και σημερα!!
:lol::lol:
τζήζας φέησπαλμ
μιλαμε για το ατομο που του ριχνε φαπες ο Νιλσεν
Ουτε κρυο ουτε ζεστη με τον Μαυροκεφαλιδη η μεταγγραφη εγινε πιο πολυ για τις εντυπωσεις παρα για την ουσια
Iσχύει το ούτε κρύο ούτε ζέστη. Διαφωνώ, νομίζω πως είναι μεταγραφή ουσίας, και θα δώσει πράγματα που δεν είχαμε πέρσι. Πχ. φτιάχνουμε φροντλαιν που μπορεί να κάνει 6 συνδυασμούς τουλάχιστον με 4 παίχτες: Λάσμε-Γκιστ, Λάσμε-Μπατμαν, Λάσμε-Λουκάς, Γκιστ-Μπατμαν, Γκιστ-Λουκάς, Μπατμαν-Λουκας. Αναλογιστείτε αν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο πέρσι και έχετε τη διαφορά. Το πόσο θα δουλέψει ο παίχτης είναι κάτι που μένει να δούμε.
Επίσης, τώρα που πήραμε έλληνα ψηλό, φέρτε πίσω το Ματσιούλη ΡΕ!
Είναι πολύ σοφτ ο τύπος ρε γαμώτο.
Οκ, θα τον αλείφω στο ψωμί μου κάθε πρωί με ευχαρίστηση.
Είναι τόσο σοφτ που στα τσεκαρίσματα ο άλλος πασαλείβεται όμως.
λογικη κινηση ο λουκας και πολυ πολυ καλη γιατι ειναι ελληνας εχει σιγουρο σκοραρισμα (κανενας απο τους αλους ψηλους δεν εχει σιγουρο) παιζει πλατη, και εχει μακρινο σουτ που μονο υπο προυποθεσεις ο μπατμαν μπορει. θεωρω οτι ο πεδουλακης κανει σωστη κινηση γιατι πρεπει να ανεβασει το σκοραρισμα φετος αρκετα γιατι δεν μπορει να ειναι συνεχεια στους 60-65 ποντους. τωρα μπατιστ και μασιουλις και εκλεισε το ροστερ
Οτι ο Φωτσης γραφει απ’ εξω “υπο προϋποθεσεις” και ο Μαυροκεφαλιδης σκοραρει κατα ριπας;;; :-s
ο φωτσης δεν παιζει πλατη να δημιουργησει μονος του και σπανια παει στα μισ ματς. ειναι παιχτης συστηματος και "υπο την προυποθεση"οτι το συστημα θα λετουργησει σωστα θα βρεθει σε θεση και θα το καρφωσει.
ο μαυροκεφαλιδης εχει το σκορ , οχι κατα ριπας βεβαια αλλα δημιουργει …
ολα αυτα βεβαια ειναι εικασιες…ας τους δουμε πρωτα
πήραμε έναν κινέζο στο μπάσκετ. διαβάζω 1ο άρθρο, 2.10. 2ο άρθρο 2.08. 3ο άρθρο, 2.05. μέχρι το βράδυ θα’χει γίνει γκαρντ
:lol::lol:
Στατιστικά είδες? 0,7 πόντους και 1,5 ριμπάουντ περσι.
Ο Καστιλιον για να υπογραψει ηθελε στο συμβολαιο να μπει και ρητρα υποβιβασμου.Απιστευτο ρε μαγκες.Τουλαχιστον τον εστειλαν απο εκει που ηρθε.Παλι καλα
που είναι το περίεργο KEN;
ken έπρεπε να προβληματίζεσαι γιατι δεν του την δωσαν. οχι το αντίστροφο
Δεν ειναι περιεργο ρε μαγκες απλα με πιανει θλιψη για το πως εχουν καταντησει ετσι τον Παναθηναικο κοιταμε να την βγαλουμε με κανα δανεικο και κανα παιχτη που θα ερθει να παιξει με ψιχουλα
Αυτός ο ανεκδιήγητος κινέζος δε χωνεύεται με τίποτα. Αντί να υπογράψουν το Ματσιούλη, που ήταν από τους σταθερότερους και καλύτερους της χρονιάς (ειδικά στο εξοχικό), που είναι και λαϊκή απαίτηση να μείνει, πάνε και φέρνουν αυτό τον μυρωδιά.
red rum, έχε εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο. Εγώ του έχω τυφλή.
ο άλλος πρόεδρος έκανε σκηνικά “όλοι μαζί μπορούμε” στη λεωφόρο και γελάει ο κόσμος.
Νταξει, γενικά, μετά από φέτος έχω μεγάλη. Αλλά…φέρτε Ματσιούλη (100η φορά που το λέω) και το κατάπια κι αυτό. Άσε που μπορεί αυτό με τον κινέζο να ναι κανάς τρελός ελιγμός τύπου να πέσουν μπροστά τα φράγκα, και να κάνουμε τις υπόλοιπες κινήσεις έτσι.
Πολύ γέλιο, τα highlights του κινέζου ξεκινούν με ένα αντιαθλητικό που κατεδαφίζει τον αντίπαλο. Μάλλον για τη σιδερένια άμυνα τον πήραμε. Αν και για να πω την αλήθεια, τώρα που το σκέφτομαι, μέχρι και κινέζο παίχτη θα φτιάξει ο Διαμαντίδης.
Α, μιας και είχαμε επίσκεψη γερμανού υπουργού οικονομικών, να και κάτι που πέρασε στα ψιλά.