Παναθηναϊκός

Λες να παιρνει τιποτα και να εχει χαζεψει ;

Όοοχι ρε, πώς σου ήρθε αυτό;

Παιδί είναι, τα έχασε…

Α δεν είναι παικτάκι δηλαδή τελικά;

τι εννοείς τους άφησαν να φύγουν?
είχαν καλύτερες προτάσεις ενώ ο παο ήταν στην αβεβαιότητα.

αν είχαν τη δυνατότητα να γνωρίζουν όλοι όσοι έφυγαν πέρσι ότι η φετινή ομάδα με χαμηλότερο μπάτζετ και 12 νέους παίκτες, θα ήταν ανταγωνιστική όπως και ήταν, δε θα έφευγαν.

Τούμπεν προλεταριάτο

Η Σαντερλαντ λεει εκανε επισημη προταση 3 μυρια για τον Μαυρια!!!

…και τον αγορασε !

ω ρε μάνα μου θα πάρουμε κάτι ολλανδάκια χαφάκια τώρα μούρλια

Σιγα μην δεν τον εδιναν με τοσα λεφτα.Το θεμα τωρα ειναι αν αυτα τα λεφτα θα πανε σε μεταγραφες

νομιζω οτι ο Καραγκουνης απαντησε αρνητικα στο να γυρισει

H σημαία στον ιστό της για πάντα.

Aπό την δική του πλευρά, ο Δημήτρης Διαμαντίδης δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος για την παραμονή μου στην ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό μου δεν υπήρχε κάτι άλλο, δεν ήθελα να φύγει από εδώ, γιατί αισθάνομαι όμορφα, καλά και σαν στο σπίτι μου στον Παναθηναϊκό. Δεν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις για μένα ούτε για μια στιγμή. Ήθελα να παραμείνω στην ομάδα από την αρχή. Αυτό που όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε τώρα να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με δουλειά, ώστε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο επίπεδο».

Φουλ για το 7ο στο Μιλάνο.

Αυτο ακριβως που εγραψε ο αποπανω.Μητσαρα ψυχαρα για παντα Τριφυλλαρα!!!

σήμερα δοκιμάστηκε ο Ναίμ ααραμπ που έπαιζε στην αελαρα. είδαν και το dvd μου που του έκανα για μάνατζερ και ομαδες . αμα τον πάρετε και σας βγει παιχτουρα, θελω κεράσματα :stuck_out_tongue:

δεν ανανεωσε ο σοφο…

συμφωνησε ο Μπεργκ για 3 χρονια

Αναμενομενο αφου δεν προσφερε και πολλα.Θα παρουμε καλυτερο πενταρι και θα ειμαστε κομπλε

ειχε ολα τα προσοντα, αλλα μυαλο καθολου. και παλια ημουνα πολυ υπερ του. αλλα πολυ νταντεμα ρε αδελφε.

Απ οτι διαβαζω μαλλον θα μεινει ο Γιουρκας τελικα

Κλαίω με εξώφυλλο πράσινης. :lol:

Μαυροκεφαλίδης λέει.

#-o