Μεχρι στιγμης καλα παμε.15 ποντους μπροστα στο ημιχρονο
Ετσι ρε Παναθα!!!Επιβλητικη εμφανιση και ευκολη νικη τελικα.Ο Μασιουλις τρελαθηκε στην τελευταια περιοδο και πεταγε τα τριποντα σαν στραγαλια 6/6 ο τρελος!!!Νικη τωρα με την Τσσκα για να παρουμε την τριτη θεση και αν ερθει κανενα δωρο της Εφες απο την Μαδριτη καλοδεχουμενο
Πραγματικά εξαιρετική εμφάνιση. Μπράβο στα παιδιά. Θεωρώ μεγάλη επιτυχία την πρόκρισή μας στους 8 τη φετινή χρονιά. Και γιατί όχι παραπέρα. Με τρομάζει λίγο η μπάρτσα απ’ την άλλη μεριά, αλλά έχω πίστη. Σιένα και Ολυμπιακό πιστεύω αν είμαστε σοβαροί τους έχουμε.
Λοιπόν δώστε βάση: την τελευταία αγωνιστική αν πάρουμε την ΤΣΣΚΑ με πέντε (5) πόντους και η Εφές κερδίσει στη Μαδρίτη, προκρινόμαστε ως δεύτεροι και παίρνουμε πλεονέκτημα έδρας στους 8. :eek:
έντιτ
…ενώ αν πάρουμε την ΤΣΣΚΑ με 23 πόντους διαφορά τελειώνουμε ως πρώτοι ό,τι και να γίνει!
(καλά αυτό δεν είναι ρεαλιστικό, απλά το αναφέρω :p)
Ναι το διαβασα και εγω αυτο γι αυτο εγραψα πριν αμα ερθει κανα δωρο της Εφες απο την Μαδριτη καλοδεχουμενο ειναι δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο και η Ρεαλ και η Εφες ειναι ασταθης τελευταια αρα ολα γινονται
Χμ, δεν φαίνεται απίθανο το σενάριο. Για να δούμε…
Και βέβαια αν μας κάνει το δώρο η Εφές στην τελευταία αγωνιστική, εκτός του ότι αυξάνονται πολύ οι πιθανότητές μας για πλεονέκτημα έδρας, θα γίνει και ένα ακόμα γαμάτο: η Ρεάλ τερματίζει… 4η και στους 8 ο Ρούντι Φερνάντεζ πάει μια βόλτα από Βαρκελώνη για τα δέοντα στη μαμά του! :razz:
αυτο που εχω να πω, οσο ιεροσυλια και να ακουστει, ειναι οτι το καλοκαιρι προτιμω να μεινει ο πεδουλακης ακομα και αν υπαρχει ενδεχομενο επιστροφης ομπραντοβιτς. οχι γιατι ειναι καλυτερος αλλα ρε γαμωτο τοσο κραξιμο απο την αρχη της χρονιας, τοσο αντιξοες συνθηκες και αυτος εκλεισε τα αυτια και δημιουργησε μια ομαδα η οποια πανω απ’ολα εχει ομοιογενεια και αποπνεει υγεια. και ολα αυτα με μικρο σχετικα μπατζετ και εντελως καινουριο ροστερ. δηλαδη με 1-2 καλυτερες επιλογες στα γκαρντ(αντι για μπανκς-καπονο) που θα φταναμε?
δεν ειναι τυχαιο στο οτι σε οποιο παιχνιδι παιζοταν το κεφαλι μας( καντου στον πρωτο γυρο, ολυμπιακος κυπελλο, ζαλγκιρις, ρεαλ εκτος κλπ) νικησαμε και γενικοτερα εβλεπες τους παικτες να γυαλιζει το ματι τους.
εκ του ασφαλους πλεον μπορω να πω οτι ο αρτζι μαζι με κουρτιναιτις, πασκουαλ μπανκι και μπλατ ειναι οι κορυφαιοι προπονητες φετος στην ευρωλιγκα. βγαζω στην απ’εξω μεσινα και μαχμουντι καθως ειχαν μεγαλυτερο μπατζετ και δεν αποτελει εκπληξη η πορεια των ομαδων τους
φοβερη εμφανιση εχθες
μακαρι και στο τελευταιο ματς να παιξουμε ετσι και να αποφυγουμε την 4η θεση
Λοιπόν για πείτε. Τι προτιμάμε στους 8;
Μπαρτσελόνα;
Γαύρο με μειονέκτημα έδρας;
Γαύρο με πλεονέκτημα έδρας;
Μακάμπι;
Σιένα;
Χίμκι;
Κάχα Λαμποράλ;
Γαυρο!!!
με η χωρις πλεονεκτημα δεν με νοιαζει
Εγω Σιενα,χωρις πολλη σκεψη.
Και εγω Σιενα προτιμαω.Εντωμεταξυ στην μπαλα αρχισανε τις μαλακιες παλι http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/385303-sta-xeria-bitolo-totse
H Σιένα είναι με το ενάμισι πόδι έξω από τους 8, βγάλτη από τη λίστα.
Επίσης η Κάχα πάει μόνο τέταρτη, οπότε μάλλον βγάζεις και αυτήν.
Ο γαύρος αν χάσει την επόμενη αγωνιστική, μένει έξω; Ή εξαρτάται και από άλλα αποτελέσματα;
Από 3οι μέχρι 5οι βγαίνουμε με ήττα.
ακυρο ,εκανα edit
Έδιτ: ξανάκανα και εγώ λοιπόν!
Δεν ειδα το παιχνιδι λογω δουλειας και μαλλον καλυτερα γιατι θα μου ανεβαινε η πιεση απ οτι ακουσα δεν μας εδωσε καθαρο πεναλτι στο 22 και χασαμε και αρκετες ευκαιριες αλλα το αποτελεσμα ειναι ενα 16 χρονια μετα τον Κουτσουπια ο Ναζλιδης μας αφηνει εκτος ευρωπης
Μεγάλος καημός που μένουμε εκτός Ευρώπης. :roll: