Παναθηναϊκός

Στο σημειο που ημαστε αλλα ειναι τα σημαντικα θεματα που πρεπει να λυθουν αλλα οπως και να το κανεις ειναι ξεφτιλα ρε φιλε

γιατι θα περασουν τα γιαννενα μεσα στο οακα με την αεκ; :stuck_out_tongue:

Δεν παιζουν οακα αλλα Ζωσιμαδες αλλα και να μην κερδισουν εμεις θα κερδισουμε τον Πανιωνιο;;;

Τον φεύγουν τον Φάμπρι όπως όλα δείχνουν γιατί αυτός είχε τα αρχίδια να πει την αλήθεια

Σαν προπονητης μπορει να ειναι τραγικος και να μην κανει για τον Παναθηναικο αλλα με τις δηλωσεις που εκανε σημερα συμφωνω 100%

είναι δηλώσεις σοβαρού ανθρώπου τώρα αυτές δλδ??? να κράζει έτσι τους παίχτες του στη συνέντευξη τύπου?? really???

Keep in mind και το έλλειμα επικοινωνίας. Την ίδια φράση από τα Ισπανικά π.χ. μπορεί να την μεταφράσει κάποιος “δεν έχουν τα κότσια” και να μην είχε γίνει κανένα θέμα. Δεν είμαι βέβαιος πως το “τους λείπουν κοχόνες” (φαντάζομαι αυτό είπε) είναι εξίσου προσβλητικό στα Ισπανικά.

ειλικρινα περιμενω να τελειωσει ο φετινος εφιαλτης
Δεν μπορω αλλο να λεπω την ομαδα να μην μπορει να παιξει.
Να δουν τι φταει και να το διορθωσουν επιτελους.

Όχι μωρέ, απλά ξες τώρα, όταν το μόνο που σου έχει μείνει είναι να φτιάχνεις “ήρωες”…

Ποιος να το διορθωσει ρε συ machine ο Αλαφουζος;;;Αυτος ειναι ο κυριος υπευθυνος για το φετινο χαλι με τελειως λαθος επιλογες σε ολα τα επιπεδα.Αν δεν λυθει το θεμα της γηπελ για να μπει κανενας σοβαρος επενδυτης ο Παναθηναικος ειναι τελειωμενος

Τέλος ο Φάμπρι από τον Παναθηναϊκό. Αναλαμβάνει για τα επόμενα παιχνίδια ο Γιάννης Βονόρτας.

καλα ο Αλαφουζος ειναι ενας απατεωνας που κατεστρεψε την ομαδα.Πρωτα αυτος να φυγει.

Καλα μην εισαι τοσο σιγουρος οτι θα κατσει σε ολα τα παιχνιδια μεχρι το τελος της σεζον προλαβαινει ο Αλαφ να κανει ακομα μια αλλαγη προπονητη

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

ειχε φτιαξει σουπερ ομαδα τοτε!!

καλό μήνα

Νταμπιζας ακουγεται για τεχνικος διευθηντης!!!Τι αλλο θα δουν τα ματια μας ρε πουστη μου;;;Αν ειναι δυνατον!!!

Μητρόπουλος για γενικός αρχηγός στα αποδυτήρια; Τα ξέρει κιόλας από τη θητεία του :D!

τι Μητροπουλος?
Εγω διαβασα για Αναστασιου και Νταμπιζα και επιστροφη Καραγκουνη.

Ρε machine head ήμαρτον, ειρωνικά το λέει :lol:

ε που να το ξερω πως το λεει? :slight_smile: