Πολυ χαρηκα με παραμονη Λασμε.Ενα πενταρακι ακομα και παραμονη Μασιουλις και ειμαστε κομπλε
μια χαρα που εμεινε ο Λασμε!!!
Αναμενεται και η ανακοινωση του Φωτση αν δεν εχει γινει ηδη.
Λοιπόν, τώρα που έμεινε ο ηλεκτρολόγος και θα ταπώνει και θα καρφώνει για 2 χρόνια πάμε και με τη βούλα για το 7ο μωρή τρέλα Άρτζι.
O Σοφο θα φύγει, έπαιρνε 400 και ήτανε να πάρει 800 τη δεύτερη, αντ’ αυτού του έγινε πρόταση μείωσης, οπότε μάλλον δε θα την αποδεχτεί και θα φύγει. Μικρή η απώλεια αν συμφωνήσει ο Ντορσεϊ.
Ο Ματσιούλης είναι ένα ερωτηματικό, αλλά έχει δείξει πως παίζει για την ομάδα, οπότε αφού έμεινε ο κορμός ίσως να μείνει.
Περισσότερο απόλαυση είναι να βλέπεις τους παιχταράδες να ανανεώνουν ένας-ένας, ενώ απέναντι γίνεται χαμός και ασχολούνται με κάτι κατινιές ΝΑ, με τα φεησμπουκ των παιχτών και κάτι @@ μάντολες. Τώρα έρχονται στη θέση μας όταν παίρναμε όλες τις κούπες, και δεν έχουν καταλάβει ακόμα τίποτα. Τελικά έχουν πολλή πλάκα οι Αγγελόπουλοι, θα γελάμε ακόμα πολύ μαζί τους :!:
Προσωπικά θα προτιμούσα κάτι σε άλλο στυλ για ψηλό - ποστ παιχνίδι, όχι Ντόρσευ. Βασικά Ίαν θέλω ή κάτι παρόμοιο.
Κεραμιδα…
Ναι ρε φίλε, ναι, κι εγώ θέλω Βουγιούκα, σαν τρελός. Από τα μέσα του '11 μέχρι που έφυγε η βελτίωσή του ήταν εντυπωσιακή και έκανε παπάδες στη ρακέτα. Μακάρι να γίνει καμιά καλή και να γυρίσει. Κάτι που παρεπιπτόντως δεν αποκλείεται, καθώς ο κοκάκιας στην τελευταία του συνέντευξη είπε ότι τον θέλει και ο Άρτζι. Με Λάσμε και Ίαν αντί για Σόφο φτιάχνουμε front line θηρίο όπως παλιά. Άντε να δούμε.
Φέρε Ίαν γαμώ τη λουκουμόσκονη!
Ο Ιαν βολταρε Ρεθυμνο ρε πριν 3-4 μερες, διακοπαρε λογικα
Aνακοινώθηκε και ο Αντώναρος ο Φώτσης. Τρέλα.
δε ξερω τι λετε για βουγιουκες και ιστοριες ( αν και οντως ειχε βελτιωθει τον τελευταιο του χρονο), σε περιπτωση που ερθει ο Ντορσει η ρακετα σας γινεται απλα τρομακτικη.
τελος και ο Μασιουλις και στη θεση του ψαχνουν Κινεζο παιχτη
http://www.balleto.gr/ellada2//erxetai-kinezos-gia-antimatsioulis.html
Μην ακούω τετοια. Τι να πει η ΤΣΣΚΑ δλδ, σιγα. Το ίδιο αθλητικους παίκτες θα εχει και ο Ολυμπιακος φετος,και με καλα ύψη
Το θεμα ειναι να δουμε ποσο θα δεσουν σε βαθος χρόνου.
Το ζητημα για τον ΠΑΟ ειναι στο κατα ποσο θα προσαρμοστεί σωστά ο Παππάς και όχι αν ήρθε ο Φωτσης στα 33 του. Αν δεσει σωστα και αποφυγει κακοτοπιές θα ανεβασει επίπεδο και θα καλυψει σωστα τον ξεθεωμένο Διαμαντίδη.
Επίσης ο παίκτης κλειδι, όπως και των τελικων, είναι ο Γκιστ. Μενει να δουμε αν μπορουν να βγαλουν μια δυνατη χρονια σε ολους τους τομείς. Διότι πλεον θα κληθεί να παίξει και διαφορετικά, δεν υπάρχει περίπτωση το επιπεδο να ειναι σαν των τελικων ή σαν την Μπαρτσα στα 3 πρωτα ματς πχ ειδικα οταν μιλαμε σε βαθος χρονου (και γενικότερα θα αντιμετωπίζεται διαφορετικά απο τον καθε αντίπαλο, ουτως η αλλως η ομαδα περσι εκανε αλλαγες στην μεση της σεζόν)
Γιανκοβιτς ακομα δεν ξερω, θεωρω οτι θα παίξει και θα προσφέρει σε μπασκετικους τομείς δεν ξερω όμως κατα πόσο θα κανει μεγαλο “μπαμ”.
Πιάνεται η καρδιά σου να βλέπεις τον Ζοτς να φωτογραφίζεται με κασκόλ άλλης ομάδας ενόσω ήδη γνωρίζεις πως δεν πρόκειται να έρθει, ίσως και ποτέ, σε σένα. Καλή τύχη μεγάλε και αν ποτέ σε βγάλει ο δρόμος σου προς ΟΑΚΑ να ξέρεις, ότι θα δακρύσουν και τα τσιμέντα…
@machine head σταμάτα αγόρι μου να ποστάρεις ειδήσεις από κάθε χαζοχαρούμενο σάιτ εδώ μέσα και να ρωτάς όλο άγχος [I]“τί ξέρουμε γι’ αυτό κι εκείνο”[/I]. Έχεις καταντήσει και ο ίδιος χαζοχαρούμενος δίχως να το καταλάβεις, εκτός κι αν ενημερώνεσε για τις πολιτικές εξελίξεις από blog στυλ τροκκτικό, οπότε πάσο. Δεν το λέω για τη συγκεκριμένο σημερινό ποστ σου, αλλά για κάθε ποστ που κάνεις εδώ μέσα, διαβάζοντας κάπου κάτι. Ότι είναι να γίνει θα γίνει, αμάν πια…
δεν σε ξερω,δεν με ξερεις και συ οποτε μην ασχολησε μαζι μου οπως δεν θα ασχοληθω εγω.
Οτι προβληματα εχεις αλλου.
Aυτό για το Μασιούλη το γράφουν όλα τα σαιτ πλέον. Ξενέρα και μεγάλη απώλεια αν φύγει το πολυεργαλείο, αλλά ας δούμε πρώτα τι θα πάρουν για αντικαταστάτη.
Όσο για το Ζοτς, ξενέρα ήταν που έφυγε, από κει και πέρα ας πήγαινε όπου ήθελε. Ευτυχώς που έχουμε προπονηταρά που μπορεί να μας κάνει να μη θυμόμαστε την απουσία του.
εγώ δεν έχω πρόβλημα, για σένα το λέω…
οκ νασαι καλα!!Σου χρωσταω χαρη τοτε.
:’’))
τωρα ειλικρινα αν ειναι να γυρισουν οι Καλαθης και Βουγιουκας και με δεδομενο οτι εχει γυρισει ο Φωτσης ποιος ο λογος που τους αφησαν να φυγουν περυσι ;
Αφού πέρσι το κοροΐδεψαν το παιδί, παρουσιάζοντας του ψευδή στοιχεία. :-k:-k
Ποιοι; ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ…8O8O
Αν είναι δυνατόν. Δεν υπάρχει τσίπα στις μέρες μας. [-X[-X
Τι να κάνει κι αυτό; Σάστισε…:?:?