Οκ αφού υποσχέθηκα ποστ (flloyd).Αν και δε με νοιάζει πολύ αυτό το πράμα με τη μπάλα-πασχαλίτσα + χούντα.
Απλά να πω ότι ήταν τόσο ασάλιωτο που i feel obligated να βοηθήσω τα αγαπητά γαυρομάριδα να το υποφέρουν.Οπότε…
Χοοοοοηηκκκκ, Χοοοοηκκκκ, Φτουυυυυυυυυ!
Καλή ανάσταση.
Nταξ, πάτωμα με ανακοίνωση.
Μπραβο ρε μαγκες.Το πιο αρχιδατο πρωταθλημα των τελευταιων χρονων σηκωσαμε σημερα και φυσικα οφειλω ενα μεγαλο συγνωμη στον Αργυρη Πεδουλακη για οσα του εσουρα την μιση σεζον!!!
εγώ δεν κατάλαβα γιατί δεν έβγαλε τη γλώσσα έξω σήμερα ο Βλάχος.
Ε ΣΚΑΝΔΑΛΟ
3/4 (τρεις στις τέσσερις) βολές ο Διαμαντίδης σήμερα
ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΕΣ
[COLOR=“Red”]28[/COLOR]-[COLOR=“SeaGreen”]18[/COLOR]
καλή φάση να τσεκάρεις τις βολές μετά το ματς, θα το καθιερώσω.
Πρωτοι μάγκες οι παικτες του Παναθηναικού και κυρίως ο Πεδουλάκης
Το πρεζάκι να μην ειναι μονο γτ σας αμαυρώνει.
Μπράβο
Στο μεταξύ, έτσι για να μη γκρινιάζουν, σήμερα τους πήραμε (ή τέλος πάντων τους παίρναμε πριν πουν να το μπαχαλέψουν, έτσι για να τηρηθεί η παράδοσις) ΚΑΙ με επίθεση.
Και μια κι ο λόγος για παραδόσεις, θέλω να διαβεβαιώσω το φορουμικό λαό μου ότι φέτος ήταν η τελευταία χρονιά που αντί για τα πατροπαράδοτα γούρια αποκλειστικά, κάλυψα στις προβλέψεις μου και τις δύο πιθανές εκβάσεις:
(προφανώς)
αλλά και
Ε όχι :!:
(σημείωση: ΜΗΝ πατήσετε το βελάκι και μου χαλάσετε το ποστ)
Τέλος, θέλω απ’ αυτό το βήμα να καταγγείλω τον μπασκετικό ΠΑΟ που φέτος εξάντλησε κάθε πιθανό σενάριο κατάκτησης πρωταθλήματος απέναντι στο γαύρο:
2001 - 2007 - 2008 : 3-2
2010 : 3-1
2006 : 3-0
1999 : 2-3
2009 - 2011 : 1-3
2013 : 0-3
Αίσχος :!: Καλά λένε ότι καταστρέφουμε το άθλημα. Τι καινούριο μπορεί να γίνει από δω και πέρα;
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ :!:
To '99 μέσα στο ΣΕΦ είναι από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις της ζωής μου.
Με Σουμποτιτς <3
Ο Πεδουλάκης απέδειξε ότι ήταν μάγκας και με την Μπαρτσελόνα. Του αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια γιατί είχε να αντιμετωπίσει και όλους τους φίλους της ομάδας, παίκτες και το φάντασμα του Ζέλικο.
Tο καλοκαιρι δε θα εχει να αντιμετωπισει μονο το φαντασμα του…
[SPOILER][/SPOILER]
^^ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Γάμησε.
Τι λέει ρε παίδες, βγάλαμε σκούπες; Και χαίρεστε; ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ 3 ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, ΕΜΕΤΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ/ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΤΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕ, ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΤΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.
Νταξ μωρέ, αποτυχημένη προσπάθεια σπαμαρίσματος, μην βαράτε.
Στα σοβαρά τώρα, πολλά μπράβο στην ομάδα και τους παίκτες για την πιο αρχιδάτη κούπα μετά το ευρωπαϊκό του 2002. Μαλάκες δεν υπάρχει αυτό. Ήμουν απ’ τους πολλούς που το καλοκαίρι με όλες τις εξελίξεις είχα απίστευτο άγχος για το πόσο αποτυχημένη χρονιά θα είναι αυτή που μας πέρασε. Υποκλίνομαι στην ομάδα που μας διέψευσε και μας έκανε πολλούς κωλοτούμπες. ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ.
Μακάρι να γίνουν σωστές κινήσεις και σχεδιασμός το καλοκαίρι ώστε και η επόμενη σεζόν να είναι εξίσου επιτυχημένη.
Υ.Γ. Πόσο πρέπει να έτσουξε αυτή η σκούπα τους φίλους μας τους γαύρους. Και πόσο πρέπει να έτσουξε που σήμερα τους έκανε ματσάρα στην μάπα τους και στο σπίτι τους ο τρισμέγιστος ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ, ο “σκατόφατσας”, ο “χέστης του ΟΑΚΑ” κλπ κλπ. Κώστα τι να πω ρε φίλος, ρισπέκτ. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΑΘΑ.
[SIZE=“6”][B]ΣΑΣ ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΥΝΕΙ
ΚΑΙ ΡΟΥΦΑΕΙ ΚΟΚΑΙΝΗ[/B][/SIZE]
Δεν κανενα λογο να σας χαλασω μια ωραια βραδιά , και καλως ειναι τετοια , αλλά βλέποντας τετοια σκέφτομαι για τα ανθρώπινα χρωμοσώματα (εκτος αν ειναι τοσο ειρωνικό και δεν το πιάνω , οποτε πασο)
“ε …εμεις δεν εχουμε σχεση με τον Τρακη, στην τελικη δεν τον γουσταρουμε, Παυλοθανασης ηταν αλλιως. κλαψ”
Καραβελ επικες σκηνες, Λασμε και Γκιστ στην οροφη του πουλμαν με σκουπες στα χερια και να φωναζουν “σκουπαααααααα” σε εκσταση φωτοβολιδες να φευγουν στα δωματια και αλλα τρελα!!!
Floydized αστο εγω εχω κατασταλλαξει εδω και χρονια για τα χρωμοσωματα… Αν δεν καταλαβαινεις τα στοιχειωδη…
Υπαρχει λυση(οχι η Μιτσουμπισι). Του χρονου και τα τρια ματς στο ΣΕΦ!
Ξεχασες το ακομα πιο ουμπαλατο ευρωπαικο του 09.
Μπραβο σε Αρτζι και τεχνικο τιμ που καταφεραν κατι φαινομενικα απιστευτο,οπως ανεφερα και σε προηγουμενο ποστ καταφεραν να φτιαξουν ενα συνολο που μασαγε σιδερα και κυριως ενα συνολο που μπηκε απο τη πρωτη κιολας χρονια στη νοοτροπια του τι σημαινει Παναθηναικος. Πολλα μπραβο σ ολα τα παιδια αλλα ειδικα σε Μητσο και Κωστα κι αυτο γιατι ειμαι σιγουρος πως περα απο την αγωνιστικη τους συμβολη βοηθησαν και σ αλλους τομεις που δεν καταγραφονται ουτε σε στατιστικες ουτε πουθενα. Εμπασαν ολα τα νεα παιδια στο κλιμα και τους εδωσαν να καταλαβουν που ηρθαν.
Ειναι πολυ σπουδαιοτερο αυτο το 3-0 απο το προφανες που υποδηλωνει ως σκορ. Ειναι μια ξεκαθαρη επικρατηση απεναντι στον αιωνιο, απεναντι στο πρωταθλητη Ευρωπης, απεναντι σ αυτον που περυσι μας διεκοψε το σερι κι ολα αυτα με 2 ουμπαλατες νικες μεσα στο σπιτι του. Να θυμισω οτι το 06 που παλι τους ειχαμε σκουπισει ειχαμε εμεις το πλεονεκτημα οποτε χρειαστικε μολις μια νικη στο εξοχικο.
Αυτο φετος απλα δεν υπαρχει. και σαν στατιστικο στοιχειο αλλα και σαν ουσια.
απίθανο 3-0 της ομάδας από πολλές απόψεις - μπράβο σε όλους
ο κοουτς Αρτζι δικαιουται αλλη μια χρονια, αλλά και τον σεβασμό μας.
πεχτηκε καλο μπασκετ εχθες και θα προτιμουσα να παιζανε και τα 2 τελευταια λεπτα
για να το παρουμε κανονικα αλλα τετοιους οπαδους που εχει ο Ολυμπιακος ,εκαψε την ιδια τους την ομαδα.