Απο οτι διαβαζω ειναι κοντα στο να υπογραψει νεο συμβολαιο με τη ομαδα …
Αν όντως ανανεώσει, έχω την εντύπωση ότι αυτό θα είναι το αποτέλεσμα των σεναρίων περί Ολυμπιακού που ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες. Με άλλα λόγια θα γίνει το σωστό πράγμα για το λάθος λόγο. Better than nothing I suppose.
Αλλά και πέρα απ’ αυτό, η αντιμετώπιση του Ματσιούλις, τύπου “σε θέλουμε - μπα τελικά δεν κόβουμε και φλέβα - ωπ για μισό λεπτό σε θέλουμε - χμμμμ δεν ξέρουμε ακόμα ρε παιδί μου - όχι ντάξει σε θέλουμε”, δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Αν ήμουν εγώ στη θέση του θα το σκεφτόμουν πολύ. Τέλος πάντων.
Ανανέωσε
Καλά τώρα κάνεις σαν να πιστεύεις κατα λέξη όλο το ρεπορτάζ του μπασκετικού Παναθηναϊκού που βγαίνει προς τα έξω. Ολο αυτό μπορεί να ήταν παιχνίδι μανατζαρέων , παιχνίδι τακτικής του συλλόγου ή ακόμα και του παίχτη. Μην πιστεύουμε έτσι απλά τα πράγματα ειδικά όταν μιλάμε για επαγγελματίες παίχτες και για τα συμβόλαια τους.
Δεν μπορώ να τοποθετηθώ με σιγουριά πάνω στα παραπάνω γιατί δε βρήκα κάπου λεπτομέρειες για το νέο συμβόλαιο του Ματσιούλις, αν δηλαδή είναι χαμηλότερο ή υψηλότερο απ’ το προηγούμενο. Δεν αποκλείω τίποτα φυσικά σε σχέση με μάνατζερς κτλ. Αλλά πώς να στο πω, το όλο πράγμα σε μένα προσωπικά έβγαλε κάτι το άκομψο, σαν ο σύλλογος να ήταν ψιλοαδιάφορος να κρατήσει έναν παίκτη με σημαντική προσφορά στο νταμπλ, και να πήγε να τον κλείσει μόνο και μόνο για να μην πάει απέναντι. Τέλος πάντων, μπορεί και να κάνω λάθος. Τουλάχιστον έμεινε.
Ναι καταλαβαίνω τι εννοείς θα μπορούσε να ειναι πιο κομψή η όλη φάση απλα δεν ξέρουμε πως ακριβώς έγινε το όλο deal και τι είχε παιχτεί όλες τις προηγούμενες μέρες.
Έκλεισε λέει το ρόστερ. Νομίζω οτι μας λείπει ένα πεντάρι και κάποιος για την θέση 1 ή 2.
Αυτά που βγαίνουν απ’το ρεπορτάζ σίγουρα δίνουν κάτι το άκομψο, όταν βγαίνει ότι “κλείσαμε στο 3, πορευόμαστε με Μπράμος Γιάνκοβιτς”, σημαίνει ότι αυτό λέει ο σχεδιασμός σου.
Γενικότερα διάβαζα ότι δεν χωράει στο μπάτζετ ο Ματσιούλις, αλλά ΚΑΒΛΩΣΑΜΕ που έμεινε η παιχτούρα.
Τώρα πάει για άσσο (από τότε που έφυγε ο Βλάχος λέμε κάποιος να δίνει ανάσες στο Διαμαντίδη, κάθε καλοκαίρι τα ίδια), με οργανωτικές σου λέει ικανότητες κυρίως, κάτι που είναι σωστό. τραγί γίδι να’ναι να μην μπορεί να σταυρώσει σουτ, αλλά να δημιουργεί παρακαλώ.
για 5αρι λογικά θα πάμε ξεκινώντας τη σεζόν, βλέποντας ανιχνεύοντας κενά και τι ρόλο θα βαρέσει ο κινέζος, μόνο βαράει λέει αυτός.
πόσο να βαράει ένας κινέζος.
α είπε ο πρόεδρος έκλεισε το ρόστερ.
κομπλέ.
Κι εγώ έχω μείνει με την αίσθηση ότι κάτι σα να λείπει.
Αλλά σίγουρα μιλάμε για ρόστερ ανώτερο του περσινού.
Αν εξαιρέσουμε την άκυρη κίνηση με τον Κινέζο, όλα μέλι γάλα. Τι θα πει “βαράει”; Κι ο Σκορδίλης βαράει. Τέλος πάντων και στα γκαρντ καλά μας βλέπω - φοβάμαι ότι με άλλη μία μεταγραφή εκεί θα θαβόταν ο Παππάς πράγμα που δεν το θέλω με την καμία.
Σημαντικο που εμεινε ο Ματσιουλις.Σιγουρα εχουμε καλυτερο ροστερ απο το περσινο αλλα πιστευω οτι μας λειπει ενα πενταρι για να ειμαστε κομπλε
Είμαστε επίσημα η επόμενη ΑΕΚ, μόνο που θα πέσουμε πιο εύκολα, γιατί η προσπάθεια του Αλαφούζου ξεκίνησε από την προηγούμενη χρονιά, οπότε έχει πλέον την τεχνογνωσία που απαιτείται για να πέσει η ομάδα. Αυτός ήταν και πέρσι ο στόχος τους. Απλά το ζητούμενο είναι να ψηθεί η πιτσιρικαρία, που θα στελεχώσει την ομάδα τα επόμενα χρόνια. Απορώ πάντως που 5000 (θύματα) - τόσο λέει - πήραν διαρκείας.
Σε άλλα νέα, μετά και την ανανέωση του Ματσιούλη που τόσο ζητούσε όλος ο κόσμος, ανεξάρτητα αν γίνει κι άλλη προσθήκη στο ρόστερ, νομίζω οι στόχοι για μένα είναι οι εξής:
- 10-12000 διαρεκείας (από εμάς εξαρτάται)
- 3 στις 3 κούπες.
- Αν έχουμε και αντίπαλο τον καλύτερό μας πελάτη στους τελικούς των τριών διοργανώσεων, ακόμα καλύτερα. Είναι αυτό που θέλουν ενδόμυχα όσοι έχουν αγαπήσει αυτή την ομάδα. Είναι το μόνο επίτευγμα που έχει απομείνει στην καλύτερη ομάδα όλων των εποχών, και φέτος έχουμε τα φόντα να το πετύχουμε.
Σ’αγαπώ
Και με αυτο για το 3/3 με πελάτη και στα 3
Έτσι πάνε αυτά.
Κι εσύ αν μας έλεγες τέλη του '11 ότι πάτε για δύο συνεχόμενες ευρωλίγκες, στο ψιλό θα σε παίρναμε.
Ναι, το οτι δεν το πα βεβαια αποτελει και την βασική διαφορά
Αλλά εδω μιλάμε για λογιστικό σχέδιο, και τελικούς βγαλαμε. Τι θα πει ο ΑΗΡΟΝ;
Όχι, η βασική διαφορά είναι ότι εμείς δεν κωλώνουμε να θέσουμε υψηλούς στόχους για την ομάδα μας.
Στην τελική, το triple crown το χουμε ήδη κάνει δυο φορές, γιατί να μην το κάνουμε και τρίτη.
giati de mporeite?mallon
Καλά Γιώργο άστο, το Μάη έλεγες ότι περιμένεις τέλη Ιούνη για να πεις ποιός βάζελος.
Ακόμα δε βαρεθήκατε να διαψεύδεστε από τον ΠΑΟ;
Ρε εσεις τα χατε βαψει μαυρα φετος επειδη δεν ειχε Ζοτςκαιπικενρολλ και λεγαμε πως μια χαρα ομαδα εχετε με τα πανω και τα κατω. Απο τον χειμωνα δε και μετα φανηκε οτι υπηρχε ενα σταθερο πλανο.
Δεν ξέρω τι εννοείς λέγοντας “εσείς” και “λέγαμε”, πάντως ΕΓΩ δεν τα χα βάψει καθόλου μαύρα, απλά δεν περίμενα τόσο καλή χρονιά τελικά, και οι περισσότεροι απέναντι είχανε αρχίσει το δούλεμα και ονειρεύονταν νέα κόκκινη αυτοκρατορία. Κάτι άλλο;
e to epixeirhma sou gia to fetino triple crown htan xazo re Mano