Παναθηναϊκός

Επιτέλους μια καλή κίνηση, ελπίζω να βοηθήσει την ομάδα μας, διαβάζω ότι είναι απροπόνητος βέβαια.

Κλεινει το derby!!!Ολα μπαινουν στο σωστο δρομο σιγα σιγα 8)

Σας ειχε ταλαιπωρησει αρκετα ο τουλουμπας, ειναι η αληθεια. Μακαρι να βρειτε τον δρομο σας κ το λεει ενας Νικιωτης αυτο που δεν συμπαθει οποια ομαδα εχει εμβλημα τον γνωστο ομορφουλη εφηβο της αρχαιοτητας…

Μακαρι ρε φιλε αλλα εχω τις επιφυλαξεις μου.Ο Τουλουμπας ειναι σαν την κατσαριδα μεχρι τωρα οτι και να εχει γινει εχει βρει τροπο και επιβιωνει παντα με τις ευλογιες των εργοδοτων του

[B][U]Μεταγραφές που θέλουν θράσος[/U][/B]

Πραγματικά τον Βαρέλα τον παραδέχομαι. Πρέπει να είσαι πολύ ικανός για να καταφέρεις να περνάς ποδοσφαιριστή σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο που σε δύο κολλητές σεζόν στη Β? Ισπανία, σε ομάδα που παίζει για τη σωτηρία της, ξεκίνησε μόλις σε 8 παιχνίδια και στα 4 έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Από τη στιγμή βέβαια που έφερε αργό Ιάπωνα χαφ από τη Β? Εθνική της πατρίδας του μπορείς να περιμένεις τα πάντα.

Aυτό και μόνο, τίποτ’άλλο.

Blast from the past για τον καλύτερο πλέι που έχω δει στον παναθηναϊκό πριν το 3D.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=26638&subid=2&pubid=129290719

To προβλημα με αυτα τα νεα ειναι οτι θα μεινει κοσμος ανεργος κατα τα αλλα οσο λιγοτερες οπαδικες εφημεριδες τοσο το καλυτερο.

Ε οχι και οπαδικη εφημεριδα το σιχαμα η ντερμπυ.

Σε ολους ευχομαι να βρουν δουλεια πλην του τουλουμπα στον οποιο ολοψυχα ευχομαι αιωνια οαεδ!!!

εχετε δικιο και οι δυο απο την αλλη σε οπαδους το σωφερ απευθυνοταν η εφημεριδαρα αυτη ! :stuck_out_tongue:

Αντε και με τις νικες σημερα !

παμε δυνατα για την κουπα!!! :slight_smile:

Αντε ρε Παναθα παμε γερα

ξεκινησαμε πολυ καλα!!

Ναι και κάνει πέναλτι ο Καρνέζης και δίνει κίτρινη στον Ονουατσι …

εγω μιλαγα για το μπασκετ

Εκεί σήμερα το παιχνίδι παίζεται σε άλλο επίπεδο.

Τραγωδια στην μπαλα 0-1 και πεναλτι που δεν εχει δωσει στην Ξανθη

Καλα μιλαμε ο Κακος εχει μεγαλο προβλημα ορασης ε???

επρεπε να το ειχαμε καθαρισει ηδη

Οταν μιλαει ο Night*Sky για τον Ουκιτς να τον ακουτε !!! :slight_smile:

Rudolf, τωρα μπορεις να διαβασεις και τα υπολοιπα ρε. :wink:

Το πηραμε.Μεγαλο παιχνιδι απο Ουκιτς σημερα