:lol:
Το ποδόσφαιρο έγινε κλωτσοσκούφι τώρα ε;
Eκεί θα είμαστε και τον Μάιο αλλά κατά προτίμηση στο Λονδίνο με ξένους διαιτητές να φταίει πάλι ο Μπερτομέου!
Τσαπρρρρ, στο Μιλάνο θα γίνει το F4.
Αφού δεν το χεις με τη σπυριάρα ρε Mule…
Εκεί να 'σαι πασάκα μου. Κι όταν σερβίρουμε γλυκό, ξέρεις εσύ, 20-0 στα χαρτιά και μετά εφέσεις μέχρι να ωριμάσουν τα καρπούζια.
τι ωραια που τα λετε ολοι σας. καφενειον η ελλας, παλι ανακατευτηκε το μπασκετ με την μπαλα. λες και εχουνε σχεση τα αθληματα.
Μόνο πιωμένος γράφω στο ρόκιν.
Εσύ μόνος και πρώτος έκανες τη σύνδεση των 2 γεγονότων/αθλημάτων.
Αν με ρωτουσε καποιος “τι δουλεια πιστευεις οτι κανει ο Στραντλι τωρα?” θα ελεγα “ταβερνιαρης”. Ε δε θα ειχα κι αδικο…:lol:
Για… πίτσα στον Φρανκ Στράντλι!
[B]Η «Μηχανή του χρόνου» παρουσιάζει τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, Φρανκ Στράντλι, να… παίζει μπάλα στην κουζίνα! Γράφει ο Θάνος Σαρρής. [/B]
…Πώς όμως αποφάσισε να ασχοληθεί με τις πιτσαρίες; «Έγινε τυχαία. Μου παρουσιάστηκε μια ευκαιρία να αναλάβω ένα εστιατόριο, πήγε καλά και στη συνέχεια άνοιξε ακόμα ένα, ενώ ίσως υπάρξει και τρίτο», τονίζει χαρακτηριστικά. Ο Στράντλι δημιουργεί ο ίδιος στην κουζίνα και το απολαμβάνει!..
Τότε επονομαζόμενος, άλλωστε, και “μάγειρας”.
Δε πηρε και πολλα περισσοτερα κιλα σε σχεση με τοτε. Δε πρεπει να αλλαξε ιδιαιτερα διατροφικες συνηθειες
Κατα τ αλλα, απο παλιους στηριζουμε Μικλαντ και Σιμπνιεφσκι. Αλητεια μονο 8)
Ιεροσυλία η σύγκριση του αυθεντικού τρελάρα Μίκλαντ με τον Σιμπνιέφσκι.
Ο Στράντλι σε κάποια από τις δύο χρονιές του πρέπει να είχε πιάσει ένα σερί αγώνων που έμπαινε αλλαγή στο 80 και έβαζε το νικητήριο γκολ.
Μη μου θυμίζετε τον Μίκλαντ, γιατί με πιάνει μελαγχολία. Το καλύτερο αμυντικό χαφ που έχω δει στην ομάδα σ’ αυτά τα περίπου 20 χρόνια που τη βλέπω. Μετά απ’ αυτόν πέρασαν πολλοί, κάποιοι εξαιρετικοί, αλλά κανείς δεν τον ξεπέρασε στην συνείδησή μου. Ούτε καν ο μέγας Ζιλμπέρτο Σίλβα. Τέτοιο διαμάντι ήταν ο Έρικ - ο ακρογωνιαίος λίθος και καταλύτης του καλύτερου ΠΑΟ που έχω δει ποτέ, δηλαδή εκείνου της σεζόν '99-'00.
Όσο για τον Στράντλι, ήταν λίγο εύκολος στόχος για δούλεμα εξ’ αιτίας των κουσουριών του (και βασικά εξ’ αιτίας του εξής ενός, του ότι πρακτικά δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του για πάνω από 15-20 λεπτά), αλλά ήταν προικισμένος σκόρερ και όντως μας είχε ξελασπώσει πάααρα πολλές φορές. Ακόμα θυμάμαι ένα φανταστικό γκολ του με τακουνάκι, ένα από τα καλύτερα πράσινα γκολ που έχω δει, στο πρώτο ματς της σεζόν '98-‘99 σε άδειο ΟΑΚΑ απέναντι στον Πανηλειακό του αείμνηστου Κυράστα. Ο χοντρο-Φρανκ μ’ αυτό το γκολ ισοφάρισε στο 80-κάτι και τελικά είχαμε νικήσει στις καθυστερήσεις με πέναλτι α-λα Παπουτσέλης από τον Βαζέχα :!:
Γενικά ο Στράντλι για τρίτος φορ (μετά από Κρίστοφ και Γ.Χ., αν θυμάμαι καλά) ήταν πολύτιμος.
Δεν ήταν αρχικά να γίνει δύο χρονιές συνεχόμενες στην O2; :-s
Aν άλλαξε όντως το έχασα…
Ναι, ήταν, αλλά από ένα σημείο και μετά το ότι το να προσπαθείς να κάνεις τους Άγγλους να ενδιαφερθούν για το μπάσκετ είναι σα να περιμένεις από τους φιλελεύθερους να αρθρώσουν προοδευτική πολιτική θέση εν έτει 2013 έγινε τόσο προφανές, που το πήρε χαμπάρι ακόμα κι ο Μπερτομέος :!:
Και κάπως έτσι, κάπου εν μέσω θέρους είπαν “ας το πάμε καλύτερα κάπου που να σκαμπάζουν από το άθλημα και δε θα γίνουμε εντελώς ρεζίλι με τη διοργάνωση”.
Προσπαθεί ο Βαγγέλας να ξεπεράσει τη μεγαλύτερη αλητεία που’χει γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τη σφαγή της ομάδας του Κυράστα 99-00, αλλά που να τα καταφέρει, δεν τον ευνοούν και οι συνθήκες. Φοβερή μπάλα, απ’όσο θυμάμαι, αλλά ήταν φρέσκια η σύμβαση τότε του διορισμένου.
Έλα τώρα, αφού όλοι ξέρουμε ότι 7-8 αγωνιστικές πριν το τέλος, απλά σώθηκε το απόθεμα ερυθροποιητίνης και ο καπετάνιος -γνωστός τσιγκούνης- μάλλον δεν ήθελε να πάρει άλλη.
Τι εννοείς; Θες να πεις ότι ήταν ντοπέ; Μέχρι λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος; Μίλα ξεκάθαρα, που να με πάρει ο διάβολος…
Ντοπέ ήταν ο Κεντέρης το 2004.
Αυτοί του Κυράστα ήταν κανονικά χημικά όπλα.
Θυμάμαι ότι ο Λυμπερόπουλος είχε κάνει αρθροσκόπηση (επέμβαση που σε κρατούσε μίνιμουμ 1 μήνα έξω) και την επόμενη Κυριακή έπαιζε κανονικά.
Για να μη θυμηθούμε τα διαιτητικά εγκλήματα με τα οφσάιντ γκολ από Βαζέχα και Λύμπε στα ματς 1ου και 2ου γύρου αντίστοιχα. Στου οποίου 2ου γύρου παίζαμε χωρίς τον σουπερ φορμαρισμένο τότε Νινιάδη που είχε συμπληρώσει κάρτες με αστεία κίτρινη στο αμέσως προηγούμενο ματς στην Τούμπα.
Tι ξαναεννοείς; Από τότε υπηρχε ντόπα; Από τότε;
Δεν ήταν ο Law IV ο πρώτος ντοπαρισμένος στον παγκόσμιο αθλητισμό;
Μίλα καθαρά μα τα γένια του Βερζεβούλη…
Σα ν’ ακούς τον Κασιδιάρη να καταδικάζει τη βία ένα πράμα…
Ό,τι είχα να πω το είπα, πλέον τον λόγο έχει η ελληνική δικαιοσύνη.
@Στέλιος86:
Δε σε καταλαβαίνω, μια χαρά τα είπε ο Cassie σήμερα, το κόμμα διαγράφει τα μέλη του που φέρονται βίαια. Ακριβώς όπως και ο θρύλος ανέκαθεν ζητούσε την τιμωρία όσων διαιτητών τον ευνοούσαν (αυτοβούλως πάντα) με διάφορες μικροαποφάσεις.
Τέλος πάντων, ας μην οξύνουμε τα πνεύματα, ας καταδικάσουμε τα μουσαντένια πέναλτι απ’ όπου κι αν προέρχονται :!:
Αυτό το οφσάιντ του βαζέχα ήταν εκείνο το περίφημο άλλαξε ή δεν άλλαξε η φάση; Που ήταν οφσάιντ όταν ξεκίνησε η πάσα αλλά η μπάλα πήγε σε άλλο παίκτη και όταν αυτός πάσαρε στο Βαζέχα, ήταν πλέον καλυμμένος;