Παναθηναϊκός

τι εγινε?

Μαλλον το οτι μοιρασε ελληνικες σημαιες σε καθε φιλαθλο αποψε… Αχρειαστη κινηση, λες και παιζει η Εθνικη…

thanks…
τραγικος…

παμε ομαδαρα δυνατα!!!

ΠΑΜΕ ΡΕ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ :!:

Καποιος να σταματησει αυτον τον Σαβανοβιτς

εχει καλο σουτ

εβαλε Μπανκς και Μπραμο και ολο λαθη κανουμε

Γενικα,χωρις συγκεντρωση στην αμυνα μεχρι στιγμης.Επισης,τι θα γινει με αυτες τις βολες;Απο την αρχη της χρονιας μικρη εως μηδαμινη βελτιωση!Και καλα ο Σοφο,ας χασει.Αλλα χανουν και οι αλλοι!

Στην αμυνα τρωμε αρκετα κατω απο τη ρακετα,χαμενες βολες και κατι που δεν σφυριζουν οι διαιτητες σε καποιες φασεις,
μπορει να μας πειραξουν αργοτερα που θα κριθει το ματς.
Πολυ καλος ο Λασμε σημερα.

Γκιστ εκτος τοπου και χρονου σημερα,σε αμυνα και επιθεση!

Πειτε μου οτι δεν ακουω Χατζηγεωργιου,πειτε μου οτι δε ζω τον ιδιο εφιαλτη δυο φορες

ετσι ρε παιδια!!! :smiley:

Ρε τι κανει ο Λασμε;;;8O8O8O Tρομερο τεταρτο δεκαλεπτο.Παμε και για την διαφορα τωρα

Mπράβο στα παιδιά, πολύ καλή εμφάνιση και μεγάλη νίκη. Κρίμα που δεν μας έκανε το χατίρι η κωλόμπαλα για τη διαφορά. Δεν πειράζει, σημαντικότατη νίκη.

Μπραβο ρε μαγκες τρομερη αντιδραση στο 0-8 της Εφες με 13-0 σερι.Αφου κερδισε και η Ζαλγκιρις μεσα στην Μαλαγα λογικα δεν χανεται η προκριση

οντως παιχνιδαρα εγινε,δεν πειραζει για τη διαφορα.

Μπράβο , να σπάσει και η καραμέλα με τις Τουρκικές ομάδες(που καθε φορα τετοια εποχή το ίδιο γίνεται)αλλά και να αντιληφθούμε οτι κάτι γίνεται και δω,με τα όποια προβλήματα

Ντάξει στο τέλος υπήρχε αυτό το “γαμώτο” που δεν κρατήθηκε η διαφορά των 15 (αυτό το καλάθι που δώσανε στον Φάρμαν ήταν πολύ φτηνό), αλλά γενικά είμαι πολύ χαρούμενος. :slight_smile: Δεν είδα όλο το παιχνίδι, αλλά από τα 27 περίπου λεπτά που είδα μπορώ να πω ότι δεν έχω ευχαριστηθεί Παναθηναϊκό τόσο φέτος. Κάποιες παρατηρήσεις:

1. Ο Ούκιτς αν συνεχίσει έτσι θα μας κάνει να ντρεπόμαστε που τον αμφισβητήσαμε στο πρώτο μισό της σεζόν (και, το χειρότερο, θα δικαιωθεί ο Night*Sky, αν είναι δυνατόν :!:slight_smile:

2. Ο Λάσμε στα καλά του είναι κάτι παραπάνω από ένας χρήσιμος παίκτης που ικανοποιεί τον προπονητή του: είναι ένας παίκτης που ξεσηκώνει την εξέδρα. Και αυτό είναι κάτι που το χρειαζόταν πολύ η ομάδα μετά τη φυγή του Μπατίστ (και προς το παρόν δε θα πω άλλα μεγάλα λόγια).

3. Αλλά και πέραν του Λάσμε η όλη αμυντική λειτουργία της ομάδας, στο τέταρτο δεκάλεπτο ειδικά, ήταν Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ο-Υ-Ρ-Γ-Η-Μ-Α-Τ-Ι-Κ-Η.

4. Ο τρόπος που παίζει (στα… εξήντα του; πόσο;) ο Τσαρτσαρής στην επίθεση, δίνοντας ευκαιρίες σε όλους τους συμπαίκτες του, είναι σεμινάριο ομαδικής νοοτροπίας.

5. Απ’ όσο πρόσεξα, οι ελληνικές σημαίες δεν ήταν και πάρα πολλές, κάτι που σημαίνει ότι δεν του πέρασε του Τράκη η χοντράδα που πήγε να κάνει. Πολύ καλό κι αυτό.

6. Αυτή η ομάδα αξίζει να στηριχθεί ανεξαρτήτως του “ταμείου” στο τέλος της σεζόν.

Πάντως για αυτό με τον Ούκιτς , και κυρίως για να μην μας τα κάνει με φαρίνα γιώτης ο Ναητ (που τον αγαπάμε) , ειναι και το θέμα του πως ρολάρει συνολικά όλη η ομάδα πλέον με κάποιους ρόλους μοιρασμένους πλέον.Γνώμη μου.

Όσο είναι έτσι ο Ούκιτς θα είναι με θετικό πρόσημο , αν πάλι κληθεί να κάνει κάποια πράγματα όπως στο πρώτο μισό θα είναι αρνητικός.

Εγώ λέω να πούμε πόσο λίγος είναι ο Πεδουλάκης και ότι δεν κάνει για ευρωλίγκα και φέρτε πίσω Ζοτς τώρα.