Παναθηναϊκός

Τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα την οφείλω εγώ για προπονητή/παίκτες. Αυτά που τους έσουρα σδώ μέσα δεν ήταν τίποτα σε αυτά που τους έσουρα σε άλλους χώρους, όπως στο σύνδεσμο πχ. Δεν έχω το κουράγιο να πατήσω πλέον από τα λόγια που έχω πει. Ακόμα και να αποκλειστούμε η χρονιά είναι υπερεπιτυχημένη βάσει των δεδομένων που υπήρχαν στο ξεκίνημά της. Για το Δημητράκη πάντως δεν παίρνω τίποτα πίσω, παραμένει για μένα ένα τιποτένιο καλομαθημένο πλουσιόπαιδο και μεγάλος μαλάκας.

http://www.gazzetta.gr/video/article/391301-so-far-away-vid

Λοιπον σε λιγο φευγω για δουλεια και εχω αποφασισει να μην βαλω ουτε ραδιο ουτε τιποτα σημερα και να δω απευθειας το τελικο σκορ. Κατα ποσο θα αντεξω θα δειξει στην πορεια

Σιγά μην αντέξεις :p.

όσον αφορά Διαμαντίδη, νοιώθω, προσυπογράφω, συμπάσχω και ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ post μου!

Εεε?.. H κατι δεν καταλαβα καλα, η κατι αλλο εχει παιξει εδω

Είπα να μην το γράψω, αλλά τελικά δεν είμαι ο μόνος. :stuck_out_tongue:
Άριαν ξεκαθάρισε την κατάσταση ή απολογήσου!

Μάλλον τον Γιαννακόπουλο εννοεί :lol::lol::lol:

O post digital ναι… O ARIAΝ ειναι το θεμα τι καταλαβε :stuck_out_tongue:

Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι. Συμφώνησα με προλαλήσαντα και παράλληλα εκφράζω μια προσωπική μου άποψη. Εδώ και χρόνια είναι [U]βασικός πυλώνας[/U] των επιτυχιών της ομάδας αλλά [B]εξ όσων έχω δει και ακούσει στο γυαλί[/B] και ΧΩΡΙΣ να τον έχω κάνει παρέα ή να έχω ενστερνιστεί τις γνωστές κακίες που ακούω κατά καιρούς, έχω την ίδια γνώμη με τον post.

[I]όπα, όπα. Όντως άλλο κατάλαβα. Ο post έγραψε για Δ. Γιαννακόπουλο. Εγώ μίλησα για Δ. Διαμαντίδη. Και δεν έχω να αλλάξω τίποτα από όσα έγραψα παραπάνω. Ξαναλέω, ως παίκτης είναι κορυφαίος. Δεν μιλώ όμως για την αξία του εντός των γραμμών του γηπέδου. Έχω αυτήν την άποψη και παρακαλώ να τη σεβαστείτε, όσο και αν σας ενοχλεί και σας πληγώνει.[/I]

Διαβασε δυο ποστ παραπανω 8)

:expressionless: :expressionless: :expressionless:

έντιτ
ΑΡΙΑΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΠΛΙΖ

Τιποτένιο καλομαθημένο πλουσιόπαιδο και μεγάλος μαλάκας λοιπόν ο Δημήτρης Διαμαντίδης :!:

Λοιπόν να αφαιρέσω το “[U]κακομαθημένο πλουσιόπαιδο[/U]” του προλαλήσαντα, διότι πήγαινε στον άλλον “γάντι” (Γιαννακόπουλο) αλλά δε γνωρίζω την οικονομική κατάσταση της οικογένειας Διαμαντίδη.Αλλά κατά τα άλλα, γιατί με παρακαλάς να σου πω ότι κάνω πλάκα; [I]Γιατί υπάρχει τέτοια μεγάλη ανάγκη να συμφωνήσουμε; [/I] Πρέπει να τον σέβομαι ως άνθρωπο για να παραδεχθώ την αξία και τις ικανότητές του ως μπασκετμπολίστα;

Από την άλλη θα μου πεις “μα καλά, εδώ έχουν περάσει πολύ μεγαλύτερα κωλόπαιδα από τον Παναθηναϊκό. Τι έχεις με το Διαμαντίδη”; Ξέρεις, με ενοχλεί μάλλον αυτό το πρόσωπο του “καλού παιδιού” που προσπαθεί να βγάλει προς τα έξω βοηθούμενος και από τη στάση των ΜΜΕ…

Δε πρεπει να συμφωνησουμε, απλα πρεπει να πεις τη γνωμη σου με επιχειρηματα. Γτ τον θεωρεις μαλακα. Και κυριως σε ποιον τομεα? Στην προσωπικη του ζωη, στο οτι κλεβει στην ουρα στην τραπεζα, στο γηπεδο, στις δηλωσεις, σε σχεση με τους αντιπαλους του, σε σχεση με τους οπαδους της ομαδας του, σε σχεση με τους αντιπαλους οπαδους?

Γτ ολοι οι ανθρωποι σε φαση της ζωης μαλακες ειμαστε…

Εντάξει, πέρα απ’ το epic fail του ότι κατάλαβες πως γινόταν ο post digital να κράζει αισχρά τον Διαμαντίδη και μετά να βάλει από κάτω εικόνα με το προχτεσινό νικητήριο τρίποντο (:!:), έχω να παρατηρήσω ότι α) μου φαίνεται αδιανόητο άτομο που ισχυρίζεται ότι είναι Παναθηναϊκός να βρίζει Διαμαντίδη για οποιονδήποτε λόγο, και β) στην τελική, δεν ξέρεις πώς είναι σαν άνθρωπος ο Διαμαντίδης.

Επαναλαμβάνω, ίσως δεν πρόλαβες να το διαβάσεις

κοίτα:
α) Παναθηναϊκός είμαι πολύ πριν ο Διαμαντίδης ακουμπήσει ενδεχομένως την πορτοκαλί μπάλα. Τώρα πια βέβαια έψω απομακρυνθεί από την έννοια “αθλητικά” (όχι από τον αθλητισμό). Επίσης δεν έχω αυτήν την άποψη από το 2004 που ήρθε στον Παναθηναϊκό. Βλέπεις δε μου έχει κάνει τίποτα. Ούτε τη θέση στην ουρά της τράπεζας μου έφαγε, ούτε την αδερφή μου στο κλαμπ πείραξε. Τα ίδια πράγματα που ξέρετε κι εσείς ξέρω κι εγώ πάνω κάτω για τον καστοριανό γκαρντ. Απλώς τα βλέπω υπό διαφορετικό, όχι οπαδικό πρίσμα τώρα πια.

β) Αν εκφράζαμε στη ζωή μας άποψη μόνον για όσους και όσα γνωρίζουμε από πρώτο χέρι και 100%, μάλλον θα περιοριζόμασταν σε απόψεις γύρω από τον εαυτό μας και μόνον. Έχω δικαίωμα να λέω κάποια πράγματα βασιζόμενος στη δημόσια εικόνα του, στα έργα και τις ημέρες του που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και φυσικά δεν κάνω καμία κουβέντα για προσωπική και οικογενειακή ζωή - που δεν τα ξέρω εξ άλλου. Μιλάω κυρίως για το κομμάτι της προσωπικότητάς του που φαίνεται μέσα από την ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ, τη δημόσια δραστηριότητά του. Μη μου ζητήσετε να σας αναφέρω περιστατικά και “επιχειρήματα”. Ανατρέξτε στην μνήμη και τα αρχεία σας.

Τουλάχιστον εγώ δεν είμαι από εκείνους που έβριζαν το Σχορτσανίτη και τώρα πηγαίνουν στο γήπεδο και τον αποθεώνουν… γιατί υπάρχουν και τέτοιοι (δεν αναφέρομαι στους συνομιλητές μου).

Εγώ τον έβριζα και θα εξακολουθώ να τον βρίζω όπου κι αν παίζει :stuck_out_tongue:

Με άλλα λόγια δηλαδή… τίποτα, ε;

Το ότι είσαι Παναθηναϊκός από πριν τον Διαμαντίδη δεν καταλαβαίνω γιατί το αναφέρεις καν, γιατί κι εμείς που ορκιζόμαστε στο όνομά του παρακολουθούμε και υποστηρίζουμε την ομάδα από πολλά χρόνια πριν, τι έχει να λέει αυτό, δεν ξέρω.

Προσπάθησε να καταλάβεις πόσο καμένο είναι να λες “τον τάδε δεν τον χωνεύω καθόλου και τον θεωρώ κωλόπαιδο. όχι δεν ξέρω κάτι που να το αποδεικνύει αυτό, απλά μου τη σπάει που όλοι λένε ότι είναι καλό παιδί”.

WHAT.THE.FUCK.