ντερμπυ με τα ολα του ητανε… πολυ μεγαλη νικη, αγκαλια με την προκριση κτλ…
Αν γινουν αυτα που θιεωρουμε δεδομενα οτι μπορουμε να κανουμε στα επομενα παιχνιδια …
Και να που αυτός ο ΠΑΟ δείχνει ότι τελικά μπορεί και να παίξει, έστω και για 10-15 λεπτά, σοβαρή άμυνα χωρίς να χάνει περισσότερα ριμπάουντ απ’ όσα παίρνει (είχα αρχίσει να πιστεύω ότι αυτό ήταν εγγενής/αντικειμενική αδυναμία λόγω γτπ ρόστερ μέσα στο καλάθι).
Οφείλω κι εγώ όπως και λίγο-πολύ όλοι, ένα μπράβο στον Ούκιτς γιατί και τι δεν του είχα σούρει. Σήμερα ουσιαστικά πήρε το παιχνίδι μόνος του. Σπουδαίος και ο Γκιστ, Διαμαντίδης κλασσικός Διαμαντίδης των μεγάλων παιχνιδιών.
Να δούμε τώρα και πώς θα καταφέρουμε να έχουμε ένα Σόφο που να μη φορτώνεται με φάουλ χωρίς λόγο, μπας και μπορέσει να μένει λίγο παραπάνω στο παιχνίδι να βάζει καλάθια (γελάσαμε πάλι).
Πάντως απόψε χόρτασα μπασκετάκι. Πολύ ωραίο παιχνίδι.
Μεγάλες άμυνες στο δεύτερο ημίχρονο σχεδιαμένες από Άρτζι, άριστα εκτελεσμένες από τους παίκτες. Ο Ούκιτς έκανε δεύτερο καλό ματς, αλλά αυτός που θα είναι πάντα βαρόμετρο για τον ΠΑΟ είναι ο Διαμαντίδης.
Πολλα μπραβο στα παιδια για την μεγαλη νικη.Το παιχνιδι δεν το ειδα γιατι ημουν δουλεια αρα δεν εχω αποψη για το πως παιξαμε αλλα απ οτι εμαθα εκανε μεγαλο παιχνιδι ο Ροκο
http://www.euroleague.tv/video/id/2161222/name/Play_of_the_Game_Roko_Ukic_Panathinaikos_Athens
Εδω δες φιλε Κεν
Ωραιος ο μαγκας και μακαρι να συνεχισει τις καλες εμφανισεις
Δεν το ειδα το ματς γιατι ειχα προπονηση εκτος θεσσαλονικης, αλλα εμαθα οτι εκανε παπαδες.
Χαιρομαι που το αναγνωριζετε.
Να σχωράει την Ζαλγκίρις που του “παει” σαν ομάδα :razz:
Οχι νταξει,οτι εχει τρομερη επαφή με το καλάθι εχει αλλά για να δούμε.Γτ μέχρι στιγμής 2 ματς έχει παίξει (εγω θα πω ενα…)ενω και την προηγούμενη αγωνιστική ηταν χαλι μαυρο για την ομαδα
[B]ΟΥΚΙΤΣ[/B] ρε πούστηδες
Παλι καλα το πηραμε το ματς σημερα.Παιξαμε σχετικα καλα και χασαμε πολλες ευκαιριες.Ανετα το σκορ μπορουσε να ειναι μεγαλυτερο απο το 3-1.Ειναι το πρωτο παιχνιδι φετος που νικαμε με περισσοτερο απο ενα γκολ διαφορα
δεν το ειδα το ματς αλλα ευτυχως κερδισαμε και απο τι λενε παιξαμε πολυ καλα
Θετικο αυτο.
χατζηγεωργιου περιγραφει τον αγωνα παο ηλυσιακος αυτη τη στιγμη 8O.
he is back
http://www.leoforos.gr/article/52422/sok-me-totse Να δω ποιος θα παιξει μπροστα την Κυριακη με την Αεκ τωρα
o Πετροπουλος !!
o αλλος που πηραμε ποτε θα ειναι ετοιμος?
Θα ειναι ετοιμος να παιξει στην τουμπα απ οτι ειχα διαβασει
Φορναρολι θα παιξει λενε βασικος και στο παγκο θα εχει εναν πιτσιρικα
Ναι τον Αποστολοπουλο.Εγω λεω καλυτερα να ξεκιναγε με τον πιτσιρικα
Καλά τα κατάφερε πάλι ο τράκης σήμερα με τις μαλακίες του. Δηστυχώς δεν υπάρχει και κάποιος να τον μαζέψει.