Η ομάδα από την αρχή της χρονιάς παίζει περισσότερο ρολόι παρά μπάσκετ.
Προσπαθώ να καταλάβω αν ο Διαμαντίδης χάνεται επειδή δεν μπορεί να προσαρμοστεί σε άναρχο μπάσκετ ή παίζουμε άναρχο μπάσκετ επειδή είναι χαμένος ο Διαμαντίδης.
Νοέμβριο μήνα έχεις δικαίωμα να ψάχνεσαι ακόμα, αλλά αυτή η εικόνα παραείναι απαράδεκτη και κάποιος έχει ευθύνη.
εγω εχω καταλαβει το δευτερο
ολοι στηριζονται στον Μητσαρα και οταν δεν μπορει να παιξει καλα ,γινεται μπαχαλο.
Εχθες συνεχεια γινοταν αυτο.Πιστευω κατα την γνωμη μου οτι ο Παππας μπορει να κανει
πολυ καλη δουλεια στην ομαδα οταν δεν μπορει ο αρχηγος αρκει ο Πεδουλακης να το καταλαβει.
Και ο Γιανκοβιτς πρεπει να παιρνει λιγο χρονο παραπανω.
Χθες καθε λιγο και λιγακι αλλαζε παιχτες και δεν προλαβαιναν να ζεσταθουν και να παιξουν ομαδικα.Ο Φωτσης δεν φανηκε καν,το ιδιο και ο Μαυροκεφαλιδης.
Αν δεις τα δεκαλεπτα θα καταλαβει καποιος οτι το παλευαμε αλλα δεν το καναμε.
Απλα εκανε η Μακαμπι πολλα λαθη και φαουλ.
Και πολυ αστοχια φετος στα μεγαλα ματς.Τι ειναι αυτο?Αγχος?
Πεταγανε την μπαλα ενω μπορουσαν να την κινησουν γυρω και σε αλλες φασεις καθυστερουσαν
την επιθεση με αποτελεσμα βιαστικο σουτ στα 2 δευτερα.
Δεν μας φταναν ολα τα αλλα ξαναχτυπησε και ο Λασμε πανω που αρχισε να παιρνει τα πανω του.Μακαρι να μην ειναι σοβαρος ο τραυματισμος γιατι τον χρειαζομαστε
παντως απο τα σχολια που διαβαζω κατα καιρους στα εδω μπασκετικα τοπιξ, πολυ πιο πολυ ζορι τραβανε οι γαυροι του φορουμ για τον δδ, παρα οι βαζελοι ξερω γω για τον σπανουλη.Που αντε πες, δικαιολογουμαστε να εχουμε ενα κομπλεξ επειδη μας παρατησε και πηγε στους απεναντι…πολλα ψυχολογικα εχει δημιουργησει ο καστοριανος ρε παιδι μου…
Λοιπόν έχω αποσυρθεί σχεδόν τελείως από τα δρώμενα και ουσιαστικά σταματήσει και να ενημερώνομαι. Αθλητικές κοπροφυλλάδες δε, έχω να κοιτάξω εξώφυλλα κοντά 1,5 χρόνο και βρήκα την ηρεμία μου.
Την φημολογία για το ενδιαφέρον του τράκη για την παέ τη διάβασα εδώ. Έριξα έπειτα από αρκετό καιρό ένα-δυο τ/φ σε κάποιες άκρες που έχω κρατήσει και αφού αρχικά δέχτηκα ριπές χλευασμών για την εξαφάνισή μου, κατόπιν επιτελέστηκε ο σκοπός του τηλεφωνήματος.
Έχουμε, με πάσα επιφύλαξη για την αλήθεια των πραγμάτων, όπως γίνεται φυσικά σε αυτές τις περιπτώσεις.
1ον) Έχει βρεθεί αγοραστής για την καε και λέγεται Δαυίδ, εφοπλιστής.
2ον) Καθόλου τυχαίο το σημερινό πρωτοσέλιδο της Πράσινης
Με το νέο νομοσχέδιο και την έλευση των πάμφθηνων πακιστανικοϊνδικών γεννόσημων στην ελληνική αγορά, γαμιέτε τελείως ο επιχειρηματικός όμιλος Γιαννακόπουλου. Με την είσοδο του υιού του μονογενή στην “πεθαμένη” παε, αποκτά συμμάχους στην επιχειρηματική κόντρα με το κράτος. Συνταγή με απόλυτη επιτυχία όπως πρωτοδίδαξε ο θείος κρόκους.
3ον) Διόλου τυχαία η σημερινή προγραμματισμένη επίσης βράβευση του τράκη από τη “Μάνα του Λόχου” στον Τάφο, στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον παοκ για το πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών, ως χρυσού χορηγού μέσω της Πράσινης.
Συνθήματα που ακούστηκαν “Γάμα τους τη μάνα Γιαννακόπουλε”, “Μαρινάκη σε γαμάμε”, “Στη Λεωφόρο γήπεδο”.
4ον) Ίσως όχι άσχετη η αναφορά του Goal, επίσης σήμερα, συμφερόντων Μπόμπολα και της κατασκευαστικής του, στον σκουπιδότοπο του Βοτανικού εκεί που ήταν να γίνει το γήπεδο του παο από τους β. και μπήκε μέσα αρκετά εκατομύρια ευρώ. Ότι αρπάξει ο κώλος μας σε αυτές τις περιπτώσεις.
Μπραβο στην ομαδα.Πολυ ωραια μπαλα στο πρωτο ημιχρονο.Στο δευτερο μετα την ισοφαριση του Πας κατσαμε αλλα ηρθε η γκολαρα του Καρελη στο καταλληλο σημειο και μετα ολα απλοποιηθηκαν.Παμε στην Ριζουπολη για το 3/3