#-o: Το ξερω, αλλα βαριομουν παντα αυτο το ε στο τελος, δεν καταλαβα και τι ρολο παιζει ποτε :-k
τετοια ακουνε κι οι παιχτες μας και οι συνεπειες ειναι ορατες εντος των τεσσαρων γραμμων. Τεν κατε καντους μεταλλοθεραπεια σαν τον Κωφιδη, και στην επομενη φερε 2-3 αργεντινους μαλλιαδες τυπου Σοριν να γουσταρουμε! :lol:
παμε ρε γαμωτο παμε !!!οσοι παιξουν να βαλουν τα δυνατα τους για να θυμηθουμε τα παλια !! το μονο σιγουρο ειναι οτι στην ενδεκαδα πρεπει να ειναι και θα ειναι ο καρα !
Απογοήτευση…:(
Όταν επιστρέφεις σστην κορυφαία διασυλογική διοργάνωση μετά από τόσο καιρό υποχρεούσαι για την ομάδα και για τον κόσμο να κάνεις περισσότερα.
Οκ , η Ίντερ είναι κλάσεις ανώτερη και με τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο.
Στο 1ο ημίχρονο η ομάδα ήταν άθλια.
Ο Ίμπρα τους ξεφτύλισε στο 1ο γκολ.
Τραγική επιλογή να τον μαρκάρει ο Σιμάο.
Στο 2ο η ομάδα ανέκαμψε αλλά και πάλι δεν μπορείς με 2 παίκτες στην επίθεση και σε μια ομάδα κλάσεις ανώτερη να κάνεις έτσι ευκαιρίες.
Ήμασταν και πολύ άτυχοι σε 2 στιγμές που μπορούσε να μπει γκολ.
Μερικοί παίκτες ήταν εκτός κλίματος τελείως.
Ο Μουν ο καλύτερος!!!#-o
Μόνο με αυτόν κάναμε ευκαιρίες.
Ο Σίλβα πάλι δεν έκανε και πολλά , μόνο στο 2ο προσπάθησε.
Περιμένουμε πολύ περισσότερα.
Ο ΤενΚάτε…
Δεν ξέρω , αλλά έπρεπε να βοηθήσει την ομάδα περισσότερο στο 2ο.
Και μερικές αρχικές είναι άκυρες.
Ξύπνα!!!
Δεν ζητούσα φυσικά έναν θρίαμβο αλλά μια αξιοπρεπή εμφάνιση.
Δεν ήρθε συνολικά.Μόνο στο 2ο αλλά δεν έφτασε.
Μακάρι να καταλάβουν ότι έχουν περισσότερες δυναατότητες.
Γιατί ο όμιλος είναι βατός και όταν έχεις ευρωπαική παιδεία υποχρεούσαι να κάνεις και τέτοιου επιπέδου εμφανίσεις.
όπα μην τα ισοπεδώσουμε όλα.
για πολύ μεγάλο διάστημα τους πατήσαμε. κυριολεκτικά.
19 τελικές με Ιντερ είχαμε.
χάσαμε γιατί απλά υπήρχε διαφορά στις μονάδες.
έβγαλε δύο έτοιμα γκολ ο Ιμπραϊμοβιτς ε.
παλιόπουστας. με φάτσα αδερφής που ακούει indie.
μη με παρεξηγείτε. έχω στραβώσει.
είχαμε ψυχη. αξίζαμε το Χ.
3-4 παίκτες ακόμη να παίζανε καλύτερα θα είχαμε πάρει τουλάχιστον το Χ σε κείνο το διάστημα.
Εκείνο το δοκάρι του Μουν και το σουτ του Κλέιτον ήταν τεράστια γκαντεμιά.
Ειδικά το 2ο.
Αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την συνολική εμφάνιση.
Δεν πίστεψαν και τόσο οι παίκτες.
Τέλος πάντων , νίκη με Άρη τώρα.
Το δοκαρι του Μουn δεν ειναι ακριβως γκαντεμια.Ειναι κωλοφαρδη γκαντεμια.
Οι μεγαλυτερες ευκαιριες ηταν του Κλεϊτον και του Χριστοδουλοπουλου,στρωμενη μπαλα και φατσα το τερμα.Αλλα χαθηκαν.
Εγω πιστευω οτι ο Παναθηναϊκος ηταν πολυ καλος σημερα.Μην τα ισοπεδωνετε ολα,δεν κανατε και την υπερομαδα για να θεωρειτε οτι πρεπει να κερδιζετε την Ιντερ.
Ετσι οπως επαιξε σημερα η Ιντερ,ναι μαλλον θα ηταν δικαιο ενα Χ.Αλλα δεν περιμενα να δω και πολλα περισσοτερα απο τον Παναθηναϊκο.Το αντιθετο μαλλον.
Νομίζω ότι σήμερα γενικά έπαιξε καλά ο Παναθηναικός. Είχε πάθος, είχε γρήγορες εναλλαγές στις πάσες αλλά ήταν άτυχος στις τελικές ενέργειες. 1 Γκολ το δικαιούταν. Απο εκεί και πέρα η Ιντερ έπαιξε συντηριτικά, ιδιάτερα στο 2ο ημίχρονο και πήρε την νίκη χάρις σε 2 πολύ καλές ενέργειες του Ιμπραίμοβιτς. Όσον αφορά τον Τεν κάτε, του βγήκε η έκπληξη με τον Μουν, αλλά ήταν προφανώς λάθος τακτική το man to man μαρκάρισμα του Σιμάο στον Ιμπραίμοβιτς. [-X
σκέφτομαι πόσο σχετικά είναι τα πράγματα σε αυτά τα ματς.
όταν η αεκ κέρδισε τη Μίλαν 1-0 είχε παίξει πολύ χειρότερα από τον Παο χτες.
Στο πρώτο εικοσάλεπτο ήταν να φάει 2-3 γκολ, αλλά αντι για Ζλαταν ήταν ο Ιντζάγκι και τα έχασε.
Χτες πιάσαμε ρυθμό, είχαμε κυκλοφορία.
Πληρώσαμε το ότι η άμυνα ψαχνόταν στο πρώτο ημίχρονο (τα κακά του rotation, τι rotation δλδ, των πειραμάτων).
Επίσης, πληρώσαμε το ότι δεν τελειώσαμε κάποια φάση.
Δείτε όμως τη φάση του σουτ του Κλειτον (καριόλα μπάλα).
Πως ξεκινάει και βγαίνει από την άμυνα και με σωστή ανάπτυξη φτάνει να γίνει φάση για γκολ.
Η δείτε πόσο ωραία κατεβαίνει η μπάλα με Ιβανσιτς - Κλειτον - Σίλβα για να καταλήξει στο σουτ του τελευταίου.
Θες και λίγη τύχη σε αυτά τα ματς. Ήθελες το γκολ στο δοκάρι του Μουν και μετά αλλάζαν κάπως τα πράγματα.
Το σουτ Μουν παντως ηταν αυτο που ειπε ο Θεριον. Το σουτ πηγαινε στον γαμο του καραγκιοζη και απο κωλοφαρδια εσκασε στο δοκαρι.
Αλλα σιγουρα συμφωνω οτι σ’αυτα τα ματς χρειαζεται και λιγο τυχη οσο να’ναι.
Στο ποδόσφαιρο τα πάντα σχετικά είναι. Η Ίντερ μέχρι το 0-1 ήταν πολύ καλυτερη. Μετά ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει και παίζει πολύ καλύτερα, χάνει και πολλές ευκαιρίες αλλά κάτι μου λέει πως αν η Ίντερ δεν πετύχαινε το γκολ με τον Μανσίνι δεν θα ΑΦΗΝΕ τον Παναθηναϊκό να παίξει τόσο καλά. Με τα αν βέβαια δεν παίζεται μπάλα και το γεγονός είναι ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε την ισοπαλία. Σαν ουδέτερος θεατής πάντως θα ήθελα να δω την αντίδραση και των δύο ομάδων αν γινόταν το 1-1. Νομίζω πως θα βλέπαμε εντελώς άλλο παιχνίδι. Επίσης να πω ότι το 0-0 της Ανόρθωσης με την Βέρντερ στα δικά μου μάτια δεν είναι και τόσο καλό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό. Γιατί ειδικά με την εικόνα που έχει δείξει η Ανόρθωση στα ματς με Ολυμπιακό και Βέρντερ και αντίστοιχα ο Παναθηναϊκός σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής μάλλον η ομάδα του Κετσπάγια είναι το φαβορί και ειδικά μέσα στην κολασμένη έδρα τους. Και αν η Ανόρθωση νικήσει σε μια εβδομάδα (κάτι που ξαναλέω πως θεωρώ πολύ πιθανό) η βαθμολογία θα λέει: Ανόρθωση 4, Παναθηναϊκός 0.
Nτάξει υπερέβαλλα , είναι αλήθεια , αλλά δεν κρύβω ότι περίμενα κάτι παραπάνω.
Ας κρατήσουν οι παίκτες την εμφάνιση στο 2ο και να μην πάνε πάλι στον Άρη με την λογική που πήγαν στην ΑΕΚ.