσα πιο νωρις.Τελος παντων μακαρι την Κυριακη να παρουσιαστουμε καλυτεροι και να σηκωσουμε την κουπα
Nα ρωτήσω κάτι γενικότερα; Άρεσε σε κανένα το ματς; Εγώ το βρήκα πολύ κακό, βαρετό, λάθη και από τους δύο. Καμία σύγκριση με άλλες χρονιές. Απόρησα που διάβαζα κάτι “Ναι μεν χωρίς Ίβκοβιτς ζοτς στον πάγκο αλλά χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα” κλπ
Σοβαρά μιλάς τώρα? Πες μου ότι κάνεις πλάκα ή μπερδεύτηκες.
Όταν κάνουν πάρτι κάτω απ’το καλάθι βάζεις τον Σόφο?
Να σταματήσει το πάρτι με την άμυνα και τα ρημπάουντ του?
Με τον ογκο του και επιθετικα αφου βλεπεις οτι δεν βγαινουν τα τριποντα να περασεις την μπαλα μεσα στην ρακετα
αφου δεν βγαινουν τριποντα ο σοφο ειναι αχρηστος παντως.
E, καλά τώρα, έχουμε δει πολύ άσχημα ντέρμπι και σε περιόδους με υπερ-ρόστερ από τους δύο, ειδικά σε τελικούς.
Απλά παλιότερα, εβλεπες και ματς επιπέδου βερολίνου, ενώ φέτος δύσκολα να δούμε κάτι ανάλογο.
Χτες το ματς δεν είχε καθόλου ρυθμό, αυτό ήταν το βασικό του πρόβλημα. Κανένας παίκτης του Ολυμπιακού δεν είχε διάρκεια στην επιθετική απόδοσή του, ενώ ο ΠΑΟ πλην ΔΔ, και κάποιων διαστημάτων Λάσμε και Σόφο είχε όλους μα όλους τους άλλους σε τραγική βραδιά (επιθετικά επίσης).
Κλεινουμε Φιγκεροα στην μπαλα απ οτι γραφετε.Πολυ καλυτερος απο Βασελ και Γιελεν κατα την γνωμη μου
αν τον παιρνατε πριν απο κατι χρονια θα συμφωνουσα. οπως και να’χει ειναι καλυτερος αυτων που εχετε.
:lol2::lol2::lol2:
αυτο ακριβως
Στην κατασταση που ειμαστε επιθετικα ακομα και τωρα θα κανει την διαφορα
'Eϊ , ντίφενς εντ ριμπάουντ…:lol::lol:
Αυτό είναι κοουτσάρισμα…
ΑΟΥ…έι φορτίν, μπολ Διαμαντίδης, ΜΠΟΧΟΥ!