Παναθηναϊκός

Φιλε ακυρο! Ο Μαντζιος εκανε τσαλιμια με το Τζιολη στην προπονηση, και δε συμμορφωθηκαν οταν ο 10Κ τους ειπε να μην ειναι χαλαροι. Καλα τους εκανε γιατι ειναι αμπαλοι και τα μεγαλυτερα καφενεια στην ομαδα. Τωρα αν υπαρχουν και τετοιες φημες, αυτες θα αυξηθουν γιατι καποια λ@μογια θελουν να φερουν στην Παναθα τον “τι τελετε, κυριε”, οπως θελουν να παιζει ο Μαντζιος ο αμπαλος.

PS: Παντως εγω απο εγκυρη πηγη που δουλευε στο καναλι αλλης ομαδας -κι ειναι σιγουρος για αυτο- ξερω οτι αλλος το παει το γραμμα…κι εχει και φαβοριτα που σε βαζει σε υποψιες…λες γι αυτο να δοκιμαζε επι ενα μηνα ομοεθνη του, αδερφο αλλου μεγαλου ποδοσφαιριστη? :-k

του 'βαλε χέρι ο Τεν Κάτε?:-s

η συνέχεια είναι πως δύσκολα θα ξαναδούμε Μάντζιο.
Αν και δεν κατάλαβα ποτέ γιατί π.χ. κρατάς Μάντζιο και διώχνεις Εντοι.
Ίσως τελικά να μην καταλαβαίνουμε τόσα πολλά από μπάλα.

πολυ καλος παιχτης ο gilberto αλλα δεν ξερω σαν να μην του ταιριαζει κατι στο στυλ του παο!!ή απλα δεν εχει προσαρμοστει ακομα…παντως ειναι παιχταρας.δεν ειναι τυχαια αρχηγος της βραζιλιας!!

o gilberto πρεπει να ανεβει οπωσδηποτε…αλλιως θα περναμε και τον μακο…

στη αμυνα ισως θα ταν καλυτερα να παιξουν γκουμας - σιμαο…

επισης σε ματς οπως με πανθρακικο ισως θα τα καλυτερα ο ΚΑΡΑ να παιζει στους 2 μαζι με σιλβα δλδ…

παμε για νικη στο ματς με τιν ιντερ

ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΡΕ

Oχι αλλο Καρα!!

αναλογως…

γενικα παντως λεμε ΝΑΙ στον καρα…

Λεμε οχι στον Καρα τ Παναθηναικου!

Στις 10και30 βγήκαν τα εισιτήρια για Ίντερ,πήγα κατά τις 3 και είχαν εξαντληθεί,πφ

τώρα δε βλεπω το ματς, αλλά είδα κάμποσο από το α’ ημίχρονο. Με τι άμυνα θα παίξετε ρε παιδιά κόντρα στην Ίντερ?

Ενταξει, φανερα παιζαμε χαλαρα σημερα. Και το πρωτοφανες για τα τελευταια χρονια ηταν οτι με τοση χαλαροτητα ειχαμε 2-0 στο ημιχρονο και 3-0 τελικο… Καλες κινησεις για να ανοιγουμε αμυνες, αλλα απο τα αμυντικα χαφ και πισω αστα να πανε [-X
Λογικα θα ειμαστε καλυτεροι αμυντικα την Τριτη, το Τζορβας - Γκουμας - Σαριεγκι (ή καποιος αλλος εκτος Βυντρα:p) θα μου αρεσε…

Ματος λεμε…:wink:

Αν δν σοβαρευτει η αμυνα με Ιντερ γμσετα!

Δεν είδα το ματς αλλά ένα πουλάκι μου είπε ότι ο Ρουκάβινας άλλαξε την ομάδα και ότι η άμυνα έμπαζε από παντού.
Τώρα περί Ίντερ δεν ξέρω τι θα κάνουμε , αλλά όταν έχεις τον Μουρίνιο αντίπαλο, ε είναι πανδύσκολο.

Και η Ιντερ παντως δεν εχει ξεκινησει καλα. Σημερα με 2 αυτογκολ γυρισε το ματς. Αν παιξουμε σωστα και ειναι οι παικτες σε τελεια μερα, τοτε να ελπιζουμε.

Ο Ρουκαβινας 20 λεπτα επαιξε και ανεβηκε ολη η ομαδα8)

Πάμε μωρή αρρώστια σήμερα.
Δε με νοιάζει ποιοι θα παίξουν.
Θέλω να δω ψυχή.
Να θυμηθώ αυτά με τα οποία μεγάλωσα.

Αυτο ακριβως… Ας ελπισουμε για αλλη μια μεγαλη ευρωπαικη βραδια, οπως παλια!!!
Ελα μωρη Παναθα!!!

Η νυχτα ειναι μεγαλη αποψε. Κατα τις 7 και βαλε βαζουμε Victory is mine Virgin Steel - copyright Σαββας Κωφιδης), …For Victory (Bolt Thrower), και δε συμμαζευεται και τραβαμε για ΟΑΚΑ!

[SIZE=“5”]ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ!!![/SIZE]

+Kreator - Reconquering the throne
+Manowar Που ναι απαραιτητοι σε τετοιες περιστασεις.

Αμα διαβαζε το φόρουμ ο Κωφίδης θα σε έκραζε που έγραψες λάθος το όνομά τους :stuck_out_tongue:

τι μανογουορ λετε ρε?πρωτα παμε ηρακλειο για κανα βρωμικο και μπυρες και μετα οακα!στο αμαξι μπιτακια για να ανεβουμε ψυχολογικα και παο γ*μα την ιντερ την πουτ@ν@!!!