Αφού εμείς οι δυο είμαστε eye to eye συνέχεια ρε μαν.
Πάντως, για να συνέλθουμε και λίγο απ’ την πόρωση, πρέπει να πούμε ότι αν ξανακάνουμε δεύτερο ημίχρονο σαν το σημερινό την Πέμπτη, η Μπαρτσελόνα χαλαρά ισοφαρίζει τη σειρά.
Αφού εμείς οι δυο είμαστε eye to eye συνέχεια ρε μαν.
Πάντως, για να συνέλθουμε και λίγο απ’ την πόρωση, πρέπει να πούμε ότι αν ξανακάνουμε δεύτερο ημίχρονο σαν το σημερινό την Πέμπτη, η Μπαρτσελόνα χαλαρά ισοφαρίζει τη σειρά.
Αφου πηραμε το σημερινο γεροντα την πεμπτη θα μασαμε σιδερα.Καντε το παιχνιδι στο ανοιχτο δεν θα χωραει ο κοσμος λεμε!!!Παμε τριφυλλαρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Χωρίς παρεξήγηση μαν αλλά άστο, δεν είσαι και πολύ για κουβέντα αυτή τη στιγμή, παραείσαι τρελαμένος.
Αυτο που ειπες ειναι μεγαλη αληθεια :roll:
Matchαρα, παλι καλα που υπαρχει και το Ελληνικο μπασκετ να βλεπουμε κατι που αξιζει.
Για πείτε λιγάκι ρε παιδιά, γιατί χάσαμε διαφορά 10-15 πόντων; Γιατί βραχυκυκλώσαμε στη ζώνη; Άμεση λύση γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο της Πέμπτης. Έχω τρελό άγχος ρε πούστη μου.
Και κάνα-δυο αγωνιστικά σχολιάκια, έτσι για το θεαθήναι (=Ρ):
Όσο πάει γουστάρω και περισσότερο αυτόν τον παίκτη που λέγεται Τζέημς Γκιστ. Σήμερα ξεκίνησε ανέτοιμος αλλά καθαρά λόγω κάβλας, ανίκητης διάθεσης να παίξει, μια χαρά, attitude που γουστάρει κάθε οπαδός αλλά εδώ που τα λέμε γενικά συμβαίνει. Όπως επίσης συμβαίνει (τις περισσότερες φορές) μετά απ’ τα πρώτα λεπτά ενθουσιασμού να προσγειώνονται παίκτης και οπαδός στην πραγματικότητα της ανετοιμότητας λόγω τραυματισμού. Αυτό που δε συμβαίνει και πολύ συχνά, απ’ όσο νομίζω, είναι ο ίδιος αυτός παίκτης που στην αρχή αναμενόμενα σερνότανε, ξαφνικά στο τέταρτο δεκάλεπτο να αναδεικνύεται σε παίκτη-κλειδί με κρίσιμα καλάθια και ακόμα πιο κρίσιμα ριμπάουντ/άμυνες. Τζέημς παιδί μου, άξιος.
Να τον κρατήσετε στην ομάδα και αυτόν, και τον Λάσμε (για τον Μάικαρο Μπράμος δεν το συζητάμε καν), και τον Ούκιτς, και τον Μασιούλις, γιατί όχι, εννοείται και τον Σόφο! Και για να μην πω όλες τις μεταγραφές, άντε να τελειώνει η χρονιά να πάρει πόδι ο απατεώνας Μπανκς που απαξιοί να προσφέρει σε ευρωπαϊκή ομάδα παραπάνω από το 10% των όσων μπορεί. Οργή, να βλέπεις τον Μήτσο και τον Ρόκο να ασθμαίνουν να βγάλουν μόνοι τους (ουσιαστικά) το 40λεπτο στην περιφέρεια. Δεύτερη χρονιά έτσι δε βγαίνει.
Tidus, η διαφορά χάθηκε για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Πρώτον, η ζώνη της Μπαρτσελόνα αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματική. Η ομάδα γενικά δεν είναι κάτι το τρομερό στο σουτ, μεγάλα τρίποντα και τέτοια βγαίνουν μόνο συγκυριακά και (ορθώς) δε βασιζόμαστε σ’ αυτά. Ούτε εκρηκτικότητα ιδιαίτερη έχουμε να πεις ότι τρέχουμε τον αντίπαλο και σπάμε έτσι τη ζώνη. Το όπλο μας είναι η φυσική δύναμη σε άμυνα και επίθεση. Έτσι έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε φέτος. Δεύτερον, η Μπαρτσελόνα ήταν ΠΟΛΥ εύστοχη σήμερα. Τρίτον, ήτανε μέσα σε όλο σχεδόν το ματς αυτός ο Τόμιτς που ήταν σε τρομερή μέρα και πήγε να μας πάρει μόνος του.
Τι να κάνουμε την Πέμπτη αν τα πράγματα εξελιχθούν πάλι έτσι, ώστε να μην την πατήσουμε; Για μένα δεν υπάρχει κάτι να κάνουμε που δεν έχουμε κάνει ήδη στη σειρά. Πρέπει να κάνουμε λίγο πολύ ό,τι κάναμε σήμερα, να περιμένουμε πάλι να μπουν κάποια σουτ όταν θα πρέπει, να χάσει η Μπαρτσελόνα κάποια σουτ πάλι όταν θα πρέπει, να είναι σε καλή κατάσταση Γκιστ-Λάσμε-Σόφο να δώσουν όσες λύσεις μπορούν, ε, αυτά λίγο πολύ. Με άλλα λόγια, πάλι στις λεπτομέρειες θα κριθεί και την Πέμπτη, και πάλι θα μας βγει η ψυχή (γι’ αυτό να σαι σίγουρος).
Τεράστιο συν σημερα που στο δευτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα μπηκε μεσα για να πάρει οντως το ματς,παίζοντας άλλο μπασκετ απο τα δυο προηγούμενα ματς και το πρωτο σημερινό ημίχρονο,αλλά παρόλα αυτά υπήρξε σφυγμός και αντιδραση
Κατα τα αλλα Μαικ Μπράμος.Δεν τίθεται ζήτημα.Μονος του
No worries man. Άλλο ένα παρόμοιο τελευταίο 3λεπτο να κάνει ο Σαρουνας και είστε final 4 κι αυτός το χρόνου και πάλι σε σας.
Δε θα με χάλαγε ΚΑΘΟΛΟΥ να τελειώσει εδώ την καριέρα του ο Σάρας.
Η διαφορά ήταν αδύνατο να κρατηθεί, είναι αναμενόμενο να ξεφουσκώνεις μετά από τόση ένταση και υπερπροσπάθεια.
Συγκινητικοί και πάλι οι περισσότεροι, γι άλλη μια φορά ο Μπανκς είναι μεγάλη απογοήτευση και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν προσφέρει.
Κατά τ’αλλα μεγάλη χαρά και ψυχραιμία μέχρι την Πέμπτη που θα ναι το πιο δύσκολο ματς.
Την κανονική του καριέρα στον ΠΑΟ την τελειωσε πάντως. Έκανε πέρυσι έναν φοβερό ημιτελικό με ΤΣΣΚΑ και από τότε τέλος. Και στους τελικούς της Α1 πέρυσι ανύπαρκτος ήταν…
“οφ” τοπικ: Για τα δεδομενα του Σαρας (ηλικια-φυσικη κατασταση κτλ) εκανε διαστημικο ημιτελικο. Μονος του πηγε να μας παει τελικο (και αν δεν μας το παιρνανε οι διαιτητες θα πηγαιναμε εδω που τα λεμε)
ον τοπικ: Δηλωνω οτι ειμαι Κομανετσι… :lol: 8)
Αλλα ποσο το χαιρομαι δε λεγεται
Εντάξει, όλοι κάνουμε κωλοτούμπες, εγώ πχ έλεγα ότι η ανταλλαγή Πάνκο-Γκιστ ήταν λάθος και διαψεύστηκα πανηγυρικά.
Απλά στην αρχή ο Πεδουλάκης είχε αντιμετωπιστεί με χλευασμό που δεν άξιζε αναλογικά με την πορεία του στο ελληνικό μπάσκετ -κι ας περιείχε αυτή ομάδες όπως το Περιστέρι και ο Μακεδονικός.
Οφείλω να πω το κλισέ, γιατί δεν το έχω δει να λέγεται αρκετά. Υπάρχει ένα ακόμη ματς για τον ΠΑΟ. Μην πανηγυρίζετε από τώρα, γιατί το να νικήσεις 3 φορές σερί την Μπαρτσελόνα δεν είναι καθόλου εύκολο. Την έχω πατήσει εγώ και ξέρω.
Υπαρχει αλλο ενα ματς αλλα το περισσοτερο αγχος το εχει η Μπαρτσελονα.
Και επειδη εχασε το πλεονεκτημα και επειδη πρεπει να παιξει καλα μεσα στην εδρα μας.
Αλλα το εχουμε λεω!!
Ειχε αντιμετωπιστει με χλευασμο (και απο μενα) αλλα νταξει απο τα Περιστερια και τους Μακεδονικους (με πραγματικα καλη πορεια πριν 8-9 χρονια) μεχρι να φτασει μια ανασα απο το f-4 με μειονεκτημα εδρας ειναι μεγαλη η αποσταση δε νομιζεις. ΕΙδικα με το ροστερ αυτο και πως ξεκινησε (νεοι παικτες, αποτυχημενες μεταγραφες - κουζινας, αρμστρονγκ, πανκο).
@ καρβου: αν το δεις στεγνα μπασκετικα εχεις δικιο (αλλα και παλι στα ισα εχει παιχτει ολη η σειρα)
Απο την αλλη, χθες μπορουσαν να εχουν παρει το ματς στο χερι τους ηταν. Τομιτς και Σαδα δεν αντεξαν…
Όχι απλώς μεγάλη, τεράστια είναι.
Δεν προσπάθησε όμως κανείς να πει, “έλα ρε τι διαμαρτύρεστε, πήρατε προπονητή και παίκτες για τίτλο ευρωλίγκας”. Απλώς λέγαμε ότι σε σχέση με το να έφερνε κάναν Πέσιτς, Ρέπεσα (ή, ακόμα χειρότερα, πειράματα με Σάρας) και δεν ξέρω γω ποιον άλλον φαινόταν καλύτερη επιλογή.
Και η αξία του φάνηκε στο ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς έκανε τους μεμονωμένους παίκτες ομάδα, τέτοια άμυνα δεν παίζεις αν όλη η ομάδα δεν κινείται σαν ένα σώμα.