Πολυ ησυχια επεσε εδω… ενιγουεη, δεν ξερω ποσοι ειδαν το χτεσινο ματς αλλα περαν απο τα ευσημα της δυσκολης νικης, η ομαδα μου φαινηκε λιγο ανετοιμη στο αμυντικο κομματι. Στο μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου καναν παρτυ στη ρακετα ενω στις φασεις που σοβαρευομασταν ειχαν ευκαιρια για σουτ μια στις τρεις επιθεσεις.
αντε βαζελια καντε το θαυμα σας
Οχι και βαζελια. Παναθηναικοι. =p
Παίζει καλα και βρίσκει χώρους ο Ολυμπιακός απο τα δεξιά ενώ εμείς δεν κρατάμε μπάλα και με βαθειές μπαλιές πίσω απο την σέντρα δυσκολα θα βρούμε κενό στην άμυνα τους.
Κριμα σε καμια περιπτωση δεν επρεπε να χασουμε σημερα.Τα υπολοιπα αυριο γιατι ειμαι κουρασμενος και νευριασμενος
Επρεπε ο ΠΑΟ να ειχε κερδισει εχθες και αδικα ηρθε αυτο το αποτελεσμα.
Παντως ειμαι ευχαριστημενος απο την εικονα της ομαδας μου και περιμενω αναλογη συνεχεια.
Αυτο που ενοιωσα με αυτο που εγινε οταν εληξε το παιχνιδι ειχα να το αισθανθω χρονια στο γηπεδο.Να μην φευγει κανεις και ολο το γηπεδο να αποθεωνει τα πιτσιρικια με το συνθημα μαζι σου και στα δυσκολα Παναθηναικε και ο Τριανταφυλλοπουλος να ξεσπαει σε λυγμους.Ολα αυτα δειχνουν υγεια που δεν υπηρχε τοσα χρονια και στο μελλον θα δουμε ωραια πραγματα γι αυτο ψηλα το κεφαλι ρε!!!
Να πούμε και για το ΠΕΟΣ που έφαγαν οι σεβρόγαβροι την Παρασκευή. Λέηζερ και αντικείμενα σε Ευρωλίγκα, μόνο απ’αυτούς θα βλέπαμε.
Μην τους ξεσυνερίζεσαι αυτούς, έχουν φάει τόσο πούτσο από την Παρτιζάν που έχουν αλληθωρίσει.
Και μεγάλη μετάδοση από χατζηγεωργίου, οποίος μόλις το ματς έδειχνε να στραβώνει για ΠΑΟ στο 4ο δεκάλεπτο, προσπαθούσε με κάθε απίθανο επιχείρημα να μας πείσει ότι τον σφάζει η διαιτησία.
Τώρα σοβαρά, βγαίνεις να ανακαλύψεις γαύρους στη Σερβία για να μας πεις πως τους κέρδισες ενώ ακόμα να χωνέψεις το “13ο μπορστά στη 13” του κάγκουρα χθες; #-o
Εμείς είμαστε οι γαύροι και είμαστε εδώ άσε τους Σέρβους να κάνουν τα δικά τους…
Δεν φταίει κανείς, εμείς φταίμε που σεβόμαστε την κατάσταση που σας έχει φέρει ο αλαφούζος και δεν σας πολυπειράζουμε όπως θα γινόταν σε άλλες εποχές…
1.Εγώ τους ανακάλυψα? αυτοί φωνάζανε παο παο αγαμhcoυ παο παο, κουνώντας τον έφηβο δεξιά αριστερά σε σέρβικο ρυθμό.
Ναι η αλήθεια είναι δεν χωνεύεται αυτό,πόνεσε πολύ, αλλά έχουμε ΥΓΕΙΑ.
2.Δυστυχώς (αν και μου θύμησες λίγο τζάμπο, τα παιχνίδια είμαστε εμείς και είμαστε παντού)
3.Σ’ευχαριστώ
“Δε φαινονται ολα απο τις καμερες”. :’(
Κάθε ματς που περιγράφει ο Χάτζη, είναι κερδισμένο ματς.
Έπρεπε να τον χάσουμε για να τον εκτιμήσουμε.
Πολύ μεγάλη σχέση το ένα με το άλλο…
Από μένα δέξου την ευγνωμοσύνη μου για τη μεγαλοψυχία σου. :touched:
Τι σχέση έχει;
Δεν βλέπεις ρε τι διαβάζουμε;
Ρούντυ δεν ξέρω πόσο νηφάλιος τα γράφεις αυτά :roll:, αλλά αν ειλικρινά πιστεύεις πως έστω και ένας μας σκάει επειδή έχασε η… ζβέζντα (που πολλοί από εμάς ούτε ζωγραφιστούς δεν θέλουμε να τους βλέπουμε) και αυτό μας εμποδίζει να χαρούμε το σαδιστικό τελείωμα στο 90 από τον κάγκουρα μάλλον φτιάχνεις έναν δικό σου φανταστικό κόσμο όπου η ζωή είναι πιό εύκολη για τους βάζελους… #-o
Πάντως ο Αλαφούζος είναι ο μοναδικός που δεν φταίει για την κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα. Επίσης ποτέ δεν είπε ότι μπαίνω για να βάλω λεφτά, μπήκε μπροστά για να ετοιμάσει μια ομαλή μετάβαση από τους β. σε οποιονδήποτε από τους γνωστούς άλλους αλλά όχι λακήσανε και του έμεινε η ομάδα στα χέρια. Αν δεν ήταν αυτός ίσως να μην παίζαμε αυτή τη στιγμή στην Α’. Επιπλέον αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει ήδη ένα περιουσιακό στοιχείο δικό της (προπονητικό) και γίνεται μεγάλη μάχη σε συνεργασία με ερασιτέχνη για να σωθεί και να αναπλαστεί η Λεωφόρος. Οπότε κρίνεται απολύτως με θετικό πρόσημο ως τώρα από μένα όσο κι αν τον αντιπαθώ ως επιχειρηματία και άνθρωπο γενικότερα.
250 από σας που τραβήχτηκαν μέχρι το Βελιγράδι μπας και δουν τα αδερφάκια τους να μας κερδίζουν, σκάνε στα σίγουρα. Χώρια όλους αυτούς που διερίγνυαν τα ιμάτια τους ότι και καλά η 13 έκανε λίμπα την Τούμπα στο ματς της Ραπίντ. Σε στυλ άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουζίνας. Νιώσε, πέσανε αντικείμενα σε ματς Ευρωλίγκα.
Aν δεν έβαζες και τις τελευταίες 5 λέξεις θα νόμιζα πως το ποστ σου το έχει γράψει ο… Πορτοσάλτε! :lol:
Ε τι να κάνουν, αφού το να δουν εμάς τους ίδιους να σας κερδίζουμε τους το στέρησε η διαβολική σύμπτωση τιμωρίας έδρας με πρόγραμμα Α1… :roll:
Σοβαρά πάντως, αυτοί που έχουν τα κολλητηλίκια με τους Delije και μόνιμα στο Βελιγράδι να μείνουν δεν θα μας λείψουν!
Τώρα για αντικείμενα σε ματς Ευρωλίγκας, λέω απλά πως έχει να κάνει με το πως έχουμε καιρό να βρεθούμε σε παιχνίδια Ευρωλίγκας σε όμιλο ή play offs, εκεί θα έβλεπες αντικείμενα και σε ΟΑΚΑ και σε ΣΕΦ ας μην έχουμε ψυδαισθήσεις…
Σίγουρα δεν τις έχει και ο Μπερτομέου που κοιτάζει να προστατεύσει το προϊόν του.
Αν θες να σε δεις να με κερδίζεις Οκτώβρη μήνα, να 'χεις τα άντερα να με δεις να σε γλεντάω το Μάιο και να μη σπας το γήπεδο σου. Double standards μόνο στο κλωτσοσκούφι σου και αν θες παρλάτα για “διαβολικές συμπτώσεις”, τότε περνιέσαι για Περιστέρι.