Ολυμπιακός

Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχουμε να δουμε ματσαρες. Θα πεσουν κορμια, θα γελαμε με τα πρωτοσελιδα των εφημεριδων, θα εχει πολυ ενδιαφερον και η μαχη των προπονητων. Θεωρω φαβορι το Θρυλο και πιστευω οτι φετος μπορει και να κανει το break και να μην χρειαστει 5ο ματς.

Και ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει το μπρέηκ, αρκεί να βάλει αρκετά από τα ελεύθερα τρίποντα που θα του προκύψουν.

…το ότι θα πέσουν κορμιά, που αναφέρθηκε, είναι σίγουρο…τώρα συνήθως ο πρωταθλητής Ευρώπης παίρνει και το εδώ πρωτάθλημα, αλλά αυτό πάντα μπορεί να σπάσει…αμφίροπη λοιπόν η τελική σειρά, κιαν δεν γίνουν μαλακίες, και απ’τις δυο πλευρές, θα την φχαριστηθούμε:):!:

Κορμιά να πέσουν, κοτρώνες να μην πέσουν…

…αυτό ακριβώς:p :slight_smile: :!:

Εγώ μας έβλεπα χτες με τον Πανιώνιο που παραλίγο να μας κερδίσει (πάλι) στο τέλος και είχα πάθει μια μικροκατάθλιψη, σε φάση με τέτοιο μπάσκετ πάμε για σουήπ στους τελικούς κτλ. Ευτυχώς ήταν φανερό ότι έπαιξε και μια άλφα χαλαρότητα, που με σας δεν παίζει να υπάρχει σε μας κάποιος τόσο βλάκας ώστε να την ξαναδείξει. Ο Κάρι που λέτε (τον είδα πρώτη φορά) νοτ μπαντ ατ ολ, πολύ καλό σουτ και κάποιες πολύ ωραίες κινήσεις, αλλά έκανε και λάθη, θα τον δούμε στους τελικούς. Τον Γκουίν δεν είδα καθόλου, μάλλον δεν είναι ακόμα έτοιμος για πολλά λεπτά συμμετοχής. Κατά τ’ άλλα ο Ολυμπιακός υπερέχει για μένα όχι τόσο σε ρόστερ (εκεί λίγο-πολύ, νομίζω, είμαστε ισοδύναμοι) όσο σε δέσιμο και ψυχολογία. Άποψή μου γενικά είναι ότι αν πάει η σειρά σε πέμπτο ματς θα το παλέψουμε λυσσαλέα μεν αλλά με λιγότερες ελπίδες για πρωτάθλημα απ’ ότι αν κάνουμε το break στον πρώτο ή τον τρίτο τελικό. Τεσπα, λίγες μέρες ακόμα για να λυθούν οι απορίες.

Πω αρχισαμε…

Αμφιβολος ο Law για Παρασκευη, ακομα να συνελθει απο τις γαστρεντερικες διαταραχες…γαμηδια

Μηπως εφαγε εξω απο το ΣΕΦ?

χαχα λες? εγω νομιζω εχει ακομα μεχρι παρασκευη παντως. μια μερα πριν να ειναι καλα κ τοτε οκ, την ιδια δυσκολο τον κοβω.

και περσυ στον τελικο τραυματιας επαιξε (οσο επαιξε) δεν μασαει απο τετοια. Οι πτυσομενες κερκιδες στο σεφ θα ειναι ανοιχτες στους τελικους ?

O Λο έχει φλεγμονή στο στομάχι και μάλλον θα παίξει, αλλά είναι αμφίβολο τι δυνάμεις θα έχει…

…τι γκαντεμιά γαμώτη…προέχει το νά’ναι καλά το παιδί, και μετά όλα τάλλα…αλλά όπως και το κάνεις, γκαντεμιά:):!:

Σοβαρη απωλεια ο Law γιατι ειναι παικταρας και μαχητης.

Μεγαλη αληθεια, πρεπει να προσεξουμε πολυ και να μην τους αφηνουμε ελευθερα τριποντα…

Ωραία ξεκινάμε τους τελικούς χωρίς 2 βασικούς περιφερειακούς μας παίκτες ( Μάντζαρης, Λο). Είναι η τέλεια συνθήκη για τον Κατσίβελη :slight_smile:

Θέλω να δω πως θα παίξει ο Μπαρζώκας τον Σκλαβενίτη, τι ψάρια πιάνει ο Κάρι, Σπανούλη Vs Διαμαντίδη κλπ . Αν γυαλίζει το μάτι μας πάντως , ο Πάο δεν μπορεί να μας πάρει 3 παιχνίδια…

Δεν νομίζω ότι είναι οριστικά εκτός ο Law, αν βγάλει ολόκληρη την σημερινή προπόνηση παίζει και να τον χρησιμοποιήσει αύριο…αλλιώς θα τον προφυλάξει για την Κυριακή…

Το θέμα είναι να είναι καλά αυτοί που θα παίξουν. Αυτό έχει σημασία. Όσοι λείπουν, λείπουν. Ο Μάτζαρης δεν λογίζεται πια ως απώλεια, μετά από τόσο καιρό…

νταξει εχε χάρη που δεν ειπα για ματσιγιαουσκας :stuck_out_tongue:

…η μεγάλη ευκαιρία του Κατσίβελη…θα το μοντάρει έτσι ο Μπαρτζώκας και θα ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα:):!:

Αυτή θα μπορούσε να είναι ωραία σκέψη, τώρα όμως είναι απλά βολικό να το λες, από τη στιγμή που αυτό το απολειφάδι που έχεις για πρόεδρο προσπαθεί να επηρρεάσει με γελοίους τρόπους και γενικά με ότι μέσα μπορεί εξωαγωνιστικά το μπασκετικό κομμάτι.

Και να στο πω αλλιώς. Προσωπικά (και σε πολλούς άλλους) ο άλλος ο βλαμμένος ο δικός μου ο πρόεδρος στο ποδόσφαιρο μου έκοψε το γήπεδο με τα ξεφτιλίκια του. Οπότε στείλτε τον καθυστερημένο τον δικό σας για απεξάρτηση πριν μας κόψει και το μπάσκετ.

Α, ναι;

Εσείς δηλαδή τον παιδοβούβαλο το δικό σας γιατί δεν τον στέλνετε στα Γκίλι Ντάιετ, να μη σας κόβει άλλο το γήπεδο; Από μεγαλοψυχία τον “αφήνετε” να “επηρρεάζει με γελοίους τρόπους και γενικά με ό,τι μέσα μπορεί εξωαγωνιστικά” το ποδοσφαιρικό κομμάτι;

Αντε να στο πω αλλιώς γιατί πιάστηκες από κει που βόλεψε πάλι. Όσο ο πρόεδρος σου προσπαθεί να επηρρεάσει εξωαγωνιστικά με όποιο τρόπο μπορεί, το αγωνιστικό κομμάτι (προφανώς γιατι και ο ίδιος γνωρίζει πως έχει χειρότερη ομάδα και πάει να μειώσει… Γιαννακοπουλέϊκα το χαντικαπ) είναι απλά υποκρισία να λες ας ασχοληθούμε με το μπάσκετ.

Εμείς τις συνέπειες του ποδοσφαίρου τις λουστήκαμε, δεν έχουμε όρεξη ουτε στην τηλεόραση να δούμε Θρύλο, εσείς εάν θέλετε να αποδείξετε αυτό που λέτε πως είστε “διαφορετικοί” (γελάμε), μπορείτε για αρχή να μην κάνετε τα “παγωνια” στις καραγιοζιές του πρόεδρου σας. Αλλά τα χουμε πει ξαναπεί αυτά. Όλοι γαύροι κ.τ.λ…