Γενικά έκανε καλή εμφάνιση ο Παναθηναϊκός σήμερα;
Ειλικρινα, χωρις προθεση για flame, τετοιες ατακες ειναι για να αυτοπαραμυθιαζεστε.Δε το λεω μονο επειδη ειναι κλισε και λεγεται σχεδον για καθε ομαδα με καλες μοναδες και σκαμπανεβασματα, το λεω και επι της ουσιας.Δε θα πω για Ολυμπιακο γιατι δε θα βγαλει καπου, αλλα η Μπαρτσελονα σε μια καλη της μερα σας εχει για πρωινο.Βεβαια δε σας κατηγορω γιατι θελετε δε θελετε εχετε ως αναμνηση την αυρα της ομαδας επι Ζελικο που μπορουσε να κανει οντως τα παντα και σε συνδυασμο με τον καλο 2ο γυρο, σας κανει να λετε τετοια πραγματα.Αλλα καθαρα μπασκετικα απεχει πολυ απ’την αληθεια κατα τη γνωμη μου.Που εγω λεω μακαρι να τη πεταξετε εξω καθαρα για ωφελιμιστικους λογους αλλα απο οπου και να το πιασω δυσκολο μου φαινεται.Εκτος αν το αορατο χερι της Βαζελοσουφροθεας αφησει τον Ναβαρο κανα 3μηνο εξω.
ενδεχεται να λειπει και ο ναβαρο απο οτι διαβασα. ολα γινονται. αν περασουμε μας περιμενει μια εκ των μακαμπι-ρεαλ :p.
Τρίτη/Τετάρτη κοντή γιορτή.
Ο ΠΑΟ θα πάει (λογικά) καμικάζι στη Βαρκελώνη να χτυπήσει κυρίως το πρώτο ματς.
Αυτό θα κρίνει πολλά για μένα.
Για να έχει τύχη στη σειρά αγώνων, θα πρέπει να βρει σειρά μεγάλων εμφανίσεων από παίκτες πλην του Διαμαντίδη. Θυμίζω ότι πρόπερσι, “ξαφνικά” ξύπνησαν στα προημιτελικά ο Σάτο, ο Φώτσης και ο Καλάθης (ιδίως αμυντικά αυτός).
Για την Μπαρτσελόνα πάντως, βασικότερη απουσία θα είναι ο Μάικλ παρά ο Ναβάρο και γενικά πρόκειται για ομάδα που έχει μάθει να παίζει το μπάσκετ της, όποιος και να λείπει.
Κλασσικος καγκουρογαυρος. ;p Ισχυει αυτο με το πρωτο ματς του Κρισπ, αλλα εγω το πιστευω πως παιζει μεγαλο ρολο η φανελα οταν ξεκινας απο ενα αλφα επιπεδο, οσο χαζο κι αν ακουγεται. Εδω θα μαστε και θα το δουμε.
Βέβαια ο ΠΑΟ θα έχει να αντιμετωπίσει και τους γκρίζους λύκους του Ρήγα, οι οποίοι χτες, όπως μας ενημερώνει η Πράσινη ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία “για να γλιτώσει ο Γαύρος το σταύρωμα με την Πανάθα”. :lol2:
Κανονικα θα πρεπε να σας πετυχουμε στην επομενη φαση να σας σκισουμε το πατο ;p αλλα δε πειραζει, και παλι σας αγαπαμε. ;p
Το πολύ πολύ να σκίσεις κουμπί απ’ το πουκάμισο, χουλιγκάνι της τρίτης ηλικίας :!:
Παντως δεν εχω προχειρα τα αλλα ζευγαρια, αλλα 3 συνεχομενες σειρες που εχουμε παιξει η εδρα σπαει στο 2ο ματς (Σιενα - νικησε στο ΟΑΚΑ, Μπαρτσελονα - την νικησαμε εμεις, Μακαμπι - νικησε στο ΟΑΚΑ).
Πω, τον έχω πετύχει σε ξενοδοχείο στον Βόλο το 2000 ενώ ήμουν μεθυσμένος και πήγα και του έλεγα διάφορες μαλακίες που ούτε καν θυμάμαι :lol::lol:.
Η διαφορά δεν ειναι τοσο χαώδης οσο φαίνεται πάντως.Σιγουρα η Μπαρτσελόνα ειναι 3 επίπεδα πιο πάνω όμως αυτο στο γηπεδο μπορει να αλλάξει
Αυτο που θα δούμε βασικα ειναι εαν ο ΠΑΟ θα κάνει την υπέρβαση(που την εχει κανει ηδη βασικα) ή αν αποδειχθεί πως εχει πιάσει το ταβάνι του και μεχρι εκει.
Πάντως με τοσο κακοφτιαγμένο ροστερ απο την αρχη,με μπαλώματα επι μπαλωμάτων,ακόμα και να κοντράρει την Μπαρτσελόνα συνιστά ακόμη μια επιτυχία.
(το '11 την ειχε δέσει την Μπαρτσελόνα κυρίως λόγω Ομπράντοβιτς όπως και λόγω ηγετικών φυσιογνωμιών που είχε.Συν ο Καλαθης που αμυντικά και επιθετικά έκανε θραύση.Αλλά με αλλον προπονητή δεν περνούσε τοτε με τίποτα)
Στο πρώτο παιχνίδι, που έχασε λόγω διαιτησίας, είχα πάθει πλάκα με τον Διαμαντίδη. Και δεν τον συμπαθώ και πάρα πολύ, να φανταστείς. Σε εκείνο το ματς είχε κάνει τα πάντα, αλλά δεν τον άφησαν να νικήσει τον Παναθηναϊκό. Μετά βέβαια, θριάμβευσε. Ναι, σε πολύ μεγάλο βαθμό ήταν έργο Ομπράντοβιτς. Και γινόταν και στη Βαρκελώνη το F4, μεγάλη κηδεία ήταν αυτός ο αποκλεισμός.
Φέτος είναι δύσκολα τα πράγματα, δεν είναι εύκολο να τους νικήσει 3 φορές.
To πρωτο παιχνιδι ητνα η “εκπληξη”, οτι κοντραρες τη μπαρτσελονα σ ολο τον αγωνα στα ισια. Το παιχνιδι του διαμαντιδη ηταν συγκλονιστικο, οπως και ο τροπος παιχνιδιου της ομαδας.
Και στο δευτερο, ομως, εκει που βρισκεσαι 15 ποντους πισω και λες παει αυτο ηταν κλαταρανε, το γυρνας και κανεις μια επικη νικη.
Στο τριτο ματς παντως ηταν κι αυτο ντερμπαρα με επικες μαχες απο τους παγκους, και δεν ηταν καθολου ευκολη υποθεση.
Το τεταρτο οκ ειχε παρθει πριν γινει το τζαμπολ. 1 ωρα + πριν θυμαμαι ειχε φισκαρει το οακα, στο πεταλο ανα μια θεση καθοντουσαν 2 και τρια ατομα, ολοι οι διαδρομοι ηταν γεματοι και γυρω γυρω απο τις κερκιδες γι αυτους που ηρθαν τελευταια στιγμη. Που να χαθει αυτο…
Ντάξει γενικά οι πιθανότητές μας φέτος είναι λιγότερες σε σχέση με το 2011. Αλλά υπάρχουν. Και μπορεί οι φίλοι μας οι γαύροι να μας έχουν από τώρα ξεγραμμένους, αλλά θυμίζω ότι και το 2011 ξεγραμμένους μας είχαν. Η Μπαρτσελόνα (που έπαιζε ως πρωταθλήτρια Ευρώπης από την προηγούμενη χρονιά) φάνταζε ανίκητη, φόβητρο κτλ., ενώ εμείς μέχρι τότε δεν ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση και μάλιστα ακούγονταν απόψεις τύπου “δύει το άστρο του Ζοτς” και άλλα τέτοια. Ακόμα και μετά από κείνο το πρώτο ματς που η Μπαρτσελόνα το πήρε δια πυρός και σιδήρου, η αντιμετώπιση του ΠΑΟ ήταν περίπου συγκαταβατική. Ακούγονταν επιχειρήματα που ακούγονται και τώρα, αυτές τις μέρες, όπως “εντάξει ήταν καλύτεροι σε ένα μεμονωμένο παιχνίδι, αλλά στην υπόλοιπη σειρά δε θα προβάλουν την ίδια αντίσταση, το πάλεψαν και μπράβο τους αλλά αφού δεν έκαναν το μπρέηκ στο πρώτο κρίσιμο παιχνίδι της σειράς τελείωσαν” κτλ. Απ’ την άλλη οι απέναντι έχοντας πλεονέκτημα έδρας ετοιμάζονταν για σειρά-πάρτι με τη Σιένα, έλεγαν για sweep και πάει λέγοντας.
Δε λέω προφανώς ότι όλα αυτά θα επαναληφθούν όπως και να χει φέτος. Αν μια ελληνική ομάδα πάει φέτος στο F4 αυτή κατά 90% θα είναι ο γαύρος. Απλά, μην ξεγράφετε ποτέ και για κανένα λόγο τον ΠΑΟ.
Αν θυμασαι το πρωτο ματς το χανε παρει με 50 ποντους διαφορα (κυριολεκτικα οχι μεταφορικα)
Πώς δεν το θυμάμαι. Είχαν κάνει ντόρο πανευρωπαϊκά έξω από τα όρια του αθλήματος, γνωστοί ποδοσφαιριστές με ακόμα πιο γνωστές γυναίκες τραγουδίστριες το σχολιάζανε στο τουίτερ κτλ.
Τα βλεπα τα ματς με μπασκετμπολίστα Α1 και σεσημασμένο βαζελο τοτε και με κερνουσε σουβλακια για να φυγει η πικρα:!:
34 τελικες και να μην μπορεις να βαλεις ενα γκολ.Ειναι τραγικο ρε πουστη μου
23 κορνερ και 32 τελικες ο παο…
0-0…
με προλαβε ο απο πανω…
Απ οτι ακουω επειδη ειμαι δουλεια το παλευουμε το παιχνιδακι.Παμε ρε Παναθα