Δεν πειράζει ρε Γιώργο, ας το κάνουμε με 3/3 τελικούς εναντίον σας που λέει κι ο Red Rum, κι ας είναι ό,τι θέλει το επιχείρημα.
Δακρυα. Το αναλύουμε κιολας
Εντάξει ρε Μήτσο, κλάψε όσο θες απ’ τα γέλια, τι μας ενημερώνεις ας πούμε.
Δεν ήταν κακό το 3/3. Μπορούμε επίσης να παίζουμε όλους τους τελικούς της Α1 στο ΣΕΦ, ανεξάρτητα ποιος βγαίνει πρώτος, για να μην πηγαινοερχόμαστε άδικα.
Ας αφήσουμε όμως τώρα τα φιλικά ιντερνετικά κουτουλίδια με τους γαύρους και ν’ ασχοληθούμε με κάτι πιο σοβαρό.
Με προβληματίζει πολύ αυτή η κίνηση με τον Κινέζο. Πέρα απ’ τα όποια vids κυκλοφορούν με τον τύπο εν δράσει που βγάζουν πολύ γέλιο, διαβάζω δηλώσεις Γιαννακόπουλου τύπου “επένδυση/άνοιγμα στην κινέζικη αγορά”, “πολύ μπροστά η ΚΑΕ” και κάτι τέτοια και δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά τα κίνητρα αυτής της μεταγραφής. Πήραμε έναν παίκτη όχι επειδή είναι καλός, αλλά για διπλωματικούς λόγους ξέρω γω; Σε τι ελπίζουμε, ότι από δω και πέρα όποιος καλός Κινέζος βγαίνει στο μπάσκετ πρώτα τον Δημητράκη θα παίρνουν τηλέφωνο οι εκεί μάνατζερς και ομάδες; Ότι θα πουληθούν εκατομμύρια πράσινες φανέλες Σανγκ Πινγκ στην Κίνα; Ότι θα πηγαίνουμε το καλοκαίρι για περιοδείες και θα μαζεύουμε φράγκα; Τι στον πούτσο; Δεν το πιάνω με τίποτα το νόημα αυτού του “ανοίγματος”.
Και ντάξει, πες ότι ήταν άλλη μια φαεινή ιδέα του προέδρου ανάμεσα σε δυο μυτιές ή κάτι τέτοιο. Το πραγματικό πρόβλημα είναι η θέση 5. Αυτή τη στιγμή τι έχουμε; Μια αξιόπιστη λύση (Λάσμε), ένα κατά συνθήκη αλλά όχι αμιγώς σέντερ (Μαυροκεφαλίδης), έναν άγνωστο Κινέζο που κανείς δεν ποντάρει πάνω του και κάτι πιτσιρικάδες. Αντέχουμε; Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι για να γίνει αυτό πρέπει να βγει τουλάχιστον ένας μικρός. Αλλά έτσι όπως το γράφω, για ζαριά μου κάνει. Μακάρι να διαψευστούν οι ανησυχίες μου.
asian handicup… :lol:
Εεεεεεεπ, τι εννοεείς;;;
Προφανώς είναι ένα άνοιγμα στην κινέζικη αγορά. Θα μου πεις τι σόι άνοιγμα είναι ο συγκεκριμένος, αλλά αυτόν μπορούσε, αυτόν πήρε, για τον 12ο-13ο παίκτη του ρόστερ μιλάμε και το μπάτζετ λογικά ανέβηκε αρκετά σε σχέση με πέρσι.
Για να παίρνατε έναν σέντερ παραπάνω, έπρεπε να “κοπεί” είτε η ανανέωση του Μασιούλις (που απορώ πραγματικά πώς ρίσκαρε με αυτόν ο ΠΑΟ, όπως απορώ εξίσου πώς δεν τον πήραμε ΑΜΕΣΑ εμείς -και ανεξάρτητα από την υπόθεση Παπ) είτε η μεταγραφή Γιάνκοβιτς. Οπότε ουσιαστικά το ζήτημα είναι τι θα δείξει το “+/-” στην αντικατάσταση του Σχορτσιανίτη με τον Μαυροκεφαλίδη.
Οι αστειότητες συνεχίζονται με σημερινό εξώφυλλο Πράσινης.
:D:D:D:D
Γι αυτο εχω σταματησει εδω και χρονια να διαβαζω αυτην την κωλοφυλλαδα.
Οι νεες εμφανίσεις
Η ριγε και η ασπρη ειναι ωραιες
Συμπαθητική η καινούρια φανέλα. Βέβαια εγώ ακόμα νοσταλγώ τις εμφανίσεις των mid-90’s (και να ταν βέβαια το μόνο πράγμα που νοσταλγώ από τότε).
ωραιες οι εμφανισεις αλλα αυτο το τραγικο πολυχρωμο σημα του ΟΠΑΠ δεν μπορουσε να αλλαξει και να βαλουν ενα μονοχρωμο ; Παναθηναικος εισαι. Καν’το να ταιριαζει στη φανελα σου.
Τελος παντων , λεπτομερειες ας καταφερουμε κατι καλο στον αγωνιστικο χωρο και ας φοραμε και την ροζ που λενε οι φιλοι μας οι γαυροι …
Γενικά πότε βλέπετε να πέφτουμε κι εμείς; Φέτος ή από του χρόνου;
Ναι ρε μαγκα η καλυτερη μας εμφανιση μακραν
…και ελιναι και ο Χότα-Χότα:p :!:
ειναι να τα θυμασαι αυτα και να κλαις …