Παναθηναϊκός

χαρντκορ ο τρακης.

Παμε δυνατα ρε τριφυλλαρα

εκει μεσα να το παρουμε θελω.
Τιμωρια θα φανε για τις κροτιδες που αφησανε να μπουν μεσα?

63-64. Δε με νοιάζει πόσο θα έρθει, τέτοιο μπάσκετ χω να δω από την κούπα στη Βαρκελώνη! Τι ομάδα θεέ μου!

Εδιτ: ΤΡΙΒΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΣΑΣ ΛΕΩ!

2 σερί τρίποντα και στον τόπο!

Ναι ρε Μητσαρα ναι

Μας έχεις τρελάνει μωρή τριφυλλάρα._

[SIZE=“7”][COLOR=“SeaGreen”][B][COLOR=“DarkGreen”]MONO EΣΥ.[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE]

Ετσι μωρη αρρωστεια!!!Μοναχα Παο εσυ!!!

τις βολές παιδιά, μετράτε τις βολές

ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ

ΜΠΟΧΟΥ ΜΠΟΧΟΥ

Να κλείσει το ΣΕΦ να ξανανοίξει με νέους υπαλλήλους και να λέγεται ΣΙΖΑΡΣ

από twitter

Που ειναι ο Τρακης ρε να παρει την ομαδα και να φυγει?! :stuck_out_tongue:

Μπασκετάρα σήμερα, ότι και να γίνει.
Τρομερή ευστοχία στα τρίποντα που δεν είχαμε στις δύο τελευταίες ήττες από Μπαρτσελόνα.

Δεν έχω γράψει όλη τη χρονιά λέξη για αυτή την ομάδα.

Μπράβο ρε παλικάρια.

Ταπείνωση.

γενικά είστε δυο σύλλογοι που την προσφέρετε άνετα…

Α ρε cynic μορφάρα, διάνα έπεσες για την εξέλιξη του σημερινού!

Ξενέρα όμως ρε πούστη, δεύτερη φορά που διακόπτεται τελικός στο εξοχικό πριν προλάβουμε να τους τελειώσουμε.

Ή τέλος πάντων ας γίνονταν τα τελευταία 84 δεύτερα μπας και μας κερδίζανε, να πήγαινε η σειρά σε τέταρτο και να χαμε μια περιποιημένη τρομοκρατία. Τέλος πάντων.

Για να μιλήσουμε σοβαρά: συνολικά, το πιο καρυδάτο πρωτάθλημα που έχει πάρει ποτέ η ομάδα, κι ας μην αφήνουν οι εξελίξεις έξω στο real life να το φχαριστηθώ όπως θα θελα. Άιντε και του χρόνου να δούμε τι δικαιολογίες θ’ ακούσουμε απ’ τους φίλους μας τους γαύροι. Καλό καλοκαίρι!

Έτσι, έτσι, η καλύτερη χρονιά φέτος και το πιο αρχιδάτο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια σε όλους με πρώτο τον Αρτζι και το τιμ του, που σε μία χρονιά έκανε το αδιανόητο 0-3 και την εξαιρετική ευρωπαϊκή εμφάνιση, και μετά σε όλους τους παιχταράδες μας.

Σεβασμός στην ομάδα μας.

Επίσης ένας αποχαιρετισμός στα όπλα στον συγκινητικό Κώστα Τσαρτσαρή, που σήμερα ήξερε πως έπαιζε το τελευταίο του παιχνίδι στην ομάδα και τους πήρε και τα σώβρακα. Τσάρτσα παιχτάρα πάντα τριφυλλάρα, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

Νταμπλούχος Ελλάδας 2012-2013 ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μας!!!
Το 0-3 έγινε, γιατί ο καλός ο νοικοκύρης, ξέρει από ΣΚΟΥΠΑ!!!
fb καε παο