Παναθηναϊκός

Ναι, κι αυτή γαμώ ήταν. Αλλά εγώ αναφερόμουν κυρίως σ’ αυτήν:

Μάλλον η αγαπημένη μου. Όχι μόνο ισορροπία λευκού-πράσινου με το πράσινο να είναι κυρίαρχο στο μάτι, αλλά και ΛΕΥΚΗ ΚΑΛΤΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΔΙΑΟΛΕ.

Εμενα μ’αρεσε πολυ εκεινη η καταπρασινη επετειακη που ειχατε το 2008 με το γιακαδακι και το μεγαλο τριφυλλι. Δεν ειρωνευομαι

Οι καλύτερες εμφανίσεις ήταν μαζί με την επετειακή, ήταν αυτές του 1995-96.

[COLOR=“Green”][COLOR=“DarkGreen”][I][B][SIZE=“5”]ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ[/SIZE][/B][/I][/COLOR][/COLOR]

Την εχω ακομα αυτην την εμφανιση οπως και του 96 την πρασινη με τους ασπρους ρομβους την οποια εχω κρεμασμενη στο δωματιο για να μου θυμιζει παντα την αλωση του Αμστερνταμ.Οπως ειπε ο drenie τα θυμασαι και κλαις ρε διαολε

παρ’ τον εναν και βαρα τον αλλον… Τζιγγεροκατασταση.

*εξαιρειται ο Εκι

καλή ήταν αυτή η εμφάνιση

Μπατίστ ρε, αφήστε τις φανέλες!

Επικό σχόλιο σημερινής Πράσινης επίσης “Το εύκολο σκοράρισμα ο επόμενος στόχος του τελειομανούς Αναστασίου” Ε, ναι, όσο να πεις, το να βάζεις γκολ στο ποδόσφαιρο είναι λεπτομέρεια και θέμα τελειομανίας

τωρα ειμαστε πληρεις πιστευω

Το φοβομουν το σημερινο παιχνιδι αλλα τελικα το πηραμε και ανετα μαλιστα.Επειδη δεν το ειδα λογω δουλειας ας μας πει καποιος πως παιξαμε και τα σχετικα

Παει τελικα ο Μαυριας στις μαυρογατες με 3 + 1 μυρια.

Καλη ειναι σαν κινηση να δουμε ποσα απο αυτα θα πανε για ενισχυση της ομαδας εστω και τωρα στο τελος .

H αλήθεια είναι ότι το ματς ο βάζελος το πήρε άνετα. Αλλά, ο (ανύπαρκτος) Παναιτωλικός έπαιζε με 9 ελλείψεις με τις 5-6 να αποτελούν βασικούς παίχτες. Γκολ στο 3 με πέναλτι και μέχρι την κόκκινη κάρτα του Δάρλα, βρήκαν γιατρειά και όσοι πάσχουν από χρόνιες αϋπνίες. Ευκαιρίες εκατέρωθεν : 0 (Μηδέν). Ε μετά την κόκκινη τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο έυκολα και απλά.

Η χρονια φετος στην μπαλα θελει πολυ γερο στομαχι αν και σημερα δεν ειμασταν και τοσο κακοι και το 3-0 ειναι πλασματικο κατα την γνωμη μου.Η ομαδα ειναι καινουργια και η πορεια θα δειξει τι δυνατοτητες εχει.

Πραγματικά, πνίξαμε και 1-2 πέναλτυ στον Πανιώνιο, άρα ήμασταν για τεσσάρα στο άνετο. #-o

Το ειδες το παιχνιδι;;;

Δυστυχώς όλο. Βέβαια, φέτος είμαστε η επόμενη ΑΕΚ οπότε δεν μπορούμε να κατηγορούμε κανέναν. Όχι όμως και να λέμε ότι ήταν πλασματικό το 3-0 επειδή είχαμε μια άκυρη κατοχή μπάλας κατά διαστήματα. Πλασματικό είναι ένα 2-1 που χάνεις 10 ευκαιρίες. Το τρίμπαλο είναι φάπα ξάπλα.

Ενταξει και ο Πανιωνιος τις 2 πρωτες ευκαιριες που ειχε τις εκανε γκολ.Αμα εμπαινε η μια απο τις 2 ευκαιριες του Μπεργκ στο 1-0 πιστευω θα βλεπαμε αλλο παιχνιδι.Παμε τωρα να κερδισουμε την Βεροια το Σαββατο να ερθει και ο Πρανιτς και μετα την διακοπη βλεπουμε ετσι κι αλλιως φετος πιστευω οτι θα εχει αρκετα σκαμπανεβασματα η ομαδα αφου ειναι εντελως καινουργια και με πολλους πιτσιρικαδες

KEN, γιατί εθελοτυφλείς;
Όταν χάνεις 3-0, πόσο μάλλον από μια ομάδα απ’ αυτές που πάντα “τις είχες”, δε σε παίρνει για πολλά “μα” και “μου”. Και τα “νέα ομάδα”, “δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές”, “είναι νωρίς ακόμα” κτλ. κτλ., είναι μόνο η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι ότι όποιος κι αν έρθει, όσο κι αν δέσουν, το επίπεδο έχει πέσει τραγικά. Το υλικό μας αυτή τη στιγμή είναι υλικό μικρομεσαίας ομάδας. Δεν ξέρω αν είμαστε υποψήφιοι για να κάνουμε παρέα στην ΑΕΚ του χρόνου όπως λέγεται συχνά, αλλά απ’ ότι φαίνεται φέτος πρέπει να προετοιμαστούμε για κάμποσες ακόμα σφαλιάρες όπως αυτή της Νέας Σμύρνης. Κι όταν έρχονται μάλλον θα είναι και φυσιολογικές και όχι για πολλές δικαιολογίες.

Εκτός κι αν γλυκάθηκες κι εσύ με δηλώσεις Δομάζων κτλ. τύπου “μπορούμε να μπούμε σφήνα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ”.
Μήπως άρχισες να διαβάζεις Πράσινη; :razz:

Καλυτερα να μου κοπει το χερι παρα να ξαναδιαβασω πρασινη 8) Το μπατζετ οντως ειναι το μικροτερο που θυμαμαι και φετος ο στοχος ειναι να βγουμε ευρωπη ουτε πρωταθληματα ουτε κυπελλα ουτε τιποτα αλλο.Απλα πιστευω οτι η ομαδα ειναι καινουργια και οταν δεσει θα παιξει καλυτερη μπαλα απο περσι κατα την γνωμη μου μπορει να κανω και λαθος η πορεια θα δειξει :wink:

Μακάρι, πραγματικά. Αλλά δεν το βλέπω. Ευρώπη; Το πιθανότερο είναι ότι θα τερματίσουμε κάπου στη μέση της βαθμολογίας…