Παναθηναϊκός

Ε ντάξει ρε Σπύρο, όταν κάποιος προτείνει να γίνει γενικός αρχηγός του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ο ΤΑΣΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ξέρω γω, είναι λίγο προφανές ότι κάνει χαβαλέ… τέλος πάντων… :slight_smile:

κοιτα με τετοιες μαλακιες του Αλαφουζου φετος,ολα να τα περιμενεις :lol:

Ρε αφηστε την μπαλα τωρα σε λιγο εχουμε μαχη με τους ρωσους :slight_smile:

Λοιπόν, επειδή ουσιαστικά αυτή τη στιγμή ένα μας απασχολεί (με ποιόν θα παίξουμε στους 8 και με τι όρους), πρώτο ημίχρονο και έχουμε και λέμε:

Η Ρεάλ έχει φύγει πολύ μπροστά από την Εφές (17 πόντους), τους Τούρκους δεν τους έχω και για πολύ αρχιδάτη ομάδα ώστε να γυρίσουν τέτοιο παιχνίδι, απ’ την άλλη η δική μας ομάδα δείχνει ικανή μεν να νικήσει την ΤΣΣΚΑ, αλλά σίγουρα όχι με μεγάλη διαφορά, οπότε η ελπίδα πλεονεκτήματος έδρας στους 8 κάνει φτερά. Όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, βγαίνουμε ή 4οι (με ήττα) οπότε Μπαρτσελόνα, ή 3οι (με νίκη).

Κι αν βγούμε 3οι; Απ’ ότι βλέπω τα πράγματα στον άλλο όμιλο είναι ρευστά. Ο γαύρος δε φαίνεται να έχει ιδιαίτερα προβλήματα με τη Χίμκι (κρίνοντας απ’ το σκορ), αλλά η Μακάμπι μάλλον το παλεύει στη Βαρκελώνη και δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη και να μας περιλάβει αυτή για τους 8.

Πάντως, τα δεδομένα είναι: σχεδόν σίγουρα θα πάμε με μειονέκτημα έδρας στους 8, και για F4 θα πρέπει να σπάσουμε την έδρα είτε της Μπαρτσελόνα, είτε της Μακάμπι, είτε του γαύρου.
Κάνω μια εκτίμηση ότι το ζευγάρι στους 8 θα είναι Ολυμπιακός-ΠΑΟ.

Και εγω το ιδιο πιστευω

παμε καλα βλεπω

Μπαρτσελόνα λοιπόν.

Κριμα.Με τον Διαμαντιδη τοσο χαλια θα ηταν θαυμα αν κερδιζαμε.Πολυ καλος Μπραμος

δεν πειραζει
Εχουμε ομαδα που μπορει να κερδισει την Μπαρτσελονα

Νιόπαντρος ο άνθρωπος δικαιολογείται.
Μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα, απλά πρέπει να παίξουν όλοι στο μάξιμουμ.

Εγώ δεν κατάλαβα πώς το χάσαμε πάντως. Κρίμας. Δύσκολα τα πράγματα με μπάρτσα, πολύ δύσκολα.

Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες ειναι παρα πολυ δυσκολο φετος να επαναλαβουμε αυτο που καναμε το 2011

Mια φορα θελαμε και εμεις να κερδισετε… πφφ μισες δουλειες[-X

Ο Παναθηναικός του Ομπράντοβιτς ήταν ομάδα που μπορούσε να κερδίσει την Μπαρτσελόνα και οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη. Ο Παναθηναικός του Πεδουλάκη και με το συγκεκριμένο κακοχτισμένο ρόστερ, σε καμία περίπτωση.

Ε, Τζο, άσε τις μπασκετικές προβλέψεις… δεν το χεις…

… :-s

Χρειάζεται φρεσκάρισμα η μνήμη σου, μμμ;

Αυτο. Ισως και να μας βγει θετικο που χασαμε, αν κερδιζαμε και περνουσαμε στην επομενη φαση 3οι μπορει και να επαιζε επαναπαυση. Οταν βγαινεις Ευρωπη παιζει ρολο η φανελα, εισαι ο Παναθηναικος, τελος, υπαρχουν απαιτησεις.

Γράκχε,
… δεν μπορείς να πεις, η ΤΣΣΚΑ έφτασε τουλάχιστον τελικό και μέχρι το 39:59:03 το έπιανα στου William Hill. Στα υπόλοιπα 0,07 έχω ένα κενό μνήμης :-k…

Η κριτική μου στην αρχή της περσινής χρονιάς στηρίχτηκε στα δεδομένα του ρόστερ. Όταν άλλαξε το ρόστερ άλλαξαν ελαφρώς και οι προβλέψεις όσον αφορά τη μελλοντική πορεία σε βάθος δύο χρόνων. Με βάση τα φετινά δικαιώνομαι όπως είχα προβλέψει μακροπρόθεσμα :).

Τραυματίστηκε ο Ναβάρο
http://prasinanea.gr/basket/euroleague/article2196693.ece