Ένα καλό είναι πως δεν παίζουμε στην έδρα της Ανόρθωσης, αλλά στο ΓΣΠ.
Είναι σα να λέμε αντί για Λεοφώρο, ΟΑΚΑ. Δεν είναι όμως η έδρα τους.
Δεύτερον, όπως έγινε και με το γαύρο η κερκίδα θα είναι 50-50. Όλοι οι Κύπριοι υποστηρίζουν κάποια ελληνική ομάδα και πολλοί βάζελοι εκεί θα το δουν ως ευκαιρία να δουν τον ΠΑΟ.
Είναι όπως και να έχει ιδιόμορφο ματς.
Επίσης, δεν θα την υποτιμήσουμε και όπως ήρθαν τα πράγματα ΟΛΗ η πορεία σου κρίνεται σε 2 ματς. Στην Κύπρο και με Βέρντερ εδώ.
Με 2 νίκες η λογική λέει ότι τους αφήνεις 5 πόντους πίσω.
Με 9 πόντους περνάς και έχεις τελευταίο ματς εδώ.
Για αυτό θα ήταν υπερπολύτιμος ο βαθμός χτες.
Πολλές αλλαγές πάλι με Αρη βλέπω.
Έχεις όμως υλικό που πρέπει να διαχειριστείς.
Ο Μουν και ο Κλειτον έδειξαν ότι πρέπει να υπολογίζονται, έχεις το Ρουκάβινα
Νίνης και Χριστοδουλόπουλος μπορούν να προσφέρουν και ο Μάτος ανεβαίνει.
Ακόμα και ο Τζιόλης φέτος όταν χρησιμοποιείται προσφέρει.
Μαγκιά της Ανόρθωσης και χάρηκα αρκετά χθες, αλλά η αλήθεια είναι ότι σε 3-4 φάσεις της Βέρντερ ο Θεός όχι απλά κοιμήθηκε, αλλά έπεσε σε χειμερία νάρκη…
Η Ανόρθωση έχει δείξει ότι είναι δυνατή.
Μέχρι τότε έχουμε καιρό , αλλά δεν ξέρω αν το σύστημα του ΤενΚάτε είναι για ομάδες με 8-9 παίκτες πίσω από το κέντρο.
Ο Ρουκάβινα θα παίξει με Άρη ή θα μείνει καιρό ακόμη?
Είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν έχω δει να αγωνίζεται ακόμη.
Λογικά θα έχει και Νίνη μέσα, ίσως τον απέκλεισε χθες για να τον έχει έτοιμο.
Πάντως έχουμε την πολυτέλεια του ρόστερ για αλλαγές.
ο μουν ειναι καλος παιχτης αλλα το θεμα ειναι να χει διαρκεια…δεν ξερω αν μπορουμε να περιμενουμε την ιδια εμφανιση και στο επομενο ματς αλλα πιστευω οτι θα προσφερει γενικοτερα…
οσον αφορα στο ματς συμφωνω με Outshined , αν και φοβαμαι πολυ το ματς με ανορθωση…
Η Ανόρθωση είναι μια σοβαρή ομάδα, οργανωμένη αλλά ως εκεί. Ο Πάο αν παίξει σοβαρά και σύμφωνα με αυτά που έδειξε ότι μπορεί θα πάρει τουλάχιστον 4 βαθμούς από τα μεταξύ τους παιχνίδια.
Χτες παιξαμε πολυ καλα, αλλα για μια ακομα φορα πληρωσαμε την επιλογη μας να μην παρουμε στοπερ. Πολυ καλοι οι Ματος, Μουν, Ζιλμπερτο στο β’ και Σαλπι (κλασσικα). Εμενα που μουνα μεσα δε μ αρεσε ο Κλειτον καθολου (ελεγα αμαν να βγαλει αυτον ο 10Κατε αλλα βγαζοντας νιλσον-μουν ο Ζιλμπερτο αναγκαστικα πηγε στοπερ και χασαμε το κεντρο που το χαμε με αποτελεσμα το 2ο γκολ τους). Νομιζω οτι φανηκε η απειρια του, αλλα και οτι δεν εχει προσαρμοστει. Το θεμα παντως ειναι να βρουμε κορμο, και η ομαδα να βρει τον ηγετη της στην επιθεση (σε ολο το υπολοιπο γηπεδο ειναι ο γα-ΜΑΤΟΣ). Θεωρω οτι στο Χαριλαου πρεπει ν αλλαξει 2-3 το πολυ παιχτες και ολοι να δειξουν το ιδιο παθος.
λοιπον αποψεις και απο μενα που το δα απο μεσα.ρε παιδια τι στοπερ λεμε?γτ αν ειχαμε στοπερ τον ζιβε ας πουμε θα τον εξαφανιζε τον ζλαταν??χααχα!το παιδι ειναι 1.90 και 120 κιλα!!δεν χανει μονομαχια…τον φερντιναντ θα πρεπε να ειχαμε πισω!
επισης,ο κλευτον μου αρεσε χ8ες.ειχε 2-3 πολυ καλες ενεργειες.βεβαια εκανε και τα λαθακια αλλα ολοι τα κανανε.μουν εξερετικος!ματος πολυ καλος.παλιος κλασικο ματος θα λεγα.ο ιβανσιτς…ε,ε,ε…
ρε παιδια κοιμηθηκε ο θεουλης.ο καμπιασο τα βγαζε πανω στη γραμμη,ο σεζαρ ενα επισης,καποια ξυστα στο δοκαρι,ενα δοκαρι…αχ…δεν με νοιαζει ομως.χθες κοιμηθηκα χαρουμενος μετα απο καιρο.γτ ειδα την ομαδα μου να παιζει μπαλαρα και να κοιταει στα ματια μια απο τις ακριβοτερες και καλυτερες ομαδες στον κοσμο.και με προπονηταρα!!
ρε ηταν ιδεα μου οι πεφταν κατω 5 λεπτα ο καθενας…και ο σεζαρ το μ…ι εκανε καθυστερησεις??
θα κατεβασω το παιχνιδι να το ξαναδω!
χειροκροτησαμε στο τελος την ομαδα!ετσι πρεπει παιδια!
αν συνεχισουμε ετσι θα περασουμε στους 16!
από το να ερχόντουσαν τα πιο “δίκαια” αποτελέσματα δλδ ισοπαλία δική μας και νίκη της Βέρντερ, τα χτεσινά αποτλέσματα βολεύουν καλύτερα.
ξαναλέω.
εξαρτάται από εμάς.
κάνεις 2 νίκες με Ανόρθωση εκτός και με Βέρντερ εντός και μπαίνεις 2ο γύρο με 5 βαθμούς διαφορά έχοντας ανόρθωση μέσα. που σημαίνεί ότι η Βέρντερ θα πρέπει να κάνει 3 νίκες.
Ναι βασικα για να θεωρειται το χθεσινο Χ θετικο αποτελεσμα,πρεπει να παρετε τουλαχιστον 4 ποντους στα ματς με την Ανορθωση.Μπορει να ακουγεται ευκολο αλλα δεν εχετε αποδειξει μεχρι στιγμης οτι μπορειτε να το κανετε ευκολα…Anyway νομιζω οτι το ματς στη Κυπρο(οσο κλισε κι αν ακουγεται)θα ειναι το πιο κομβικο απο τα 5 που απομενουν…
Θες να σου απαντησω ?
Προφανως ο |σοφος| θελει να πει οτι ο Κετσπαγια εχει κανει οτι εχει κανει
με την βοηθεια της τυχης.Εγω παντως εχω δει αρκετα μαεστρια και αρκετες εξυπνες
κινησεις απο τον Τιμουρ.