Παναθηναϊκός

Aπο τα χειρότερα ματς που χω δει εβερ μεχρι στιγμής,μιλάμε για ξυλοκόπους.

Αλλά οκ,αυτοι της Μπαρτσελόνα σοβαρα μηπως είχαν σκάσει κανα τσιγάρο πριν;Τετοια αδράνεια και χαζομάρα στα πιο λογικά/απλά πραγματα,απο μια ομαδα υψηλού επιπέδου,δεν εχω δει ποτε

Μονο ο Σαρας ειναι,αμα δεν νικήσει σημερα θα ναι έγκλημα

Ευκαιρια σημερα να κανουμε το break γιατι φαινεται οτι η Μπαρτσελονα ειναι σε κακη μερα επιθετικα.

Παραταση μαγκες

Παραταση χωρις Λασμε.Δυσκολα τα πραγματα.

Εμετός Χατζηγεωργίου, απορώ πραγματικά σε ποιον πουλάει εκδούλευση και κάνει έτσι.

Επισης,εχω βαρεθει να το λεω φετος,βαλτε τις ρημαδες τις βολες.Ρε σεις,μηπως ειναι κολλητικο;Μεχρι και ο ΔΔ χανει βολες φετος.Ελεος ομως!

θέλω να χτυπήσω τον τσαρτσαρή.

δεν υπάρχει σκαλοπάτι.
δεεεεν υπάρχει σκαλοπάτι.

με 50% βολες δεν πας πουθενα…

Κριμα κι αδικο.

Κρίμα ναι, άδικο όχι. Αν ήταν εύστοχος στις βολές θα το είχε πάρει στην κανονική διάρκεια.

Kρίμα για τον Παναθηναϊκό και δεν κάνω πλάκα. Αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός, δεν θα χρειαζόταν το άλλοθι της (όντως) κακής διαιτησίας.

Ατελείωτη κάβλα για τον άνθρωπο-πρόκληση. Χαζογιωργίου.

Μπράβο στην ομάδα για την τεράστια προσπάθεια. Σήμερα αποδείχτηκε αυτό για το οποίο επιμέναμε όλη τη βδομάδα: ότι ο ΠΑΟ στην Ευρώπη δεν είναι ποτέ χαμένος από χέρι και είναι πάντα ικανός να ανατρέπει καταστάσεις και προγνωστικά. Πάμε για το break την Πέμπτη.

Τεράστια εμφάνιση. Ανατριχιαστική. Έλεος με αυτές τις βολές φέτος. Αν είχαμε βολές και ήταν 50/50 η διαιτησία θα τα είχαμε γαμήσει τα κλαψομούνικα μουνόπανα.

Δεν πειράζει. Πάμε την Πέμπτη για ό,τι καλύτερο.

Και παλι ηταν ξενερα το αποψινο, φτασαμε μεχρι τη βρυση και δεν ηπιαμε νερο.

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα?

Βολες και γενικη αστοχια του τελευταιου δεκαλεπτου. Επρεπε να το χαμε παρει απ τη κανονικη διαρκεια.

Με τόσες χαμένες βολές, και τα δύο φάουλ στα σκριν του Λάσμε και του Τσαρτσαρή δεν κερδίζεις. Επίσης, μετά την αποβολή Λάσμε ήθελε Σόφο, που τον ψηλοχοντροξέχασε σήμερα ο κατά τ’άλλα εκπληκτικός Πεδουλάκης. Το κοουτσάρισμα πολύ ώριμο μείον τη χρήση του Σόφο (απλά πρέπει να βρούμε κι άλλες λύσεις στην επίθεση). Επίσης, ένα από τα δύο τρίποντα Ούκιτς-Μήτσου να είχαν μπει στην παράταση, θα κερδίζαμε. Εντούτοις, ήταν ο πιο αρχιδάτος Παναθηναϊκός της τελευταίας τριετίας μετά από τα προηγούμενα ματς με τη Μπάρτσα. Το μπάσκετ που έπαιξε, και η συνολική απόδοση σαν ΟΜΑΔΑ ήταν σε στιγμές εκπληκτική. Τα δύο άλει ΔΔ-Λάσμε και τα δύο καρφώματα Γκιστ είναι η απλή απόδειξη, οι μπασκέτες έμειναν όρθιες κατά τύχη. Συνολικά αποδείχτηκε πως αν συνεχίσουμε έτσι έχουμε τύχη στη σειρά, και αν είχαμε κάνει λίγο καλύτερες επιλογές για πάγκο το καλοκαίρι, ο ευρωτελικός θα ήταν εφικτός.

Μπραβο ρε μαγκες για την εμφανιση.Παμε για το break την Πεμπτη.

Δεν έχω τα στατιστικά πρόχειρα (και δεν ξέρω και πολλά από μπάσκετ) αλλά αν συνεχίσουμε να αφήνουμε τόσα ελεύθερα τρίποντα δε μας βλέπω να προχωράμε - παρότι αντιλαμβάνομαι ότι ήταν μάλλον επιλογή μας. Ισως και τυχεροί είμαστε που τα έβαλε στο τέλος η Μπαρτσελόνα και όχι από την αρχή παρά άτυχοι. Εκτός κι αν είναι γενικώς άστοχοι, είπαμε, από μπάσκετ δε σκαμπάζω πολλά.