Παναθηναϊκός

Καρκίνο.

πάντως εγώ τη φωνή δεν την αναγνώρισα με τπτ

Same here. Τσαταρα με Private Joker και δεν μας εκανε για Συριγο ο σπηκερ και ψαχνομασταν με την φωνη.

Εγω παντως στο τριποντο του Μητσαρα πρεπει να ανεβασα πανω απο 20 πιεση.
Δεν εβλεπα μπροστα μου…
Πωπω καυλα!!!

Εγω να δεις.Ημουν δουλεια και χοροπηδαγα σαν κατσικι με τους αλλους να με κοιτανε απορημενοι

Εγώ είχα ψιλοενοχλήσεις στην καρδιά προς το τέλος και είχα χεστεί πάνω μου.

στο τριποντο που βαρεσε ο Γιασικεβιτσιους ολοι το ιδιο προβλημα ειχαμε :stuck_out_tongue:

Παρομοια φαση με το τριποντο του Σισκαουσκας στο Βερολινο

Όχι τώρα ρε μαλάκες. http://www.sport-fm.gr/article/problima-me-gkist/669067

Ας μην είναι σοβαρό.

Κριμα ρε πουστη μου.Μακαρι να μπορεσει να παιξει την Τριτη

ενοχος για φονο ο Μουν 8O

http://on-news.gr/2013/04/13/enochos-gia-fono-proin-pektis-tou-panathinaikou-ke-tou-paok/

Το θυμαμαι αυτο το περιστατικο ειχε γινει οταν ηταν ακομα σε μας

Εχω προαισθημα οτι δεν θα χασουμε σημερα

Ναι. Γιατί ο Μαρινάκης έχει δείξει ότι δεν τον πολυνοιάζει να νικάει ΠΑΟ ακόμα κι όταν έχει καθαρίσει το πρωτάθλημα.

Μ’ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι μαν. :lol:

Κλαίω Έξω Δυνατά.

Καλα θα τα πουμε μετα το παιχνιδι :slight_smile:

Ο Τοτσε ήταν οφσαιντ στη φάση με τον Μπαρμπαρουση και τραγικό τελειωμα του κοντου. Ο Ολυμπιακός μόνο σεντρες λογικά κάποια στιγμή θα του βγει μια καλή. Ο Τοτσε φλερτάρει με την κόκκινη χωρίς λόγο. Ο Αμπντουν κάνει πλάκα στον Γιουρκα ο οποίος βαριέται του κέρατα.

Ρε μαλακες τι εχασε ο Ζεκα;;;Εχω παθει εγκεφαλικο γαμω την πουτανα μου

Σας το ειπα ρε δεν χανουμε σημερα και αν ημασταν λιγο πιο ευστοχοι στις κλασσικες ευκαιριες που ειχαμε θα κερδιζαμε κι ολας

Ναι καλά το λεγες, μόνο που το θέμα είναι ότι οι απέναντι ούτε που ασχολήθηκαν, απ’ ότι είδα - που αυτό που είδα βασικά ήταν [I]μέρος[/I] του β’ ημιχρόνου, όχι όλο, γιατί κάποια στιγμή πρέπει να κοιμήθηκα (κυριολεκτικά) και πρέπει να ξύπνησα απ’ το σαματά που κάνανε οι γαύροι βρίζοντας Μαρινάκη.

Τι ντέρμπι να γίνει ρε όταν η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι τριανταεφτά (37) βαθμοί (among other things). Σαπίλα τελείως.

Όποιος έχασε τον συγκλονιστικό ημιτελικό του FA Cup μεταξύ Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι (και βασικά το δεύτερο ημίχρονο) για να δει αυτό το πράγμα, ας πρόσεχε!